Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden burnunuzu sürtmek istiyor ki ?
Biraz Kendinden Bahsetsen de Biz de Konuyu Anlayabilsek..
Neden Açmıyor ?
Kavga mı Ettiniz ?
onu ziyarete gittiğim zaman bir gün kalabilmiştim ailem bilmiodu sorun çıkardı sabah dönmek zorunda kaldım. anlamadı anlamak istemedi çünkü aynı sabah evlilik teklif etcekmiş arkadaşlarıyla yemek hazırlamışlar yani ben öylece bıraktım ve üstüne yalnız kaldı. affetmedi uzun bir süre yeni yeni affedio ama bu sürede istanbulda olmam ona zor geliyor. o antalyada ben istanbulda. peşime adam takmıştı napıyo fln en son facebook olayım gece giriomuşum yani beni çok abartıyor. facebookumda ki tüm erkek arkadaşlarımı sildim. kimse kalmadı daha napsam bilmiyorum. facebook olayına zaten çok içerlemiş kullanmamı istemiyoo anladığm kadaryla. anlamadığm beni neyi olarak görüo ki bu kadar kısıtlıyo normal mi bu?? ve bu facebook olayına sinirlenmiş beni aramış benimde sınavım vardı telimi kapamıştım. halamın kızına dönmüş napıo orda filan demiş atşmışlar. sinirden kuzulkurt filan demiş( kaybetmek istemiyorum onu
![]()
burdakiler ne kadar kırıcı eleştiriler yapıyorlar böyle.
yaş ister 25 olsun ister 35 insan sevdiğini kaybetmek istemez bence.
evet kesinlikle bu kadar çok ciddiye alan birini görmedim ki.. ister çocuk ruhlu olsun veya alıngan aslında bu beni ne kadar çk taktığını gösterir(yada sevdiğini
( demi??
evet bence de öyle.
biraz kinci galiba.ama unutma ki insan takmadığı veya az sevdiği birine bu kadar kızmaz :)
bu kinini ve inadını yenmek istiyorum bende onu çok seviyorum. onsuz olmak çok ağır(nasıl yenebilirim..??
ona bu sürprizi bilmediğini, bilseydin ne yapıp edip kalacağını söyledin mi?