Burnumun ucundan ses geliyor :(

Nsl578604

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
23
4
38
Kızlar merhaba bana birileri yardımcı olabilir mi burnumun ucundan ses geliyo dokununca sanki kıkırdak oynuyo gibi tık tık ediyo 3 ay olacak ameliyat olalı, böyle bi şey yasayan oldu mu cok endişeleniyorum sehir dısında doktorum gidip gözukemıyorum da

Şekerim bir kbb cıya gittim onun için hafif ses geliyordu benden hemen keselim biçelim yapıyorlar aman dikkat et.

Doktorunuza gittiniz mi acaba? O ses aslında çok normal ama sizin durumunuzda noldu onu merak ediyorum.

Şekerim bazen oturmasıda zaman alıyor biraz zamana mı bıraksan acaba ama bencede en iyisi bir merhaba demek doktora

Gecmis olsun oncelikle canim sana mezaj atmaya calistim ama basaramadim bende konyada zekeriya tosuna ameliyat olcam senin soyleyeceklerine cok ihtiyacim var yardimci olurmusun

canım muhtemelen doktorun burun ucundan kıkırdak alıp inceltme yapmıştır,burun ucunun kalkık durması içinde ayrıyeten burun ucuna kıkırdak ekleniyor diye biliyorum destek için,sanırım yapay kıkırdaktır o sesi çıkaran...

konusurken oluyosa ki insallah olmuyodur septum delinmesivdiye bisey var insallah o degildir ama tik tik diosun dimi genelde islik sesi gbi cikar o

Kızlarr cok uzgunum uzun zamandır giremedim aylar gecti ama ben yine de cevap vereyım sizlere belki görursunuz

Şekerim bazen oturmasıda zaman alıyor biraz zamana mı bıraksan acaba ama bencede en iyisi bir merhaba demek doktora

Teskkur ederm canım gittim doktora umarım zamanla otururr

Tesekkurler cevap için.doktordan öğrendikten sonra yazarsaniz sevinicem..

Canm doktor kafama taktıgımı söyledi ki haklı bem fazla takıntılıyım o da farketti bi şey yok burnunda merak etme dedi ben de dokunmamaya karar verdim artık zamanla oturur diye dusunuyorum

Gecmis olsun oncelikle canim sana mezaj atmaya calistim ama basaramadim bende konyada zekeriya tosuna ameliyat olcam senin soyleyeceklerine cok ihtiyacim var yardimci olurmusun

Canm hala yardımcı olabilirsem ne mutlu

Hiç bahstmedi canım belki de öyledir ama burun ucum da eskisi gibi fazla bi kalkıklık olmadı aslında

konusurken oluyosa ki insallah olmuyodur septum delinmesivdiye bisey var insallah o degildir ama tik tik diosun dimi genelde islik sesi gbi cikar o

Yok canım konusurken olmuyor ıslık sesi gibi de degil sanki ilik oturmamış gibi ses cıkartıyor

kızlar ben de tam 1 yıl önce burun ameliyatı oldum son 1 bucuk 2 aydır burnumun ucuna dokunup hafif yukarı kaldırdıgımda ses geliyor bu nedir acaba doktorumda asırı ilgisiz hiç ulaşamıyorum bile bulundugum şehirde değil zaten, bu konuda bilgisi olan var mı?

Canm bende de öyle oluyor aynı sorundn bahsediyoruz galiba, ben sordugumda doktor bi şey yok cok takma kfana demişti ben de pek sallamıyorum artık

ben de burun ameliyatı oldum ve geçen hafta iki gün boyunca burnumun sağ tarafından aynı sesler geldi. önce telaş ettim ama kendi kendine geçti gitti. umarım seninkide çabucak geçer.

Yok canım ya benim 1 yıl olacak ama hala var tık tık diye atıyor resmen burnum esneyince filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…