siz hiç üzülmeyin kızlar ben az sonra kızçelerimide alıp şöyle bi çarşı turu yapıcam sizin yerinizede gezrim artıkkk
gez bakalım bizim yerimizede ohhh hehe :) sırnaşık şey çarşı kalabalıktır şimdi ama
bak bak nasılda bize nasıl nispet yapıyookaydirigubbakcemile3 iyi hadi bizim yerimize de gez senn a.s
ben biraz daha aşağıda eski batı garajına yakın oturuyorummm
çarşıda işlerim var haftaiçi kızımın olkul yüzünden çıkamıyorum evden bugün oda evdeyken halletmem gerekkk
aşkolsun nispet yaparmıyım sizin adınızada gezip sizi mutlu etmek amacımmm
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hımmm anadım
sende çocuk varmı canım:ecrin_bebek:
anaaaa kız bekar yazıyo kızın şeysinde görmüyonmuuu
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız bakmadan yazmışım yazdıktan sonra aklıma geldi oraya bakmak artık yazmış bulundum napayımmmmmm:roflol::roflol::roflol:
hehe ben daha evlenmedim canım 3 sene sora evlenicem ama hehe :) karamukum annen yıldırımda nerde oturuyor
pardon pardon canımm ona bakmadan yazmışımsırnaşık şey
annemler yıldırımda şaypaya yakınlar yıldırım beyazıt caddesinin arka sokakalrından birinde otruuyo sen nerdesin
oralarda benimde halam oturuyo hem şaypaya hem millli pazara yakınnn
:roflol: hehehe anladım zati canım benimmm:icecream:
sen okuyomusun canım yoksa bitiridnmi okulu
okuyorum daha ben o taraflarda değilim ama yüksek ihtisas hastanesinin orrdayım güzeldir ama beyazıtın oralar merkese çok yakın ne güzell yahu
hıı sen daha uzaktasın o zaman annemlere
o zaman hem okuyosun hem çalışıyosun hangi bölümü okuyosun
İşletme bölümü canım açıktan okuyorum sigortacılık yapıyorum 2. sınıftayım bu arada ben 20 yaşımdayım =) kaydirigubbakcemile2
hıı anladım canımm allahın iziniyle bitirisin işallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?