Ben de ocak ayında ameliyat tarihi alıcam kızlar. En büyük korkumsa burnumun üst kısmındaki kemiğin kalın olması. Birçok resme baktım da profilden güzel duruyo burunlar ancak kasların arasından baslanan kısım hep kalın oluyo ve bu durum da estetik olduğunu çok belli ediyo bu yüzden çok korkuyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirimm:18:
Ben Emre İlhan'a olucam daha tarih almadım yakın zamanda görüşücem.. Görüşmeye gittiğimde bu konuyu soramadm aklıma gelmedi ama ilk işim bu olcak.. Ancak kalın olması kaçınılmazsa vazgeçebilirim [/QU
Ben Reha beyle görüşmüştüm. Bana ilk söyledği kaş aranızı daraltmak gerekir olmuştu. Bence kaçınılmaz değildir. Tabii dr daha iyi bilir. Hangi yüz tipine ne gider. Umarım dilediğiniz gibi olur.
umarım öyledir .. Revizyon demişsiniz burnunuzda ne gibi sorun oldu ameliyat sonrası_?
kızlar benim de en büyük korkum o idi. doktoruma bunu özellikle söyledim ve o kısmı ince bıraktı, kalınlaştırmadı, albümde foto var önden, görebilirsiniz ama arkadaşlık talebi göndermeniz gerekiyor
arkadaşlık taleplerinizi kabul ettim kızlar =)
ok, seni de ekledim =)
önden daha detaylı resim çekinip eklerim sizin için =)
doktorum barış çakır
yalnız kime ameliyat olursanız olun bu isteiğini mutlaka üzerine basa basa söyleyin, ben öyle yapmasam muhtemelen benim de o kısım geniş olurdu.
Maşallah maşallah maşallah! Çok beğendimmmmKaş arası mükemmel, burun ucunun kalkıklığı tam kıvamında ve en önemlilerden biride burun kemiği çok doğal törpülenmiş! Çeneyle uyumuda harika. Bayıldım gerçekten. Ama bir sorun var Barış Çakır İstanbul'da, ben Ankara'da :-( Barış Çakır'ın yaptığı bir burun daha görmüştüm forumda. O da çok güzeldi. Çok yakışmış. Acaba çok mu pahalı barış bey? Birde Revizyon'da nasıldır? gibi sorularım var bunlara cevap bulsam bile İstanbul sorunu var. Of ne zor bu işler. Özelliklede revizyon!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?