Burnun şeklimm

Yasemin Ar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
33
2
16
36
Kızlar merhaba

Benim ameliyatımın 14.günü burnum bantliyken cok güzel görnüyordu banti cikardigimda dahada büyük gibi geldi gözüme banti cikardktan hemen sonra yandan bi foto cektim ve bugun bi foto cektim arada bayagi fark var ama olumsuz yönde . Simdiki burnum daha uzun burun deliklerim daha büyük ve daha tuhaf :-// beni bilgilendirebilirmisiniz?? Kalkikligi düstü bayagi cok sükür ama daha büyük hatta bi arakadasim bugun gördü beni ve yasemin önden ufak bi burnun vardi büyük geldi gözüme insallah öyle kalmaz dedi kafaya taktim... Bu normalmi degisirmi nebilym korktum bende :-/ :(

Foto yüklüyorum sol taraftaki resimde banti cikarir cikarmaz cektim. Sag taraftaki resimde bugünden... Burun deliklerim uzamis gibi bi tuhaf ya? Sizce de öyle degilmi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 326
Öncelikle geçmiş olsun :) Önde dikişin var değil mi? Deliklerini çok dert etme daha burun ucun şiş olduğu için onlar iner. Biraz kalkık olmuş eve burnun ama güzel duruyor. :) Benimkini de doktor bu şekilde yaptı doktor sadece kalkık değil normal :) Güzel görünüyor iner daha şişlerin falan masaj verdiyse doktorun onu düzenli yap çok etkiliyo bir de darbe almamaya dikkat :) kötü düşünme insan aynaya baktıkça illa kusurlu bir yerler görüyo olmasa bile :D

Öncelikle geçmiş olsun :) Önde dikişin var değil mi? Deliklerini çok dert etme daha burun ucun şiş olduğu için onlar iner. Biraz kalkık olmuş eve burnun ama güzel duruyor. :) Benimkini de doktor bu şekilde yaptı doktor sadece kalkık değil normal :) Güzel görünüyor iner daha şişlerin falan masaj verdiyse doktorun onu düzenli yap çok etkiliyo bir de darbe almamaya dikkat :) kötü düşünme insan aynaya baktıkça illa kusurlu bir yerler görüyo olmasa bile :KK70:

Güzel yorumun icin öncellikle tesekkür ederim :). Evt dikisler önde, bana masaj verilmedi?? Insallah dedigin gibi iner :KK48:

Güzel yorumun icin öncellikle tesekkür ederim :). Evt dikisler önde, bana masaj verilmedi?? Insallah dedigin gibi iner :KK48:

Boşver zaten masaj yapmak işkence, 3 hareket verdi doktor günde 5 kere 20 şer defa yapıyorum çok sıkıcı ya :D İner iner, ben hala soğuk su koyuyorum günde bir defa (özellikle banyodan önce) yanaklarıma gözüme falan baya iyi geliyo şişlerime bi de rahatlıyorum için rahatlayacaksa deneyebilirsin. :)

Bende soğuk su olayını yapayımm . Peki şişlerin indiğinde yani soğuk su koymadığında tekrar eski şişliğe kavuşuyormu yoksa indiği gbi kalıyormu?? Çoooook tşk ederim cidden :) çok soru sordum ama kaygım hat safha maalesef

yok ya bak 2 gündür koymuyorum vaktim olmuyo. yani artık böyle zamanla geçecek bir şişlik kaldı. Masaj işte şişliklerim için zaten. Çok kırık olduğundan doktor baya kırmıştı benimkini sağım tamamen kapalıydı. o yüzden baya şişliğim oldu morluğm falan. Ama 10 günde nasıl toparlandığımı görsen inanamazsın :D 21. günüm işte. Kaygılanma duş için çok dikkat et. Çok sıcak suyla yıkanma demişti doktorum. Ben yüzüme su vurmuyorum hatta yıkanırken hala, sonradan soğuk su ile yıkıyorum, sıcak böyle hafif morluk yapıyo göz altlarımda :)

yok ya bak 2 gündür koymuyorum vaktim olmuyo. yani artık böyle zamanla geçecek bir şişlik kaldı. Masaj işte şişliklerim için zaten. Çok kırık olduğundan doktor baya kırmıştı benimkini sağım tamamen kapalıydı. o yüzden baya şişliğim oldu morluğm falan. Ama 10 günde nasıl toparlandığımı görsen inanamazsın :KK70: 21. günüm işte. Kaygılanma duş için çok dikkat et. Çok sıcak suyla yıkanma demişti doktorum. Ben yüzüme su vurmuyorum hatta yıkanırken hala, sonradan soğuk su ile yıkıyorum, sıcak böyle hafif morluk yapıyo göz altlarımda :)

Çabuk toparlamama sevindim :nazar:
Benim bi kemerim alindi baska bi islem yapilmadi muhtemelen o yüzden masaj vermedi senin demekki baya sismis.. Gecmis olsun sanada umarim sende en kisa zamanda şişsiz burnuna kavuşursun..

Tekrar gecmis olsun :KK50:

Kizlar yuzunuz tam anlamoyla ne zaman indi ve mimikleriniz ne zaman oturdu yani tam anlamiyla rahat rahat ne zaman konusup gulebildiniz

4. gün itibariyle gülebiliyodum; ama 10. günden sonra sırıtabiliyodum mimiklerim falan 15. günde normale döndü. Şuan tam oturdu zaten yüzüm. (23. gün)

Iki resimde de burnun ayni. O kadar detayli inceleme ya zavalli burun ne islemler gormustur bakma bence bi iyileşsin yeni cikti savastan ☺

Sisi insin duzelcek o burun benimde shan 8.gun bantli ve cok normal geliyor burnum indiginde minicik birsey kalcak diye korkuyorum bant cikinca benimdemi siser acaba

Kafana takma desem olmaz ben bile en küçük şeyde takıyorum ama belliki burnun henüz şiş zamanla yerine oturcak benim bile ilk bantlarım çıktığı halden farklar var il başta ameliyat olduğum belliydi şuan normal duruyor mesela seninde zamanla öyle olcak inanıyorum. Burun deliklerine gelirsek ben ameliyat olduğum gün o acıyla umursamamıştım açıkçası yamuk olursa olsun demiştim ama acılar geçti tabi yamuk olsun elbette istemedim burun deliklerim eşit oldu neredeyse çok çok dikkatli bakılırsa hafif orantısızlık var ama şişlikler inince onlarda düzelcek herşey pat diye olcak hali yok zamanla :) seninde burnun 3 aya kadar yerine az çok oturur fazla aynaya bakma ben öyle yapıyorum kusur yokken kusur aramaya çalışıyor insan

Back
X