burnumun icindeki dikisi kopardim acill

elcaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
117
26
98
Ankara
Kaşırken burun icimdeki dikisi kopardim burnum 20 günlük .dikis kopunca icine baktim biraz ayrik duruyor daha önce basina böyle birsey gelen varmi kendi kendine birlesirmi

Kaşırken burun icimdeki dikisi kopardim burnum 20 günlük .dikis kopunca icine baktim biraz ayrik duruyor daha önce basina böyle birsey gelen varmi kendi kendine birlesirmi
canım atel yok mu nasıl kaşıyorsun ki? benim de geöen elime 1 santim dikiş ipi geldi ama nerden geldi bilmiyorum, kendiliğinden çıktı galiba çünkü kaşıma falan yapmadım sadece peceteyle burnumun ucunu hafif siliyordum akan sıvıyı almak için.

Birlesir dedi ama ayrık duruyo korkuyoorum yinede basina böyle bisey gelen varmi atellerim 10.gün alindi cnm

Birlesir dedi ama ayrık duruyo korkuyoorum yinede basina böyle bisey gelen varmi atellerim 10.gün alindi cnm
ayrık duran yer tam olarak neresi canım orayı anlamadım ben? yani birbirinden ayrı duran şey ne :)

Cnm burnun icine dikis atiyolarya onu koparinca dikilen yer acildi burnumun icinde

canim gecmis olsunda buraya yazicagina hemen doktorun basvursana gec olmadan bide ayrik duruyo diyosun

Ben de bilmeden ipi çekmiştim. Acımıstı ama kopmadı. Sonra ucunu kestim ve kendiliğinden düştü. Eğer düşecek kıvama gelmeseydi zaten kopmazdı merak etme:)

Az once kendi problemim icin doktorumu aradim ,senin yazdigini okudum..hicbirsey olmaz dedi..sakin ol bosuna evham yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…