burnumun üst kısmındaki kemiğin kalın olması

pure_love

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
138
0
46
İstanbul
Ben de ocak ayında ameliyat tarihi alıcam kızlar. En büyük korkumsa burnumun üst kısmındaki kemiğin kalın olması. Birçok resme baktım da profilden güzel duruyo burunlar ancak kasların arasından baslanan kısım hep kalın oluyo ve bu durum da estetik olduğunu çok belli ediyo bu yüzden çok korkuyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirimm:18:

Benimde en büyük dertlerimden biri o kaş arasından belli olması. Sanırım doktora ısrarla belirtmek lazım. Kime olacaksın acaba? Benim pazartesi öngörüşmem var. Revizyon olduğu için daha bir titizleniyorum.

Ben Emre İlhan'a olucam daha tarih almadım yakın zamanda görüşücem.. Görüşmeye gittiğimde bu konuyu soramadm aklıma gelmedi ama ilk işim bu olcak.. Ancak kalın olması kaçınılmazsa vazgeçebilirim

bitanem hakkinda hayirlisi olsun diyeyim..insallah istedigin burnusa kavusursun..burun ust tarafindaki kalinlioga gelince..ancak bir sene icerisinde inceliyorrr...yani sabir gerektiren biseyyy...bekliceksin yani guzel sonuc alabilmen icin...benim 5 ay olucak halen sisim var..normal yanii..cunki burun buu kolay deil...sevgileeer

umarım öyledir .. Revizyon demişsiniz burnunuzda ne gibi sorun oldu ameliyat sonrası_?

Ben 10 sene önce olmuştum İlk yapıldığında çok memnundum. Doğal bir burun oldu. Ama şimdi ucu düştü ve biraz eğri. Çok bir problemi yok aslında. Ameliyatlı olduğunu kimse anlamıyor. Yani benim çökme yada kemik eğriliği gibi bir problemim yok. Ucunu toplatsam sanki yeterli olacak. . Birde ben ameliyat olduğum yıllarda bırakın forumları, internet bile yoktu. Ne istediğimi bile anlatamamıştım. Ve ilk bulduğum dr a ameliyat olmuştum. Ama şansıma iyi bir doktordu ve absürt bir durum olmadı. Şimdi ona ameliyat olanların fotolarına bakıyorum çok başarılı. İstanbul'a taşınmamış olsaydı revizyonuda ona olurdum. Emre beyide çok duydum bence nasıl bir burun istediğini, kaygılarını anlatırsan iyi bir sonuca ulaşılır. Çok kaygılanmaya gerek yok yani.

kızlar benim de en büyük korkum o idi. doktoruma bunu özellikle söyledim ve o kısmı ince bıraktı, kalınlaştırmadı, albümde foto var önden, görebilirsiniz ama arkadaşlık talebi göndermeniz gerekiyor

bencede bu çok önemli bi konu, pure_love cok haklı endişelerinde benimde gördğüm fotolarda genelde öyle hep kalın olmus benımde öyle hemde ck kalın cok kötüyüm cok kötü duruyor inş. 3. ameliyatımı olacağım ve inş. düzelir gerce umudum yok amaaaaaaaaaaaaa :2:
bu konuda en ii doktor kim acaba....

senin güzel olmuş KafayiYemisDusler ,
hem ameliyatın yeni 7-8 ay sonra dahada incelir

içimi rahatlattınız tsk ederim kızlarrrrr emre beyle de bu durumu konusurum ben daha net bi bilgi alınca da sizinle paylaşırım...
KafayiYemisDusler arkadaslk istegi yolladm cnm seninkini ck mrk ediorm..

ok, seni de ekledim =)
önden daha detaylı resim çekinip eklerim sizin için =)
doktorum barış çakır
yalnız kime ameliyat olursanız olun bu isteiğini mutlaka üzerine basa basa söyleyin, ben öyle yapmasam muhtemelen benim de o kısım geniş olurdu.

Maşallah maşallah maşallah! Çok beğendimmmm Kaş arası mükemmel, burun ucunun kalkıklığı tam kıvamında ve en önemlilerden biride burun kemiği çok doğal törpülenmiş! Çeneyle uyumuda harika. Bayıldım gerçekten. Ama bir sorun var Barış Çakır İstanbul'da, ben Ankara'da :-( Barış Çakır'ın yaptığı bir burun daha görmüştüm forumda. O da çok güzeldi. Çok yakışmış. Acaba çok mu pahalı barış bey? Birde Revizyon'da nasıldır? gibi sorularım var bunlara cevap bulsam bile İstanbul sorunu var. Of ne zor bu işler. Özelliklede revizyon!

Teşekkür ederim canım =) Darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah.
Barış beyin en önemli özelliği çok doğal ve yüze uyumlu bir burun yapması.
Ayrıca kapalı teknik uygulaması ve ameliyat sonrası süreçte hastayı morartmaması (bildiğim kadarıyla revizyon hastalarına da kapalı teknik uyguluyor)
Aslında konu başlığı altında bir çok hastasının albümü var. özellikle dilemgiz, kaçakgirl, nanikatak , zynpp in albümlerine bakabilirsin
Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim , barış çakıra git diye söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın, ama doktorunu iyi seç canım ve şehir doktor seçimini etkileyen bir kriter olmasın, ucunda tekrar mutsuz olmak var , sonuçta bu burnu ömür boyu taşıyoruz. Sen yine ankaradasın, bu ameliyatı olmak için elazığdan gelenler biliyorum, hatta ingiltereden, almanyadan gelenler biliyorum.
MAddi mevzulara gelince barış beyin şu an fiyatı 5000 tl ama ocaktan sonra artacakmış, zaten şu an aralık ayı komple doludur.
Eğer beğendiğin doktoun ücreti bütçeni aşarsa o parayı biriktirmek için birazcık daha beklemek gerekir bence
revizyon hastaları konusunda fazla bilgim yok ama görüşmeye gidersen çok çok resim görme şansın olur, görüşmeden sakın doktora karar verme canım

Evettt cnmmm tam d kastettiğim bu.. önden burun kemiğin cok dogal duruyoo estetik oldugu belli olmuyo. Ben de istiyorummmmmmm

ben anlamadım tam olarak nasıl oluyor ama sanırım dümdüz kavis olmayan, iki kaş arasının kalın ve dümdüz olmasından bahsediyorsunuz? ben aynen buna örnek bi buruna sahiptim, doktor o kalınlığı inceltti, önden kalas gibi olan burnum şimdi çok güzel ama iki kaşımın arasında hala şişlikler var gerçi 1 ay oldu ameliyat olalı. geçer inşalla. fotolarım albümünde var arkadaşlık teklifi yollayabilirsiniz

teşekkür ederim canım
üstelik o foto çekildiğinde henüz 1 ay bile dolmamıştı
şimdi 2,5 ay oldu ve çok daha inceldi
bu detayı doktorunuza belirttikten sonra bile bile kalınlaştıracaklarını sanmıyorum , içiniz rahat olsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…