burnumun üst kısmındaki kemiğin kalın olması

Haklısın cnm birde revizyon olunca iki katı titizlenmek şart. Burda bir doktorla görüşcem ( serdar öztürk ) onu da çok methettiler. Özellikle revizyon için. Sadace bir foto gördüm o da çok başarılydı. Ama tabi başka fotolarda görmek lazım. Barış Çakır'ıda listeye ekledim. Dediğin gibi insanlar yutdışından gelip ameliyat oluyor. Eğer Ankara içime sinmezse para biriktirip İstanbul'u göze almak şart. Ben burda başarılı sonuçlar alan arkadaşları
görünce kendime olmuş gibi seviniyorum. O yüzden nazarım değmez merak etmeyin ) Umarım herkes gönlüne göre sağlıklı ve güzel bir burna kavuşur. Teşekkürler cnm. Burnunu güle güle kullan )

Sadece inceltti mi yoksa burun ucuna filan başka işlemlerde yaptı mı? Ben çok kararsız kaldım bir sadece ucunu düzelttireyim diyorum. Kemiğe elletmeyim ama sonra narkozu yedikten sonra hepsi olsun diyorum. Ama eskisinden kötü olacak diyede korkuyorum. İlk ameliyatımda bu kadar kararsız değildim. Gittim ve oldum. Bu ikincii olunca daha bir kararsız kaldım. Çünkü hakkaten bozulan bir burnu düzeltmek çok zor.

Sadece inceltti mi yoksa burun ucuna filan başka işlemlerde yaptı mı? Ben çok kararsız kaldım bir sadece ucunu düzelttireyim diyorum. Kemiğe elletmeyim ama sonra narkozu yedikten sonra hepsi olsun diyorum. Ama eskisinden kötü olacak diyede korkuyorum. İlk ameliyatımda bu kadar kararsız değildim. Gittim ve oldum. Bu ikincii olunca daha bir kararsız kaldım. Çünkü hakkaten bozulan bir burnu düzeltmek çok zor.

benim nerdeyse hiç kemerim yoktu, ilk başlarda burnumun ucunu düzelttirmek istedim ama gittiğim doktorlar orayı da inceltmesi gerektiğini söyledi hep. arkadaşlarım da burnumun ucunu değil hep o kalınlığın göze battığını söylüyordu. burun ucum da sorunluydu etli ve düşüktü biraz. ben pek dokunmaz zannetmiştim asıl kemiğe ama orayı da inceltmiş ve daha iyi olmuş açıkçası. ben komple ameliyat oldum yani. doktorum fuat yüksel, revizyon olan hastalarını da gördüm, başarılıydı, bence onu da düşünebilirsin. bi sorun yaşamadım ama şu an kaş aramda şişliğim var umarım geçer.

aaa verite fuat özkan yazdım internette dr arıyorum ) Karşıma mazhar fuat özkan çıktı. Aaa dedim kendi kendime demek fuat özkan doktormuş oy oy oy.... Dr aramaktan beynim sulanmış gerçekten

teşekkürler canım. fuat yüksel yanlış anlaşılma olmasın :))

bu arada bu kıza benzeten ikinci kişisin

Son düzenleme:
Ben de bir iki-üç ay içerisinde burun ameliyatı olmayı düşünüyorum...Çok araştırdım ama bir türlü karar veremiyorum..Karar vermek çok zor ve tamamen şans...Ata Uysal ile görüştüm..Açıkçası memnun kaldım bu görüşmeden ama yine de tamam işte bu diyemiyorum..Bir gün desem ertesi gün acaba oluyorum...Ama onep klinik merkezi türkiye'de bu konu üzerinde bir numara ve orada olmak dışında bi yer düşünemiyorum...Gidip ismini duymadıgım bir doktora emanet edemem...Bu konuda tecrübeli olanlarınızdan destek ve tAvsiye bekliyorum..Özellikle fotograflar çok yardımı olacaktır...

Merhaba ne kadar sure ıcerısınde burnunuz tam olarak oturdu ve onu eskı burnunuz gıbı hıssetmeye başladınız?
Benım 3 ay oldu kalın ,oldukça sert ve eskısı gıbı esnek olmayan bır burnum var ozellıkle ucun cok sert ve şekılsız ne zaman tam anlamıyla yuze oturup butunleşiyor?

Görüştüğüm doktorlardan bırı burun kökuyle çok oynayamadılarını söylemişti. Yani olması gerekenden fazla oyulursa zamanla çökme olabılırmış. Eğer alnıma yağ enjeksyonu yapılırsa o oyukluk sağlanbilirmiş falan fila nki benim burun kökum oldukça ince. Bence doktoruna ne oranda ınceltebılecğini sor yoksa hıç doğal durmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…