kese iyi mi geliyor
hemen çıkarıyor mu
denemelisin canim banyoya girdiginde bi dene tabiki bütün hepsini cikarmicaktir ama bikac yöntemi birlestirirsen iyi sonuc alabilirsik sIkIlastirir ve yag dengesinide saglar keseyle
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kese iyi mi geliyor
hemen çıkarıyor mu
denemelisin canim banyoya girdiginde bi dene tabiki bütün hepsini cikarmicaktir ama bikac yöntemi birlestirirsen iyi sonuc alabilirsik sIkIlastirir ve yag dengesinide saglar keseyle
bahsettiğin aletin markası ve fiyatı nedir acaba?snrm sen memnun kalmışsın bilgi verebilirsen sevinirim:)bol bol peeling yapmak lazım (özellikle salisilik asit içerenler ile). ben bir alet aldım watsonstandı sanırım, metal bir çubuk, ucu küçük daire gibi. siyah nokta aleti. onu bastırarak siyah nokta olan bölgeler üzerinden geçirince siyah noktalar çıkıyor. ben önceden kendim sıkardım siyah noktaları ama o zaman da cilt tahriş olup üst deri soyuluyor... bu alet daha iyi sıkmaktansa...
Merhaba siyah nokta burun bantlarını denediniz mi? gerçekten işe yarıyor. Doğal bitkilerle desteklenmiş olanları var onlardan kullan sanırım sadece eczanelerde satılıyor ismini de verebilirim istersen T-Zone ben sürekli kullanıyorum ve çok etkili sonuç alıyorum. Bandın üzerinde çıkardıklarını görünce yok artık diye hayrete düştüğün bile oluyor. Ağda yapmanı tavsiye etmem bende denedim sivilce yapıyor artıyor resmen noktalar. Görüşmek üzereslm arkaşlar.
22yaşındyım yağlı bir cilde sahibim.sivilcelerimle yıllarca savaştım.raccuntune sayesinde kurtuldum ama şimdide burnumun üstünden siyah noktalar fışkırıosanki diken diken kıl gibi çıkmışlar 2yıldır aşırı derecede çıkıolar.karşılıklı biriyle konuşunda hemen dikkatini çekio ve ben çok utanıyrm.kaç aydır ağdayla alıyrm.ağdanın üstüne bakınca gözlerime inanamıyrmm.resmen bir yumak siyah nokta gelio ama ardı arkası kesilmio.1hafta geçmeden tekrar çıkıyorlar ve ağda yapmaktan burnumun üstündeki tüyler kıl haline döndüü.
bana yardım edebilecek biri varmı.napabilirim bunlardan kurtulmak için:26:
bahsettiğin aletin markası ve fiyatı nedir acaba?snrm sen memnun kalmışsın bilgi verebilirsen sevinirim:)