Sagol canım gitmeye calısıcamŞekerim bir kbb cıya gittim onun için hafif ses geliyordu benden hemen keselim biçelim yapıyorlar aman dikkat et.
Gidemedim sehir dısındayım dönunce gözukucem ama pek normal degil gibi cunku sadece sag taraftan geliuor sesDoktorunuza gittiniz mi acaba? O ses aslında çok normal ama sizin durumunuzda noldu onu merak ediyorum.
Gidemedim sehir dısındayım dönunce gözukucem ama pek normal degil gibi cunku sadece sag taraftan geliuor ses
Gecmis olsun oncelikle canim sana mezaj atmaya calistim ama basaramadim bende konyada zekeriya tosuna ameliyat olcam senin soyleyeceklerine cok ihtiyacim var yardimci olurmusunKızlar merhaba bana birileri yardımcı olabilir miburnumun ucundan ses geliyo dokununca sanki kıkırdak oynuyo gibi tık tık ediyo 3 ay olacak ameliyat olalı, böyle bi şey yasayan oldu mu cok endişeleniyorum sehir dısında doktorum gidip gözukemıyorum da
konusurken oluyosa ki insallah olmuyodur septum delinmesivdiye bisey var insallah o degildir ama tik tik diosun dimi genelde islik sesi gbi cikar oKızlar merhaba bana birileri yardımcı olabilir miburnumun ucundan ses geliyo dokununca sanki kıkırdak oynuyo gibi tık tık ediyo 3 ay olacak ameliyat olalı, böyle bi şey yasayan oldu mu cok endişeleniyorum sehir dısında doktorum gidip gözukemıyorum da
Şekerim bazen oturmasıda zaman alıyor biraz zamana mı bıraksan acaba ama bencede en iyisi bir merhaba demek doktora
Tesekkurler cevap için.doktordan öğrendikten sonra yazarsaniz sevinicem..
Gecmis olsun oncelikle canim sana mezaj atmaya calistim ama basaramadim bende konyada zekeriya tosuna ameliyat olcam senin soyleyeceklerine cok ihtiyacim var yardimci olurmusun
canım muhtemelen doktorun burun ucundan kıkırdak alıp inceltme yapmıştır,burun ucunun kalkık durması içinde ayrıyeten burun ucuna kıkırdak ekleniyor diye biliyorum destek için,sanırım yapay kıkırdaktır o sesi çıkaran...
konusurken oluyosa ki insallah olmuyodur septum delinmesivdiye bisey var insallah o degildir ama tik tik diosun dimi genelde islik sesi gbi cikar o
Canm bende de öyle oluyor aynı sorundn bahsediyoruz galiba, ben sordugumda doktor bi şey yok cok takma kfana demişti ben de pek sallamıyorum artıkkızlar ben de tam 1 yıl önce burun ameliyatı oldum son 1 bucuk 2 aydır burnumun ucuna dokunup hafif yukarı kaldırdıgımda ses geliyor bu nedir acaba doktorumda asırı ilgisiz hiç ulaşamıyorum bile bulundugum şehirde değil zaten, bu konuda bilgisi olan var mı?
huhuuuuu canımmYok canım ya benim 1 yıl olacak ama hala var tık tık diye atıyor resmen burnum esneyince filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?