Burnumun haline bakın delikler normal mi? Estetik sonrası bozuldu

Anlayabilir fakat hiç anlamama ihtimali de var. Siz önce bir kendi doktorunuz tekrar gidin. Belki farklı bir bilgi verir size. Ama tekrar ameliyat yapmak gerekirse bence ona yaptırmayın.

Anlar mı anlamaz mi onu bilemem. Çünkü anlayanda var anlamaya da. Estetik sonrası burnun tam şeklini alması için en az 12 ya geçmesi gerekir. Siz bu süre boyunca kendi doktorunuz gitmeyede devam edin. Düzelmezse alanında en iyi olan birini bulup yaptırın.

Ama hiç geçecek gibi durmuyor ki fark çok bariz. Yani yüzde benzemesini beklemiyorum ama %10 bile değil

Geçiyor benim biri resmen kapalıydı hatta doktor eline eldiven takıp serçe parmağınla genişlet demişti kontrolde burnun tamamen oturması bir sene. Ama ameliyat olanlar bunu beklemeden hemen depresyona girebiliyorlar.

5.senemden bildiriyorum.Burnum kalın derili ve ödemin tamamen geçmeyeceğini bilerek,sağlık sebeplerinden dolayi ameliyat oldum.Estetik kısmı sadece burun ucunu hafif kaldırmaktı.Boyum uzun ve yüzüm karakteristik olduğu için küçük bir burun kötü duracaktı.

Şuan ki durumum beklediğim gbi ödemelerim tam anlamıyla geçmedi ve delikler bariz olmasa da birbirinden farklı.Fark edenler de oldu,ama takılmadım.Hatta hiç ameliyat olmamış gibisin,diye çok beğenenler,yapay durmadigini söyleyenler cogunluktaydi.

Tabi ki psikolojiniz daha önemli,ama doktoru iyi arastirmanizi öneririm.Eger yağlı bir burun yapınız varsa,tam.anlamiyla bir simetri beklemeyin.

Merhaba. Doktor adını özelden atabilir misiniz

Önceki kemer nasıldı bilmiyorum ama doktor burnu burun kanatlarını açıp tekrar yukarı kaldırmış kemerle çok uğraşmadan burna kalkıklik vermiş bu yöntemle. Perspektif olarak büyük oluyor boyle yapınca.bunu burun kökü oyuntusundan anlayabilirsiniz çok girmemiş yani burna. Üstelik de aşağıdan görüntüye özen gostermemis benimde aşağıdan burun içi görünüyor. Bazı doktorlar o kadar güzel kıkırdak yerlestiriyor ki burun delikleri çok güzel görünüyor ortadaki hat görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…