burnuna kıkırdak konulan

bastan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
417
0
96
İstanbul
arkadaşlar aranızda burun estetiğinde kulağından kıkırdak alınan yada dışarıdan kıkırdak kullanılan var mı?

çok güzel bir konuya değinmişsin. Ben de revizyon düşünüyorum kaç dr şa görüştüysem aynı şeyi söylediler..

hep kulaktan alıyorlar diye kıkırdagı duydum cnmmmm bende fazlasıyla vardıı ekliycegine çıkarmıştır kesin..ama bi kaç kişiden kulagından almıştıııı..senin kıkırdagamı ihtiyacın varmış cnmmmmmmmmm

arkadaşlar sitede henüz çok yeniyim. fotograflara nasıl bakılıyor nasıl arkadaş ediniliyor henüz hiçbir şey bilmiyorumm. fakat ben yakın bir zamanda revizyon burun ameliyatı olmak istiyorumm.. öğrenebilirsem buraya ilk ameliyatımdan sonra ki fotoğraflarımı eklicem :)) 2005 yılında olmuştum ilk ameliyatımı nefes alamıyorum derin nefes almaya çalışırsam hem büyük bir efor sarfediyorum hem de korkunç bir ses geliyor burnumdan. revizyon olmuş arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ??

Hımmmm bende şunu duydum burun içindeki kırkırdağın yerini kalitesini tutan bi kıkırdak yokmuş kulaktan ve göğüs altından alabiliyor doktorlar ama çok zor kaynıyormuş diye duydum ameliyat olduğumuz doktorlar aslında okadar önemliki kıkırdakları alıp alıp atanlar var sonra olan bize oluyor :oklava:

arkadaşlar sitede henüz çok yeniyim. fotograflara nasıl bakılıyor nasıl arkadaş ediniliyor henüz hiçbir şey bilmiyorumm. fakat ben yakın bir zamanda revizyon burun ameliyatı olmak istiyorumm.. öğrenebilirsem buraya ilk ameliyatımdan sonra ki fotoğraflarımı eklicem :)) 2005 yılında olmuştum ilk ameliyatımı nefes alamıyorum derin nefes almaya çalışırsam hem büyük bir efor sarfediyorum hem de korkunç bir ses geliyor burnumdan. revizyon olmuş arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ??

Öncelikle hoşgeldin özelden mesajlaşamıcaksın forumla toplam 50 mesajın olması lazım ama olur burda yazdıkça forumlara arkadaş eklemek ise gördüğün niklerin üstüne tıkla bi pencere açılacak arkadaş listene ekle diceksin sonra bi pencere daha açılacak ordanda evet i onaylıcaksın bukadar :)

:(( doğrudur tabi ki ama benim dr burnumdaki destek kıkırdakların hepsini çıkarmış.. revizyon ameliyat olan var mı arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..

Alla allaaa büyüdü demene şaşırdım hangi doktora ameliyat oldun sakıncası yoksa paylaşırmısın bizde öğrenelim

teşekkür ederim yardımların içinn:) ben 2005 yılında teoman doğana ameliyat oldum. fakat ben tam anlamıyla hüsrana uğradım. burnum uzun bir burundu daha kısa kalkık hafif kavisli istiyordum fakat benin ki kavisli upuzun ve nefes alamayan bir burun oldu.

:(( doğrudur tabi ki ama benim dr burnumdaki destek kıkırdakların hepsini çıkarmış.. revizyon ameliyat olan var mı arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..

İşte bazı doktorlar kasaplık yapıyolar alıp alıp atıyolar sonra burun düşüyorr hoffffffffffffff geçmiş olsun bu arada ekledin beni listene :) alışırsın biraz karıştırınca forumu sonra album yapmanada yardımcı oluruz linkler var adım adım anlatıyolar doktorlar öneriler var bak burun estetiğinin altındda orda doktorlar ve hastaları baya paylaşımda bulunmuş bi oku fikrin olur

teşekkür ederim yardımların içinn:) ben 2005 yılında teoman doğana ameliyat oldum. fakat ben tam anlamıyla hüsrana uğradım. burnum uzun bir burundu daha kısa kalkık hafif kavisli istiyordum fakat benin ki kavisli upuzun ve nefes alamayan bir burun oldu.

sonra arama motoruna dr isimleri yazdıkça bu siteyle tanıştım. daha önce çok araştırmamıştım. şimdi buradan iyice araştırıp memnun kalan arkadaşlarla görüşüp bir dr karar vericem:)

evet evet okudum bir çoğunu hatta doktorlarla da görüştümm.. fakat kararsız kaldım. önce onur erol la görüştüm. muayene ücreti(250) ve ameliyat için istediği ücret çok fazlaydı. fakat çok ilgili ama fiyat olarak beni aşar. sonra naci beyle görüştüm, sonra hüseyin güner ve son olarak serhat tuncer...

ben revizyon oldum ancak benden kıkırdak alındı tam tersiolarak yani ekleme yapılmadı.ama revizyon amelşyatıda aynen normal meliyat gibi narkoz şişlik ödem ve sil baştan en az bi 6 ay daha şişin ödemin inmesini bekleme aşaması

teoman bey den ben memnun kalmadım keşke problemim sadece şekil olsaydı ben ciddi anlam da nefes alamıyorumm.

izmirdeki doktorlar kesinlikle muayene ücreti almıyor..ben bir çok doktor gezdim cebimden b kuruş çıkmadı..ayrıca her bi görüşmem en az 20 yada 25 dk.idi..istanbul dktorları neden böyle anlamadım..

ben revizyon oldum ancak benden kıkırdak alındı tam tersiolarak yani ekleme yapılmadı.ama revizyon amelşyatıda aynen normal meliyat gibi narkoz şişlik ödem ve sil baştan en az bi 6 ay daha şişin ödemin inmesini bekleme aşaması

Çok geçmiş olsun evet mesela burnu kalkık istiyosan ucuna içten kıkırdak alıp ucuna ekliyip destekle kaldırıyolarmış diye duydum revizyondada çile bitmiyor yaaa :( dediğin gibi aynı çile bakım sıfırdn alıcaksnn

canım ben revizyon olalı henüz 5 gün oldu..alçılıyım yani düşn.ama nefesm çok düzeldi.şuan bile ameliyat taze olmasına rağmen hem sessiz hemde çok derinden efes alabiliyrum..ama ilk ameliyatımdan yaklaşık 3 yada 4 ay sonra burnumda sesli nefes alma ve tıslamalar oluyordu..şimdi nazar değmesin ama çok iyi nefesim

Back
X