Burnumun 8. Gunu..

Suan yuzunun mor ve sis olmasi gerekirken iyi gorunuyosun dontorunu mersk ettim ondan

Gayet guzel gecmis olsun doktor ve fiyati nasil acaba
Cok tesekkur ederim ,cok naifsiniz.. doktorum isim ve fiyat konusunda cok hassas oldugu icin yazamiyorum affiniza siginarak..fakat su kadarini soyleyeyim bir devlet hastanesinde kbb doktoruna oldum..hani maddi anlamda zorluk cekerseniz sakin devlet hastanelerini es gecmeyin derim..yuzumde morluklar yok denecek kadar az ki alcim bi kac saat once cikti daha

Hastaneyi bari soylesen sonucta kotu bisey degilki tavsiye etmek bende zaten ozele butcem yetmedigi icin devlet hastanesi dusunuyorum

Izmir tepecik arastirma hastanesi..kendime nazarim degecek ,benimle ayni gun ozelde ameliyat olan arkadasm evde agrilar icindeyken ben daha yeni geldim gezmekten..kesinlikle devlet hastanelerini degerlendirin

Gerçekten çok güzel olmuş burnunuz kesinlikle çok doğal ve yeni ameliyat olmuş burunlar da gördüğüm kalkiklik yok bi de ucu çok başarılı olmuş

Gerçekten çok güzel olmuş burnunuz kesinlikle çok doğal ve yeni ameliyat olmuş burunlar da gördüğüm kalkiklik yok bi de ucu çok başarılı olmuş
Cok tesekkur ederim ,cok mutlu ettiniz beni ama yuzum coktu ..ameliyat mahvetti beni ,gozaltim cok cokuk ,bagisikligim coktu,disariya cikmak istemiyorum ..bu surecte boyle iltifat almak bi nebze ferahlatti icimi allah razi olsun

Benim gorumcem ameliyat olmuştu onun göz altı çökuklugu ve morluğu baya uzun sürdü hatta biz hep böyle kalacak sandık ama geçti yani demek istediğim illaki geçiyor siz hiç takilmayin orasına bence zamanla çok çok daha iyi olacak iyi burun baştan belli oluyor

Cok tesekkur ederim,inanin bunlari duymaya o kadar ihtiyacim vardi ki

Evet evet geçiyor gerçekten de hiç canını sıkma ne yazık ki biraz zaman gerekiyor öyle hemen sonuç alınmıyor zaten fark ettiysen foto ekleyenler de genelde full makyajli foto koyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…