Cok tesekkur ederim ,cok naifsiniz.. doktorum isim ve fiyat konusunda cok hassas oldugu icin yazamiyorum affiniza siginarak..fakat su kadarini soyleyeyim bir devlet hastanesinde kbb doktoruna oldum..hani maddi anlamda zorluk cekerseniz sakin devlet hastanelerini es gecmeyin derim..yuzumde morluklar yok denecek kadar az ki alcim bi kac saat once cikti dahaGayet guzel gecmis olsun doktor ve fiyati nasil acaba
Cok tesekkur ederim arkadsm cok motive ettin beni ,beni de dogal olmasi cezbettiArtık bütün kadınların burnu ayni.hepsi birbirinin benzeri
Yanlis alinti yaptim az once ,aslinda ben dogal durdugunu dusunuyodum ama sagolun genedeArtık bütün kadınların burnu ayni.hepsi birbirinin benzeri
cok tesekkur ederim arkadasim cok motive ettin beni beni de dogal olmasi cezbetticanim cok begendim.gayet dogal.ve hos duruyor
çok güzel ve doğal olmuş...Kizlar merhaba.. burun estetigimin sekizinci gunu ..sizce gorunumu nasil ?Eki Görüntüle 1883649 Eki Görüntüle 1883650
Cok tesekkur ederim arkadsmçok güzel ve doğal olmuş...
ömürlük olsun:)
Cok tesekkur ederim ,cok mutlu ettiniz beni ama yuzum coktu ..ameliyat mahvetti beni ,gozaltim cok cokuk ,bagisikligim coktu,disariya cikmak istemiyorum ..bu surecte boyle iltifat almak bi nebze ferahlatti icimi allah razi olsunGerçekten çok güzel olmuş burnunuz kesinlikle çok doğal ve yeni ameliyat olmuş burunlar da gördüğüm kalkiklik yok bi de ucu çok başarılı olmuş
Cok tesekkur ederim,inanin bunlari duymaya o kadar ihtiyacim vardi kiBenim gorumcem ameliyat olmuştu onun göz altı çökuklugu ve morluğu baya uzun sürdü hatta biz hep böyle kalacak sandık ama geçti yani demek istediğim illaki geçiyor siz hiç takilmayin orasına bence zamanla çok çok daha iyi olacak iyi burun baştan belli oluyor
Cok tesekkur ederim ,su yuz cokuklugum de bi gitse,ben de cok begendim.,cok dogal duruyorGüzel bir burun yapmış doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?