Burnumu yaptırmaya karar verdim..

doktorum bana ameliyatta sonra 1 yıl burnunu kendi burnun gibi hissetmiyceksin dedi bu gerçekten doğru mu?bide kendi doğal burnunuzla ameliyattan sonra ki burnunuz arasında hareket olrak fark oluyo mu?ne biliym ameliyatlı burnun üstü kırışmaz normal burna göre çok daha hassas olur elleyemezsin diyolar ya böyle şeyler yok di mi? 1 yıl sonra eski burnum gibi yüz üstü yatabilicem herhalde?

şu anki durumunu çok merak ettim gerçekten son halin nasıl

Etrafımdakiler her ne kadar gerke yok deseler de ben de yaptırmaya karar verdim. çünkü bu pslokojik birşey daha çok. kafanıza taktınız mı takılıyor. araştırmalarıma göre fethi orak en iyisiymiş sanırım sizlerden de fikir alabilir miyim ?

acaba yaptırdın mı tavsiye ediyormusun çok merak ettim son durumu

cnm benim demek istediğim ilk ay çok kalkık oluyor daha sonra ödemler indikçe aylar içinde normal kalkıklık seviyesine geliyor bak benim resimlerime ilk ayla 4. aya keşke öyle kalkık kalsaydı yoksa tamamen düşmüyor cnm :13:
burun ucundaki o top görüntü geçiyor mu

Merhabalar uzun zamandan sonra ameliyat olduğum burnumla alakalı güncel haberleri aktarayım dedim. İstanbul'da anadolu yakasında bir hastanede kapalı teknikle ameliyat olmuştum fakat sonuçtan memnun kalmamıştım. Doktor sağolsun sıfır ilgi.. Son kontrole gittiğimde burnu berbat ettiğini görünce revizyon gerektiğini o da söyledi fakat tabii ki arkadaşlar ameliyatı ilkinde beceremeyen doktorun masasına bir de daha zor olan revizyon için yatamadım. Akabinde cuma günü bir kbb prof.una göründüm, burun etlerinde genişleme olduğunu sol tarafın tıkalı olduğunu ve revizyon olmam gerektiğini söyledi. Suan zaten farenjit var, burundaki sıkıntı da daha kötü yapıyomuş yani. Arkadaşlar son durum böyle. Revizyon olmak istiyorum ama bu sefer acele etmicem. Uzun süre doktor araştırıcam. Herkese de aynı tavsiyeyi veriyorum.

Angeliss mrblar.ben de 10 gun icinde ameliyat olucam doktorum bir profesor ve cok basarili.dogal burundan yana ki ben de oyle.burnun birazdaraltilip kemigi alinacak ve azcik kisaltma olabilirmis durma gore yuze uyuma yani.kaydirak burun degil hafif kavisli istedigimi dogal istedigimi biliyo.cizim vs olmadi.ben sadece anezteziden ve ameliyat esnasindan korkuyorum inan.neler yasadin ozetler msn.o aneztesi esnasini ozellikle :(

Angeliss mrblar.ben de 10 gun icinde ameliyat olucam doktorum bir profesor ve cok basarili.dogal burundan yana ki ben de oyle.burnun birazdaraltilip kemigi alinacak ve azcik kisaltma olabilirmis durma gore yuze uyuma yani.kaydirak burun degil hafif kavisli istedigimi dogal istedigimi biliyo.cizim vs olmadi.ben sadece anezteziden ve ameliyat esnasindan korkuyorum inan.neler yasadin ozetler msn.o aneztesi esnasini ozellikle :(

Anestezi ve ameliyat esnası aslında işin en kolay kısmı çünkü insan baygın olduğu için bir şey anlamıyo :) zor olan ameliyattan sonraki uyanma kısmı, ameliyathane maşallah morg gibi olduğu için bir kere ben zangır zangır titreyerek uyanmıştım bir de zaten anestezinin etkisiyle yarı baygın ayılması güç, beni o halde gören annemin tansiyonu düşmüştü, hemşireler beni bırakıp annemle ilgilenmişti :1: Ama ne yalan söyliyim zerre acı çekmedim ameliyattan sonra. Sadece ağız burun tıkalı sargılar şişlik bir daralma hissi falan öyle.. Bir de tabi hafif de olsa morluk ve şişlikten dolayı ucube gibi görünme kısmı :27: Hiç unutmuyorum ertesi gün hastaneden çıkarken güle oynaya bana doğru gelen ufak bir çocuk beni görünce yaşama sevincini yitirmişti bir an için :52: Ameliyatı düşünme, sıkıntı ameliyat sonrası bence :34:

anladım cnm :) bunun üzerine ameliyattan sonasında korkmaya başladım :))) hahah napalım güzellik ve sağlık için katlanıcaz artık.sen suanda memnun musun yine d e?

Açıkçası şuanki halini begenmesem de her halukarda eskisinden iyi elbette, yani burnum açıkçası yüzüme göre büyüktü ve profilden falan da acaip rahatsız oluyodum, şuanki yamuk halini bile yeğlerim eski haline. Yine de sadece doktor noktasında pişmanım.

Merhabalar uzun zamandan sonra ameliyat olduğum burnumla alakalı güncel haberleri aktarayım dedim. İstanbul'da anadolu yakasında bir hastanede kapalı teknikle ameliyat olmuştum fakat sonuçtan memnun kalmamıştım. Doktor sağolsun sıfır ilgi.. Son kontrole gittiğimde burnu berbat ettiğini görünce revizyon gerektiğini o da söyledi fakat tabii ki arkadaşlar ameliyatı ilkinde beceremeyen doktorun masasına bir de daha zor olan revizyon için yatamadım. Akabinde cuma günü bir kbb prof.una göründüm, burun etlerinde genişleme olduğunu sol tarafın tıkalı olduğunu ve revizyon olmam gerektiğini söyledi. Suan zaten farenjit var, burundaki sıkıntı da daha kötü yapıyomuş yani. Arkadaşlar son durum böyle. Revizyon olmak istiyorum ama bu sefer acele etmicem. Uzun süre doktor araştırıcam. Herkese de aynı tavsiyeyi veriyorum.

Nasil oldu bu anlamadim. Senin icin cok uzuldum. Sana revizyon icin Abdulkadir Goksel'i oneririm cnm. Kendisi hem kbb doktoru hem de yuz plastik cerrahisi egitimi almis. Ben kendisine hem burum hem cene ameliyati oldum. Resimlerime profilimden bakabilirsin. Bir de ecemali rumuzlu bir arkadas goksel beye revizyon ameliyati olmus. Onun da resimlerine bakabilirsin. Yardimci olur umarim

Nasil oldu bu anlamadim. Senin icin cok uzuldum. Sana revizyon icin Abdulkadir Goksel'i oneririm cnm. Kendisi hem kbb doktoru hem de yuz plastik cerrahisi egitimi almis. Ben kendisine hem burum hem cene ameliyati oldum. Resimlerime profilimden bakabilirsin. Bir de ecemali rumuzlu bir arkadas goksel beye revizyon ameliyati olmus. Onun da resimlerine bakabilirsin. Yardimci olur umarim

slm ,evet zyk78 rumuzlu arkadaşımın dediği gibi ben Abdülkadir Göksele bir sene önce revizyon ameliyatı oldum.Burnumda hem deviasyon vardı hem de şekil olarak burnun gövde kısmında çökme meydana gelmişti.Ve detaylı araştırmalarım neticesinde daha öncesinde de adını duyduğum Göksel Beyi buldum.Ve kendisine revizyon ameliyatı oldum.Sonuçtan çok memnunum hem nefes alma problemim ortadan kalktı hem de şekil olarak yüzüme uyan güzel bir burnum var.
Ben kesinlikle Göksel Bey in revizyon hastası olarak kendisini gözüm kapalı önerebilirim:)

Bir sure önce iş yeri hekimimizin tavsiyesiyle, sinuzit ve deviasyon sikayetiyle ulaştığım Dr.Abdulkadir Goksel e ameliyat oldum. Aynı ameliyatta estetik de oldum. Ameliyat sonrası morluk sislik gibi sorunlar yasamadım, burnum o kadar doğal ki, ailem dahil herkes burnumun eski halini unuttu :) sihirli eller...

arkadaşlar fiyat çook önemli en iyi fiyt en iyi doktor nerede zor bir soru ama lütfen yardımcı olun

arkadaşlar fiyat çook önemli en iyi fiyt en iyi doktor nerede zor bir soru ama lütfen yardımcı olun

Bu konudaki en iyi doktor Abdulkadir Goksel... Fiyat konusuna gelince en iyi doktor ve en iyi fiyat konusu biraz goreceli bir durum.. Sonucta malum fiyatlar 2000-15000 arasında değişiyor. Ama söz konusu sağlık olunca şartları zorlayıp iyi bir doktora gitmek lazım... donusu yok cunku, yanlış amelityat sonucu revizyon yaptırmak zorunda kalan çok kişi var.

sitede yeni oldugum için mesajımın dolması gerekıyor amelyat olmus arkadsların resımlerını merak edıyorum dolarsa hemen bakacagımmmm :))

Back
X