Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sitede henüz çok yeniyim. fotograflara nasıl bakılıyor nasıl arkadaş ediniliyor henüz hiçbir şey bilmiyorumm. fakat ben yakın bir zamanda revizyon burun ameliyatı olmak istiyorumm.. öğrenebilirsem buraya ilk ameliyatımdan sonra ki fotoğraflarımı eklicem :)) 2005 yılında olmuştum ilk ameliyatımı nefes alamıyorum derin nefes almaya çalışırsam hem büyük bir efor sarfediyorum hem de korkunç bir ses geliyor burnumdan. revizyon olmuş arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ??
evet ama biraz şaşırdım çünkü benim burnum ameliyattan sonra küçülmedi aksine büyüdü(
Alla allaaa büyüdü demene şaşırdım hangi doktora ameliyat oldun sakıncası yoksa paylaşırmısın bizde öğrenelim
( doğrudur tabi ki ama benim dr burnumdaki destek kıkırdakların hepsini çıkarmış.. revizyon ameliyat olan var mı arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..
teşekkür ederim yardımların içinn:) ben 2005 yılında teoman doğana ameliyat oldum. fakat ben tam anlamıyla hüsrana uğradım. burnum uzun bir burundu daha kısa kalkık hafif kavisli istiyordum fakat benin ki kavisli upuzun ve nefes alamayan bir burun oldu.
ben revizyon oldum ancak benden kıkırdak alındı tam tersiolarak yani ekleme yapılmadı.ama revizyon amelşyatıda aynen normal meliyat gibi narkoz şişlik ödem ve sil baştan en az bi 6 ay daha şişin ödemin inmesini bekleme aşaması
teoman bey den ben memnun kalmadım keşke problemim sadece şekil olsaydı ben ciddi anlam da nefes alamıyorumm.