Burnumu yaptırmaya karar verdim..

bir süre esnemede gülmede zorluk yaşican hepsi normal benim 4 ay oldu yeni yeni gülünce üst dişlerim gözüküyor ödemliyken ilk zamanlar gözükmüyordu üst dudağımda şişti biraz gerçi hoş olmuştu :21: nerdeyse bir ay hapşırığımı hep tuttum aman bozulmasın diye :1:

:) hapşuruğunu nasıl engelledin?

evet bazen ben de inanamıorum ve bu yaz nasıl geçecek merak ediorum güneşe çıkmadan gözlük takmadan :51: yalnız burun deliklerime takmış durumdayım. benim normalde ufacıktı burun deliklerim onlar nasıl oldu da böyle kocaman oldular yaa umarım geçer bu durum ve asimetriiii :84: bende zonklama yok ama mimik yapmaktan gülmekten kaçınıyorum geriliyor çünkü burnum.. normal birşeyler yerken de rahatsızlık hissi oluyor çiğnemeyle birlikte. şimdi akıntım da baya azaldı. alttaki gazlı bezi çıkardım. hem böyle daha rahat :1:

anacım dediğim gibi;bu gün burnum ve yanaklarım şişti, burnum sanki alçıya sığmakta zorlanıyor:44:

burun kemiği ve kıkırdakların darbe sonucu yada doğuştan eğri olmasıdır :13:

evet doğru.bende deviasyonda vardı.çocukken kırmışsın sen burnunu dedi bana Emre Bey hemde kıkırdaktan.çocuklar düşerler mesela anneleri mutfaktayken burunlarının üzerine fazla canlarıda yanmaz kalkıp oynamaya devam ederler.bu bile yeterlidir kırılma olması için buruşturulan kağıt gibi dedi bana:43:

teşekkürler cnm hoşbulduk :13: asimeyri pek ödemdenmiş gibi durmuyor bakalım yarın doktorun kafasını şişiririm :18: ben de çok isterdim iki doktor girsin ama ben tanıdık vasıtasıyla baya indirimli bi ameliyat oldum ondan böyle oldu. sen nekadara olmuştun cnm?
tam rakam söylemek doğru olmaz 3000 5000 arasıydı ama değer herşeyden önce artık burnunmdan nefes alabiliyorum gece uyurken burun deliklerin büyüklüğü tamponlardan cnm ödemler indikçe küçülücek inan bende öyle çok mızmızlandım doktoruma ama sonunda onun dediklerine geldim :1: zaten 6 aydan önce ne desen tek cevap olucak ÖDEM :1: şimdi hiçbişeye takma bol bol dinlen

anacım dediğim gibi;bu gün burnum ve yanaklarım şişti, burnum sanki alçıya sığmakta zorlanıyor:44:

çok sıcakta daha çok şişersin dikkat et ben klimada daha çok şiştim sıcak da soğukda iyi gelmiyor odan ılık olsun hala bile akşamları burnum yanlardan şişiyor akşam olunca sanki şekil değiştiriyorum :1: sonuç güzel olsun da herşeye razıyım ben :13:

:38:
çok sıcakta daha çok şişersin dikkat et ben klimada daha çok şiştim sıcak da soğukda iyi gelmiyor odan ılık olsun hala bile akşamları burnum yanlardan şişiyor akşam olunca sanki şekil değiştiriyorum :1: sonuç güzel olsun da herşeye razıyım ben :13:

dilşat senin resim yokmu merak ettim kaç ay oldu senin benim burun ucu kocaman oldu sonradan bende taktım baya kalkıkta değil eskisi gibi resimlerimide kaldırdım cnmı sıkıyor artık..4 ay oldu benimde ama şişlktenmi bilemiyorum yoksa yanlış masajdan mı

o an yatıyorsam hemen oturur şekle gelip nefesimi tuttum kısa süreli geçti, belki tehlikelidir ama valla nerdeyse 1,5 ay böyle tuttum alçı varken alçı fırlar diye korktum sonrada burnumda kıkırdaklar oynar kayar falan diye çünkü ben biraz şiddetli hapşururum da :1:

:38:

dilşat senin resim yokmu merak ettim kaç ay oldu senin benim burun ucu kocaman oldu sonradan bende taktım baya kalkıkta değil eskisi gibi resimlerimide kaldırdım cnmı sıkıyor artık..4 ay oldu benimde ama şişlktenmi bilemiyorum yoksa yanlış masajdan mı

ben 6 ay dolmasını beklicektim ama dayanamicam bu hafta eklicem artık benim 4. ayım ama hala istediğim kaviste ve kalkıklıkta değil ilk zamanlar daha kalkıktı ama eskiye göre çok iyi tabi senin burnunu hatırlıyorum beğenmiştim ödemler indikçe burun ucuda düşüyor :5:

ben 6 ay dolmasını beklicektim ama dayanamicam bu hafta eklicem artık benim 4. ayım ama hala istediğim kaviste ve kalkıklıkta değil ilk zamanlar daha kalkıktı ama eskiye göre çok iyi tabi senin burnunu hatırlıyorum beğenmiştim ödemler indikçe burun ucuda düşüyor :5:

yani ona göre kalkık burun isteyen biri daha mı kalkık yapılmalı burnunun azda düşse bir şey olmaz..kaplı teknikte düşme daha çok olyormuş sanırım ...offf çok taktım bu duruma..senin resimlerini merak ettim kime olmuştun sen

yani ona göre kalkık burun isteyen biri daha mı kalkık yapılmalı burnunun azda düşse bir şey olmaz..kaplı teknikte düşme daha çok olyormuş sanırım ...offf çok taktım bu duruma..senin resimlerini merak ettim kime olmuştun sen

çok araştırdım araştırdıkça kafam karıştı sonra ilk gittiğim ( başkasına gitmedim zaten) doktoruma gidince gösterdiği resimlerle ve tavrıyla bana güven verdi cuma gittim salı ameliyat oldum yıllarca erteledim ameliyat korkusundan bir anda karar verdim gittim aklımda istanbulda birkaç doktor vardı ama istanbula gidip gelmek zor olur diye burda oldum bursada özel bir hastanede evet ben kalkıklığı ve kavisi belli olsun diye ameliyat masasında bile son kez söyledim o kadar takmışım yani :1: benimkine hem estetik dr hem kbb girdi içtende sorunluydu

Günaydın arkadaşlar,
Bu gün tamponları aldıracağım, acaba bu büyük alçı duracak mı yoksa daha küçük bir alçı mı takılacak?

Dilşadcım alemsin valla:))) senin tekniği bir ara uygulayacağım.

Sıcak ortam daha çok şiş yaratıyor biliyorum...ama yazın Kıbrıstayım , artık nasıl şişerim Allah bilir:52:

Neferalem resimlerini göremiyorum.

cnm sakın hapsurugunu tutma hapsurmak ıyıdır vucudundakı tum mıkropları hapsurmakla atıyorsun yanı hadı tamponluyken tut dıcem onun harıcınde tutma buyuk zarar vucud ıcın bırısı oyle hapsurugunu tutmus ve felç kalmıs bılgınıze tvde kamuoyuna kadar duyrulmustu hapsurun sumkurun cekınmeyın sahsen ben oyle yapıorum:D:D:D

cnm sakın hapsurugunu tutma hapsurmak ıyıdır vucudundakı tum mıkropları hapsurmakla atıyorsun yanı hadı tamponluyken tut dıcem onun harıcınde tutma buyuk zarar vucud ıcın bırısı oyle hapsurugunu tutmus ve felç kalmıs bılgınıze tvde kamuoyuna kadar duyrulmustu hapsurun sumkurun cekınmeyın sahsen ben oyle yapıorum:D:D:D
evet zararlı ama tutmak zorunda kaldım sonra burnumun şekli bozulur falan ama tavsiye etmem tabi bu arada benim 4. ayım hala sümkürmedim korkuyorum :1: sen oldun mu ameliyatını nasıl memnun musun

Son düzenleme:
evet zararlı ama tutmak zorunda kaldım sonra burnumun şekli bozulur falan ama tavsiye etmem tabi bu arada benim 4. ayım hala sümkürmedim korkuyorum :1: sen oldun mu ameliyatını nasıl memnun musun

cnm benim 1 ayı doldurdum burnuma su çektirip sümkürttü kızdı bide yapmazsan eski haline döner dedi..bence sende korkamadan sümkür yavaşça..içindeki temzilenince daha rahat oluyorsun ..yazında denize git dedi bana bende hem deviasyon oldum hem esteik ikiside girdi..ama bence biraz daha araştırma yapmalıydım diyorum burnum açık ameliyatlık bir burun diye düşünüyorum..tabi doktorumuz iyi bilir ama en azından benim istediğim burun açık ameliaytta oluyor sanırım..ben resimleri kaldırdım kızlar baktıkça eski güzel haline canımı sıkıyor çünkü...

bende çok hapşurdum öle böle değil ama bir şey olmadı çok şükür..

cnm benim 1 ayı doldurdum burnuma su çektirip sümkürttü kızdı bide yapmazsan eski haline döner dedi..bence sende korkamadan sümkür yavaşça..içindeki temzilenince daha rahat oluyorsun ..yazında denize git dedi bana bende hem deviasyon oldum hem esteik ikiside girdi..ama bence biraz daha araştırma yapmalıydım diyorum burnum açık ameliyatlık bir burun diye düşünüyorum..tabi doktorumuz iyi bilir ama en azından benim istediğim burun açık ameliaytta oluyor sanırım..ben resimleri kaldırdım kızlar baktıkça eski güzel haline canımı sıkıyor çünkü...

ben daimagözdeye sordum ameliyat oldun mu diye cnm seni biliyorum ben senin burnunu beğenmiştim yazın zaten denizden çıkmıyorum ben ördek gibi yüzmeyi çok severim :9: evet deniz çok iyi geliyor burnun içini çok güzel temizliyor benim ki açık ameliyattı ama hala istediğim şekle gelmedi :5:

Evet kızlar, tamponlar alındı ve çok kolay oldu, ama bir süre sonra yine tıkandım, şu an burnumda tampon var gibi:44:

kulak çubuğu ile pomad sürüyorum, ama korka korka.. ne kadar dibe gitmeli??

Son düzenleme:
Evet kızlar, tamponlar alındı ve çok kolay oldu, ama bir süre sonra yine tıkandım, şu an burnumda tampon var gibi:44:

kulak çubuğu ile pomad sürüyorum, ama korka korka.. ne kadar dibe gitmeli??
fazla dibe gitmesen iyi olur ben hep ortada bıraktım azıcık ilerleyince kan oluyor pamuk anlıyorum orda bırakıyorum tıkandıkça deniz suyu sık geçiyor

fazla dibe gitmesen iyi olur ben hep ortada bıraktım azıcık ilerleyince kan oluyor pamuk anlıyorum orda bırakıyorum tıkandıkça deniz suyu sık geçiyor

Okyanus suyunu kızımda kullanıyorum, çok kuvvetli fışkırıyor, nasıl sıkıyorsunuz zararlı olmuyor mu?

Canım eğer izmirde olsaydın sana kesinlikle dr cem karası tavsiye ederdim,çünkü ben bu amelyatı olduysam herkez olur,o kadar korkuyordum ki anlatamam.ama hiç bir sorun yaşamadım...dr seçimi çok önemli.önce dr unu sevmeli ona güvenmelisin..anesteziden de korkma

Back
X