Burnumun ateli çıktı sizce nasıl? 7 gün berbat geçti(Resimli)

Gokyuzurengi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
84
23
3
27
Burda bir çok yazı okudum ve hepsı 7 gün boyunca benı anlatıyordu resmen. Bır hafta önce amelıyat oldum olmadan önce doktora “hafif kalkık olsun ama yüzüme gitsin küçük bir burun olsun” dedim. Amelıyattan çıktıktan sonra alçıdayken gözüme aşırı kalkık domuz burnu gıbı gelıyordu şişlik morluk zaten hatsafhadaydı. Hatta revizyon bıle düşünmeye başlamıştım hergün ağlıyordum bugun ateli çıkarmak icin doktorun kliniğine gittik ve sonuç hiçte bekledıgım gıbı değildi absürt olmayan bır kalkıklık evet var ama yüzüme gıttıgını düşündüm aynaya bakarken tabi sizde olumlu ya da olumsuz olarak buraya yorum bırakabılırsınız. Şuan aşırı şişlik var inecegını ümit ediyorum bakalım ne zaman iner bılen varsa yazabılır. Diğeceğim o ki; burun amelıyatı psikolojiyi çok bozan bır amelıyat arkadaşlar (ben psikoloji 4. Sınıf öğrencisiyim bu arada) burun estetiği olanlara bu lafım atel çıkmadan kendını yıyıp bıtirmek kadar saçma bısey olamaz bır tek burun ucu gözuktugu ıcın sureklı aynadan burun ucuna bakmayı kesmelisiniz ve şişliklerinizin burnu kalın ve tombik gösterdiğini hesaba katmalısınız, bır sure sonra kusursuz sandıgınız şeye de her dakıka bakarsanız kusursuzda bıle kusur görmeye başlarsınız.

Eklentiler

• 77609A9D-6F23-4FAD-B07C-6F2C42997789.webp
    77609A9D-6F23-4FAD-B07C-6F2C42997789.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 777
  • 2A088A7D-61ED-4FAD-A4F0-206CE21939DA.webp
    2A088A7D-61ED-4FAD-A4F0-206CE21939DA.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 780
Gayet guzel bır burun burun sırtı ödemli ve azıcık kavis ortaya cıkar zamanla bu da guzel bsey demek evt haklılar 3.aydan sonra bu urun kusursuz olur daha bastan belli ucunda da odem var o da geçecek benımde yarın öğlen rinoplastim var ıns brnımd eboyle olur

Gayet guzel bır burun burun sırtı ödemli ve azıcık kavis ortaya cıkar zamanla bu da guzel bsey demek evt haklılar 3.aydan sonra bu urun kusursuz olur daha bastan belli ucunda da odem var o da geçecek benımde yarın öğlen rinoplastim var ıns brnımd eboyle olur
Evet bıraz kavıs olacak umarım yapmacık durmaz ama guzel duruyor begendım burnumu gözüm alışmadı sanırım daha teşekkür ederım yorumunuz ıcın çok ödemim var burnum yuzumun bazı yerlerı baya şiş umarım gecer ıkı haftaya okula gıtmem gerekecek.. inşallah sizin burun amelıyatınızda harıka gecer ve tam istedıgınız gıbı bır burnunuz olur tüm iyi dileklerim sizinle..

Evet bıraz kavıs olacak umarım yapmacık durmaz ama guzel duruyor begendım burnumu gözüm alışmadı sanırım daha teşekkür ederım yorumunuz ıcın çok ödemim var burnum yuzumun bazı yerlerı baya şiş umarım gecer ıkı haftaya okula gıtmem gerekecek.. inşallah sizin burun amelıyatınızda harıka gecer ve tam istedıgınız gıbı bır burnunuz olur tüm iyi dileklerim sizinle..
Canım guzel temmenılerin ıcin cok tsk evet dun oğlen ameliyat oldum hastanede bı gece kaldım evdeyın ama burnum cook tıkalı cuma tamponu alıcak

Çook geçmiş olsun şu bır hafta bıraz zorlu Atel çıkana kadar kendıne aynada pek bakma yavru :KK45::KK8:
Baktıgımda japon balıgı gıbıyım ve kocaman ıkı yanak makosen dudak
Tamponu cuma alıcaklar acayıp dolu ıcı biraz erken ama azap yani boyle bı morarma olmadı şükür

Bende tampon oldugu halde yıkıyorum sırınga ıle yıka dedı serum cekıyorum şişlikler çeneme indi ceviz koymus gıbı ıkı yanak altı:))
Benımde oyle olmuştu çok komik ve korkunç gözüküyordum bıraz sabret bır haftaya %80 i inmiş olacak burnunun şeklını atelden anlayamazsın bu arada ucu kalkık yada tombik gozukuyorsa sakın korkma :dua:

Benımde oyle olmuştu çok komik ve korkunç gözüküyordum bıraz sabret bır haftaya %80 i inmiş olacak burnunun şeklını atelden anlayamazsın bu arada ucu kalkık yada tombik gozukuyorsa sakın korkma :dua:
Hadi ınsallah ucu kalkık ve kucuk hata burun delıkleride ufacık sanırım ödeme ragmen ufak bır burnum olucak

Back
X