Burnumu yaptırmaya karar verdim..

Beni en çok üzen, burnumun eskisi gibi aşağı sarkık olması, yani sonuçta onca acı çekiyorsun, kemik alınmışken ucunun da biraz kaldırılması gerekirdi, çünkü benim burnum hala çok uzun ve hala yere bakıyor :(((

canım cok geçmiş olsun üzüldüm ama ufak bi operasyonla onunda düzeltebilir.

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza.banada yardımcı olursanız svinirim:)benimde sorunum kemerli burnum:(1 ay önce fatih dagdelene muayene oldum hiç begenmedim ilgisini..sonrada yakup avsara gittim ilgisi güzeldi fakat tasarladığı burnu beğenmedim nasıl olcak bilmiyom:((varmı bildiğiniz güzel bir doktor hem ilgisi güzel hemde yaptığı burunlar :)))))))))))

o zaman aramıza hg canım sana bide zühtü demir gitmeni tavsiye edecem ayrıca cok ilgili bir doktordur ve burunlarıda başarılıdır benim albümden burnuma bakabilirsin canım ankaara ve istanbulda ameliyat yapıyor kendisi ekliyorum seni fotolarıma bakabilrisin canım

Aslında burnum eso arkadaşımızın burnuyla çok benzeşiyor.

Zaman geçtikçe burnumu daha çok beğeniyorum, tepkilerde olumlu:))

Tek endişem dikişlerin enfekte olmadan düşmesi:) hala sapsağlam yerinde duruyor:))

Son düzenleme:
ben de gittikçe burnuma daha fazla sinir oluyorum :43: burnumun sağ tarafında baya ödem var, elime gelio baya sert. masaj yapıorum ama dağılacak gibi görünmüo yakın zamanda. burun kemiğim hala eğri gibi gelio, tam anlayamıorum çünkü şişlik de var onla mı alakalı ama şuan burun tam karşıdan bakınca resmen yay gibi eğri :25: ayrıca beni gören hiç kimse suratıma bakıp ya dur sende bi değişiklik var falan demio hiç farkeden yok.. kafam karışık canım sıkkın. resim çekmeye uğraştım ama laptopun kamerasına ulaşamadım.. :50:

öncelikle tabi ki kendi doktorum Cengiz Bozkurt bey mükemmel bir dr ve benim doktorum olmamasına rağmen aklımdakileri söylim emre ilhan barış çakır ama öyle bir doktor var ki onu tek geçiyorum muhteşem yapmış prof dr mehmet mutaf burda bir ark burnunu yapmış süpppper olmuş daha önce bilseydim ona giderdim ben gaziantepde olsun değer pelusatuğçe resimleri herkese açık bakarsan anlarsın zaten favorim benim :21:

merhaba dilşad pelusatuğçe isimli üyenin burnunu merak ettim de bulamadım ama arama butonundan,nerden bulabilirim:)

ben de gittikçe burnuma daha fazla sinir oluyorum :43: burnumun sağ tarafında baya ödem var, elime gelio baya sert. masaj yapıorum ama dağılacak gibi görünmüo yakın zamanda. burun kemiğim hala eğri gibi gelio, tam anlayamıorum çünkü şişlik de var onla mı alakalı ama şuan burun tam karşıdan bakınca resmen yay gibi eğri :25: ayrıca beni gören hiç kimse suratıma bakıp ya dur sende bi değişiklik var falan demio hiç farkeden yok.. kafam karışık canım sıkkın. resim çekmeye uğraştım ama laptopun kamerasına ulaşamadım.. :50:

Aslında çok nankörüz:))) eski resmimizle yeni resmimizi yan yana koyalım fark ortaya çıkıyor, sanırım ameliyattan sonra göz çabuk alışıyor ve eskiyi unutuyoruz:)))

Burnumuzun üzerindeki kemik ve kıkırdak çıkınca haliyle orada fazla bir deri artığı oluyor, vücut zamanla o deriyi toparlıyor ve işte o zaman burun tam halini alıyor.

Günden güne şişlikler yer değiştiriyor, bize zaman lazım ama sabrımız yok:))

Çok çabuk karamsarlığa kapılıyoruz, çok irdeliyoruz....

Şu an halimden memnunum, lakin bende sizin gibi bazen karamsarlığa kapılıyorum :))

Boşveeer ;)

Kızlar, akşam bir davete katılacağım bunun için de makyaj yapmam gerek:68:, zaten burnuma deydiğimde bir garip oluyorum, nasıl fondöten süreceğim :68:

ben ilk 2 ay hiç bişey sürmedim burnuma ama daha sonra sadece pudra sürdüm fondöten kullanmıyorum zaten çıkarması zor olur sende sadece burnuna pudra sür gelincede makyaj temizleyicisinden ve pamukla yavaşça çıkarırsın çünkü daha çok yeni dikket et cnm :21:

merhaba .... 2 senedir foruma üyeyim ve takip ediyorum ama mesaj yazmıyodum... hatta 3. ameliyatımda doktorumu bu forumdan seçmiştim. size tecrübelerime dayanarak doktor seçiminde çok dikkatli ve titiz davranmanızı tavsiye ediyorum.. 12 gün önce 4. kez rinoplasty ameliyatı oldum . ilk ameliyatımı kbb uzmanı diğerlerini bir prof ve 3. sünü bu forumdada çok popüler olan bi doktor yaptı maalesef hepsinde sonuç çok kötüydü.ücüncü ameliyatın sonunda kulaktan kıkırdak alınmasına rağmen yine eğri sol tarafi çökük yüzüme gitmeyen çok sivri bi burnum vardı. Artık 4 . kez ameliyat olamıyacağımı ve düzelemeyeceğini sanırken tesadüf eseri çok başarılı ama popüler olmayan doktorumla tanıştım. kaburgamdan kıkırdak alarak hem burnumdaki problemleri düzeltti hemde yüzüme giden doğal bi burun yaptı. o yüzden dr erhan eryılmaz' ı size tavsiye ediyorum. hem ilgili, titiz,işini sverek yapıyo. sizin ihtiyacınız olanı yapılması gerekeni sizi bilgilendirerek açıklıyor. umarım yardımcı olurum...

:))) vayyy anasına yaaaaafff, makyajla çok daha güzel duruyormuş..... burnumu seviyorummm :)

kesinlikle makyaj yapınca bambaşka bir burun oluyor bende öyle demiştim ilk çok seviyorum makyajlıyken burnuşumu :21: ama artık resim ekle merak ediyorum nasıl oldu diye cnm keyfini çıkar yeni burnunun :13: :65: bu zaferi hakettik biz

kesinlikle makyaj yapınca bambaşka bir burun oluyor bende öyle demiştim ilk çok seviyorum makyajlıyken burnuşumu :21: ama artık resim ekle merak ediyorum nasıl oldu diye cnm keyfini çıkar yeni burnunun :13: :65: bu zaferi hakettik biz

Şekerim sen bile 4 ay sonra eklemeye hazır hissettin kendini:P

Evet makyajı yaptım, güzel oldu, şimdi eve geldim ve nasıl çıkartacağım diye düşünüyorum:))))))))) malum ellediğimizde ağrıyor:52:

ama baksana bantlı halinden bu aya kadar ay ay ekledim sende öyle yap tamam hazır olunca eklersin şimdi al eline pamuğu biraz makyaj temizleyici sık yavaşça bir elinle tut ucundan alttan öbürüyle pamukla yavaşça yukarı doğru sil çıkıyor ben öyle yapıyorum bastırma cnm sakın dikkat et :13:

Aslında çok nankörüz:))) eski resmimizle yeni resmimizi yan yana koyalım fark ortaya çıkıyor, sanırım ameliyattan sonra göz çabuk alışıyor ve eskiyi unutuyoruz:)))

Burnumuzun üzerindeki kemik ve kıkırdak çıkınca haliyle orada fazla bir deri artığı oluyor, vücut zamanla o deriyi toparlıyor ve işte o zaman burun tam halini alıyor.

Günden güne şişlikler yer değiştiriyor, bize zaman lazım ama sabrımız yok:))

Çok çabuk karamsarlığa kapılıyoruz, çok irdeliyoruz....

Şu an halimden memnunum, lakin bende sizin gibi bazen karamsarlığa kapılıyorum :))

Boşveeer ;)

mutlaka farklılık var zaten olmaması imkansız, hele profilden bariz çok farklı ve profille ilgili bi sıkıntım yok. ama burun şuan sağa doğru gidip geri dönüyor resmen eğri. bugün de beni tanıyan birine sordum nasıl olmuş diye bana cevaben "ya önemli olan sağlık" dedi :19: ben de peki onu geç diye sorunca eğrilik olduğunu söyledi. sağlık ok nefes alıyorum ama sonuçta okadar sıkıntıyı yamuk bi burnum olsun diye çekmedim; ki zaten ameliyatın amacı kemik eğriliğini düzeltmekti. henüz doktoru aramadım, hala sabrediyorum, biraz daha şişlik insin zaten daha fazla ortaya çıkıcaktır burnun nasıl olduğu. ben de ona göre daha net bi tavır takınıcam elbette. ama şuan karamsar olmam sanıyorum gayet doğal. çünkü en istemedğim şey revizyon ameliyatı yaşamaktı ve şuan bu olabilir gibi görünüo :100:

cnm takılma inan dikkatini verdikçe burnuna daha çok kusur bulursun bende öyleydim bir ara sonra dikketimi saçlarıma verdim uzaklaştım burnumdan zamana bıraktım sende öyle yap :9: biz bayanlar ayrıntıcıyız her aurıntı önemli bizim için kusursuz olsun istedikçe kusur buluruz mutlaka zamana bırak şöyle 3 4 ay geçsin sonra bakarsın şuan ki herşey ödemdendir ancak 6 ayın sonunda belli eder kendini sorunlar ki inş hiçbirimizin başına gelmez yap makyajını yeni burnuşunun tadını çıkar dikkatini saçlarına ver gerçekten işe yarıyor :13:

bilmem ki ben girdim profilden albüm yaptım hepsini ekledi hiç sorunla karşılaşmadım tekrar dene istersen yada cnm resmin boyutlarına bak ondan olabilir

Back
X