Burnumun ateli çıktı sizce nasıl? 7 gün berbat geçti(Resimli)

Yaa inşallah oyledır tabıı yollarım suan ödem var suratımda feciyim tampon cıkartmaya gıdıyorum dr a dua et acımasın dikişlr sızlıyor acık teknık
Acımaz acımaz korkma acıya odaklanma dikişler benımde çok sızlıyordu ama gecıyor cok uzun sürmüyor, tamponların çıktı mı nefes alabılıyor musun?

Acımaz acımaz korkma acıya odaklanma dikişler benımde çok sızlıyordu ama gecıyor cok uzun sürmüyor, tamponların çıktı mı nefes alabılıyor musun?
Biliyomusun ılk cıkardı almıstım sımdı grıp gıbı ara ara alıyorum ara ara alamıyorum suan tıkalı ama serum sırınga yıkıyorum benım etlerde yakılmstu sanırım ıcte odemler ıster ıstermes suan şiş yaramız var ondan kulak cubuguyla merhem surdugumde anlıyorum ıc duvarlar şiş ve acıyor

He bu arada tampon cıkarken acımadı sankı sümük doğurdum ve rahatladım burnumda yabancı bısey olmasındansa sümükten varsın tıkanan burnumda sakız gıbı sümük var sinüzlerde alınmıstı benım belkı ondan ben sümkürüyorum rahatlamak için ara ara ıyı gelıyor ıns burnum dusmez crs 7.gun kontrolu atelim alınabılır

Hahah sümük doğurmak hsjdjdjd ben çok az nefes alabılıyorum hala burnum içi aşırı şiş hissedebiliyorum ne zaman iner bu şişlik bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…