- 10 Şubat 2019
- 84
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi Gokyuzurengi
-
Evet bıraz kavıs olacak umarım yapmacık durmaz ama guzel duruyor begendım burnumu gözüm alışmadı sanırım daha teşekkür ederım yorumunuz ıcın çok ödemim var burnum yuzumun bazı yerlerı baya şiş umarım gecer ıkı haftaya okula gıtmem gerekecek.. inşallah sizin burun amelıyatınızda harıka gecer ve tam istedıgınız gıbı bır burnunuz olur tüm iyi dileklerim sizinle..Gayet guzel bır burun burun sırtı ödemli ve azıcık kavis ortaya cıkar zamanla bu da guzel bsey demek evt haklılar 3.aydan sonra bu urun kusursuz olur daha bastan belli ucunda da odem var o da geçecek benımde yarın öğlen rinoplastim var ıns brnımd eboyle olur
Canım guzel temmenılerin ıcin cok tsk evet dun oğlen ameliyat oldum hastanede bı gece kaldım evdeyın ama burnum cook tıkalı cuma tamponu alıcakEvet bıraz kavıs olacak umarım yapmacık durmaz ama guzel duruyor begendım burnumu gözüm alışmadı sanırım daha teşekkür ederım yorumunuz ıcın çok ödemim var burnum yuzumun bazı yerlerı baya şiş umarım gecer ıkı haftaya okula gıtmem gerekecek.. inşallah sizin burun amelıyatınızda harıka gecer ve tam istedıgınız gıbı bır burnunuz olur tüm iyi dileklerim sizinle..
Çook geçmiş olsun şu bır hafta bıraz zorlu Atel çıkana kadar kendıne aynada pek bakma yavruCanım guzel temmenılerin ıcin cok tsk evet dun oğlen ameliyat oldum hastanede bı gece kaldım evdeyın ama burnum cook tıkalı cuma tamponu alıcak
Baktıgımda japon balıgı gıbıyım ve kocaman ıkı yanak makosen dudakÇook geçmiş olsun şu bır hafta bıraz zorlu Atel çıkana kadar kendıne aynada pek bakma yavru
Ilk 3 gunu atlattın mı gerısı gelecek .. inşallah tam istediğin gibi bir burnun olurBaktıgımda japon balıgı gıbıyım ve kocaman ıkı yanak makosen dudak
Tamponu cuma alıcaklar acayıp dolu ıcı biraz erken ama azap yani boyle bı morarma olmadı şükür
Amin cnm cok sagol nefes yok panik oluyo insan ya hep boyle kakırsam dıyeIlk 3 gunu atlattın mı gerısı gelecek .. inşallah tam istediğin gibi bir burnun olur
Aynı sorunu yaşadım bende hala yaşıyorum aslında 9 gün oldu çok az nefes alabılıyorum ama gun geçtıkce bıraz daha fazla almaya başlıyorum burnumun dışı oldugu kadar içi de şiş olmalıAmin cnm cok sagol nefes yok panik oluyo insan ya hep boyle kakırsam dıye
Şuan baya genış duruyor ama şişliklerden oldugunu gorebılıyorum içi de çok şiş , Umarım iner ıkı uç haftaya yan yatmayı da çok özledımGayet hoş görünüyor,
Bu şiş hali bide indigini düşününce süper
Şiştir daha kuzu tabiki serum su vermiştr dimi yıkaman içinAynı sorunu yaşadım bende hala yaşıyorum aslında 9 gün oldu çok az nefes alabılıyorum ama gun geçtıkce bıraz daha fazla almaya başlıyorum burnumun dışı oldugu kadar içi de şiş olmalı
Denız suyu verdı hergun yıkıyorumŞiştir daha kuzu tabiki serum su vermiştr dimi yıkaman için
Bende tampon oldugu halde yıkıyorum sırınga ıle yıka dedı serum cekıyorum şişlikler çeneme indi ceviz koymus gıbı ıkı yanak altı:))Denız suyu verdı hergun yıkıyorum
Benımde oyle olmuştu çok komik ve korkunç gözüküyordum bıraz sabret bır haftaya %80 i inmiş olacak burnunun şeklını atelden anlayamazsın bu arada ucu kalkık yada tombik gozukuyorsa sakın korkmaBende tampon oldugu halde yıkıyorum sırınga ıle yıka dedı serum cekıyorum şişlikler çeneme indi ceviz koymus gıbı ıkı yanak altı:))
Hadi ınsallah ucu kalkık ve kucuk hata burun delıkleride ufacık sanırım ödeme ragmen ufak bır burnum olucakBenımde oyle olmuştu çok komik ve korkunç gözüküyordum bıraz sabret bır haftaya %80 i inmiş olacak burnunun şeklını atelden anlayamazsın bu arada ucu kalkık yada tombik gozukuyorsa sakın korkma
Atel çıkınca fotoğraf beklıyorum o zaman dedıgıne gore guzel bı burunHadi ınsallah ucu kalkık ve kucuk hata burun delıkleride ufacık sanırım ödeme ragmen ufak bır burnum olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?