- 10 Şubat 2019
- 84
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi Gokyuzurengi
Burda bir çok yazı okudum ve hepsı 7 gün boyunca benı anlatıyordu resmen. Bır hafta önce amelıyat oldum olmadan önce doktora “hafif kalkık olsun ama yüzüme gitsin küçük bir burun olsun” dedim. Amelıyattan çıktıktan sonra alçıdayken gözüme aşırı kalkık domuz burnu gıbı gelıyordu şişlik morluk zaten hatsafhadaydı. Hatta revizyon bıle düşünmeye başlamıştım hergün ağlıyordum bugun ateli çıkarmak icin doktorun kliniğine gittik ve sonuç hiçte bekledıgım gıbı değildi absürt olmayan bır kalkıklık evet var ama yüzüme gıttıgını düşündüm aynaya bakarken tabi sizde olumlu ya da olumsuz olarak buraya yorum bırakabılırsınız. Şuan aşırı şişlik var inecegını ümit ediyorum bakalım ne zaman iner bılen varsa yazabılır. Diğeceğim o ki; burun amelıyatı psikolojiyi çok bozan bır amelıyat arkadaşlar (ben psikoloji 4. Sınıf öğrencisiyim bu arada) burun estetiği olanlara bu lafım atel çıkmadan kendını yıyıp bıtirmek kadar saçma bısey olamaz bır tek burun ucu gözuktugu ıcın sureklı aynadan burun ucuna bakmayı kesmelisiniz ve şişliklerinizin burnu kalın ve tombik gösterdiğini hesaba katmalısınız, bır sure sonra kusursuz sandıgınız şeye de her dakıka bakarsanız kusursuzda bıle kusur görmeye başlarsınız.