Bursa///16

gün içinde giremiyoruz sabahları bari günaydın diyelim Günaydın BURSA Günaydın BURSA nın güzel hanımlarııııııııııııııııııııııııııııı

günaydııııınnnnn
yeni bir gün daha hanımlar
yani yeni bir sayfa ömür defterimizde
umarım bugünün sayfasında ilerde hatırlamak üzere güzel şeyler yazılır

merhaba arkadaşlar..

acilen taşınmam gerekiyor. Sizden ricam! Nakliyeci tanıdığı olan varsa bana yardımcı olabilmesi ??

iyi geceler bursanın güzel hatunları.
tigerboxer hoşgeldin canım,kolay gelsin sana,tanıdığım nakliyeci malesef ki yok.
belki arkadaşlardan tanıdığı olan vardır.

merhaba canım hoşbuldum ilgin için tşk ederim umarım çıkar tanıdık şu birkaç gün içerisinde..

bugün benim kızlarla merinos parka gittik eltim ve görümcemde geldi.
çok kalabalıktı.türkçe olimpiyatları için gelen yabancı çocuklar bursa daymış.şiir okudular.
kızlar ve bizim içinde güzel bi gün oldu.hava almış olduk.
acaba k k dan kimse varmıdır burda diye aklıma geldi.bugün merinos parka giden oldumu?

günaydın hanımlar nasılsınız?
Kübra betülcüm işten başımızı kaldıramıyoz ki gezelim eğlenenlim ne iyiy sen kızlarınlar gezmiş hava almışsın bende kızımla gezebilsem ahhhh ahhhhj

günaydın canım iyiyiz nolsun dünya telaşesi işte sen nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın bursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkesler nerelerde gene karamuk,askommm
rufeyde serra sude2008
sheinci bebeğimiz kübrabetül
tigerboxer
hepinizie günaydınlarrrrrrrrrrr

GÜNAYDIN ARKADAŞLAAAAARRRRRR:)

yağmurlu bir güne başladık bakalım hava çok güzel ne serin ne sıcak nilüferde böyle sizin oralar nasıl

selam hanımlar
ancak gelebildim herkesler iyimi
tigerboxer kolay gelsin canım sanada ne yazıkki tanıdığım bri yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…