Burnumun ön iç kısmı

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.313
5.343
723
Merhaba bugün ameliyatımın 35. Günü ama hala burnumun ön iç kısmı şiş (orta direğin yan hatları) böyle kalır diye korkuyorum çünkü hiç değişiklik olmuyor doktor geçer diyor ama bilmiyorum hiç öyle değil gibi

Var mı aranızda böyle bişey yaşayıp geçiren ?

Hissettiğiniz birşey mi yoksa dışardan görünen birşey mi

6 ay once oldum ameliyat cok normal su an sis olmasi burun nerdeyse 1 yilda yerine oturuyor zaten daha cok yeni senin icin o yuzden ilerleyen aylarda gecicegini dusunuyorum.Benim gecmisti :)

Eğer burun içindeki kısmı diyorsanız o herkeste oluyor çok normal burun kaç bin işlemden geçti. Yavaş yavaş toparlanacak o merak etmeyin ben de ilk zamanlar nefes alışım böyle kalacak sanıyordum

Eğer burun içindeki kısmı diyorsanız o herkeste oluyor çok normal burun kaç bin işlemden geçti. Yavaş yavaş toparlanacak o merak etmeyin ben de ilk zamanlar nefes alışım böyle kalacak sanıyordum
Umarım toparlanır benimde bi tarafim diğerine göre daha az nefes alıyor odemdir ins diyorum ama kalıcı da olabiliyor şu 6 ay sonrasına isinlanabilsek keşke herşey belli olsa.siz rahatlamış siniz ne güzel darısı bize ins benimde 1.5 ay oldu

Evet burun içi.
İnşallah geçer dediğiniz gibi.

Merhaba canım anlattığın problem bende de var iç duvarlar şiş özellikle sağ taraf zor nefes alıyorum üsttende şiş ve ucu top gibi şuan 4ay 25gün oldu ama şişliklerim geçmedi yeni ameliyat olmuş gibiyim uzun bir süreç sanırım ameliyat sonrası bazıları çok şanslı hemen 1ayda burunları şekil alıyor ama herkesde aynı olmuyormuş :))

Merhabalar ben de yarin gorusmeye gidiyorum
Artik gun alacagim
Sorun cok yasiyor musunuz sikintili mi geciyor
Bir de Dr dan ameliyat fotolarını göstermesini istemis miydiniz
Merhaba ben geçen hafta kanama yaşadım ama herkeste olmuyordur Dr da şaşırdı nedeni kılcal damarım çatlamış durduk yere
istemiştim evet gösterdi de.

Merhaba ben geçen hafta kanama yaşadım ama herkeste olmuyordur Dr da şaşırdı nedeni kılcal damarım çatlamış durduk yere
istemiştim evet gösterdi de.
Cok heyecanlıyım ve korkudan var
Muayeneye girince sanki ameliyata giriyor gibi ne.soracagimi unutuyorum
Simdi hem tekrar görüşüp gün alacagim

Sormayın bazısı 3 gün sonra 2. Ameliyata bile karar veriyor acısız ağrısız atlattığı için herhal

Hala ne soracağımı bilmiyorum
Sadece ameliyat görüntüsü aklima geln
Siz ne danismistiniz rica etsem
Normal hayatıma ne zaman dönerim
Ve istediğim gibi olmazsa süreç nasıl işler
Nefes problemi tahmini ne kadar sürecek gibi önceden bilmek istediğim şeyler
Kimden ne duysam yazmıştım 8-9 soru vardı şuan hatırlamıyorum inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…