Burnunun altına kikirdak eklenen varmı

BaharDoganAy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
648
5
46
44
Trabzon
Arkadaslar burnunun altına kikirdak eklenen varmı?? bana eklendi burnumun ucu kaldırıldı ama o kıkirdak orda cok belirgin ve cok sert. Ayrıca dişlerimi göstererek güldüğümde cok tuhaf görünüyorum cok sahte:( benim gibi olan varmı?

Son düzenleme:
burnumun altı iki farklı yapıda duruyor biri içeriye doğru iple tutulup çekilmiş gibi, diğer tarafı kıkırdak eklenen alt tarafı yani bombeli ve ço ksert aynı kemik gibi... yüzlerce estetikli foto inceledim. hiçbirinde burnun altı böyle garip değildi. doktorlarla mailleştim, bir doktor burnumun olmadığını açıkça söylemese de ima etti... burnum çok berbat görünüyor ve bu durum beni çok üzüyor... şişlik desem geçer gider iner dicem de bune şişlik ne başka bişi. :(

burnunun altı daha sonra şekillenen varmı? dudak üstündeki direği kastediyorum.

burnumun altı iki farklı yapıda duruyor biri içeriye doğru iple tutulup çekilmiş gibi, diğer tarafı kıkırdak eklenen alt tarafı yani bombeli ve ço ksert aynı kemik gibi... yüzlerce estetikli foto inceledim. hiçbirinde burnun altı böyle garip değildi. doktorlarla mailleştim, bir doktor burnumun olmadığını açıkça söylemese de ima etti... burnum çok berbat görünüyor ve bu durum beni çok üzüyor... şişlik desem geçer gider iner dicem de bune şişlik ne başka bişi. :(

burnunun altı daha sonra şekillenen varmı? dudak üstündeki direği kastediyorum.

canım bi resim koysanda baksakk

bahar,benim 2 ayı geçti senin yaşadığın problemin ayyynısı bende de vardı,şimdi şöyle söyleyim o direk benim baya gerideydi,elimle dokununcada mercimek gibi geliyordu elime üst tarafta sanki bağımsız top gibi idi bi garipti şu an gözle görünür biçimde değişti,korkma zamanla o direk aşağı iniyor ve aşağıdaki toplukta iniyor hafif kalkıyor,benimki şu an düzgün duruyor mesela,beni rahatsız eden,soldan kavisli sağdan kemikli duruyor buda burnumu hafif sola yatıkmış gibi gösteriyor,eğri duruyor yani,uzunluğuda kısalıyor biraz,bunlar benim yaşadıklarım,10 gün sonra randevum var hala beğenmezsem doktor beğenmediğim yerleri düzelteceğini söyledi

bahar,benim 2 ayı geçti senin yaşadığın problemin ayyynısı bende de vardı,şimdi şöyle söyleyim o direk benim baya gerideydi,elimle dokununcada mercimek gibi geliyordu elime üst tarafta sanki bağımsız top gibi idi bi garipti şu an gözle görünür biçimde değişti,korkma zamanla o direk aşağı iniyor ve aşağıdaki toplukta iniyor hafif kalkıyor,benimki şu an düzgün duruyor mesela,beni rahatsız eden,soldan kavisli sağdan kemikli duruyor buda burnumu hafif sola yatıkmış gibi gösteriyor,eğri duruyor yani,uzunluğuda kısalıyor biraz,bunlar benim yaşadıklarım,10 gün sonra randevum var hala beğenmezsem doktor beğenmediğim yerleri düzelteceğini söyledi

aynen dokununca çok sert kemik gibi, hatta dokunmamada gerek çok bariz belli ordaki çıkıntı. sen ne zaman ameliyat oldun ikimiz de aynı zamanda olduk galiba, sanırım senin bünyen daha çabuk topladı orayı benim bünyenden mi hala sert acaba? ben seni nburnunu görmüştüm aynı benim gibi direk dimdikti. inşallah düzelir rudi :( revizyon düşünmeye başladım çünkü...

bende revizyon düşünüyorum,o direğin oraya kıkırdak koyucak çünkü ne kadar insede yine geride duruyor,böyle bir anatomi yok:)))birde benim burnum uzun duruyor,şu an rocky nin kızkardeşi gibiyim,yamuk yumuk burnum ve kavissiz,doktor sana ne dedi bahar???

bende revizyon düşünüyorum,o direğin oraya kıkırdak koyucak çünkü ne kadar insede yine geride duruyor,böyle bir anatomi yok:)))birde benim burnum uzun duruyor,şu an rocky nin kızkardeşi gibiyim,yamuk yumuk burnum ve kavissiz,doktor sana ne dedi bahar???

bekle dedi sadece, sonra beğenmediğim yer olursa düzeltirmiş ama bilmiyorum. benim direk de geride, dudak üstüne koyduğu kıkırdak da çok belirgin. özel mesaj atıcam sana baksana bi.

Arkadaşlar burun altı yanı üstü vs. kıkırdak eklenenlere soruyorum:

çok sert kemik gibi duruyor. ve şiş. zamanla bu şişlik ve sertlik geçiyor mu?

Arkadaşlar burnum aşırı küçüldü kıkırdak eklenip duzeltilcek 6 ay sonra artık deli gibi korkuyorum bu ne ya hep böyle saçmalıklarla uğraşılan diyorum nerden bulastim bu işlere

Back
X