- 25 Haziran 2010
- 5.313
- 5.343
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hissettiğiniz birşey mi yoksa dışardan görünen birşey miMerhaba bugün ameliyatımın 35. Günü ama hala burnumun ön iç kısmı şiş (orta direğin yan hatları) böyle kalır diye korkuyorum çünkü hiç değişiklik olmuyor doktor geçer diyor ama bilmiyorumhiç öyle değil gibi
Var mı aranızda böyle bişey yaşayıp geçiren ?
Merhaba bugün ameliyatımın 35. Günü ama hala burnumun ön iç kısmı şiş (orta direğin yan hatları) böyle kalır diye korkuyorum çünkü hiç değişiklik olmuyor doktor geçer diyor ama bilmiyorumhiç öyle değil gibi
Var mı aranızda böyle bişey yaşayıp geçiren ?
Hem his hem görünen bi şişme.iç yan duvarlar şiş.Hissettiğiniz birşey mi yoksa dışardan görünen birşey mi
Umarım toparlanır benimde bi tarafim diğerine göre daha az nefes alıyor odemdir ins diyorum ama kalıcı da olabiliyor şu 6 ay sonrasına isinlanabilsek keşke herşey belli olsa.siz rahatlamış siniz ne güzel darısı bize ins benimde 1.5 ay olduEğer burun içindeki kısmı diyorsanız o herkeste oluyor çok normal burun kaç bin işlemden geçti. Yavaş yavaş toparlanacak o merak etmeyin ben de ilk zamanlar nefes alışım böyle kalacak sanıyordum
Evet burun içi.Eğer burun içindeki kısmı diyorsanız o herkeste oluyor çok normal burun kaç bin işlemden geçti. Yavaş yavaş toparlanacak o merak etmeyin ben de ilk zamanlar nefes alışım böyle kalacak sanıyordum
Merhabalar ben de yarin gorusmeye gidiyorumEvet burun içi.
İnşallah geçer dediğiniz gibi.
Merhaba ben geçen hafta kanama yaşadım ama herkeste olmuyordur Dr da şaşırdı nedeni kılcal damarım çatlamış durduk yereMerhabalar ben de yarin gorusmeye gidiyorum
Artik gun alacagim
Sorun cok yasiyor musunuz sikintili mi geciyor
Bir de Dr dan ameliyat fotolarını göstermesini istemis miydiniz
Cok heyecanlıyım ve korkudan varMerhaba ben geçen hafta kanama yaşadım ama herkeste olmuyordur Dr da şaşırdı nedeni kılcal damarım çatlamış durduk yere
istemiştim evet gösterdi de.
Bn de öyleyim o yüzden söyleyeceklerimi önceden not ederim belki size de fikir olur not edinCok heyecanlıyım ve korkudan var
Muayeneye girince sanki ameliyata giriyor gibi ne.soracagimi unutuyorum
Simdi hem tekrar görüşüp gün alacagim
Sormayın bazısı 3 gün sonra 2. Ameliyata bile karar veriyor acısız ağrısız atlattığı için herhalMerhaba canım anlattığın problem bende de var iç duvarlar şiş özellikle sağ taraf zor nefes alıyorum üsttende şiş ve ucu top gibi şuan 4ay 25gün oldu ama şişliklerim geçmedi yeni ameliyat olmuş gibiyim uzun bir süreç sanırım ameliyat sonrası bazıları çok şanslı hemen 1ayda burunları şekil alıyor ama herkesde aynı olmuyormuş :))
Hala ne soracağımı bilmiyorumBn de öyleyim o yüzden söyleyeceklerimi önceden not ederim belki size de fikir olur not edin![]()
Normal hayatıma ne zaman dönerimHala ne soracağımı bilmiyorum
Sadece ameliyat görüntüsü aklima geln
Siz ne danismistiniz rica etsem