Bursa///16

bursalı kadifeli gelinler
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz:mymeka: zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

burdayız canım,en işlerini anca hallettim,bi yemeğim kaldı.bakalım eşim ne isticek tel bekliyorum ondan.kibar bi eşim varda

selam
bugün yokum ben kızlar
kızım irem i doktora götürcem.geniz eti ameliyatı olması gerekiyo
doktor bugün galiba ameliyat gününü söylicek

geçmiş olsun canım.benim kızımada doktor ameliyat dedi geniz eti için.
sen hangi doktora gittin canım.

devlet hastanesinde OSMAN ATMACA doktorun adı
ismini duyduğum bi kaç doktora gittim hepsi hiç araştırmadan ameliyat dedi
sadece bu doktor ilaç tedavisi uyguladı ben çok memnun kaldım çok ilgili bi doktor
ayrıca ilaç tedaviside oldukça rahatlattı irem i horlaması falan kesildi bakalım bugün ne dicek bize dr.

devlet hastanesinde OSMAN ATMACA doktorun adı
ismini duyduğum bi kaç doktora gittim hepsi hiç araştırmadan ameliyat dedi
sadece bu doktor ilaç tedavisi uyguladı ben çok memnun kaldım çok ilgili bi doktor
ayrıca ilaç tedaviside oldukça rahatlattı irem i horlaması falan kesildi bakalım bugün ne dicek bize dr.

ben çekirge çocuk hastanesinde gürbüz ökten varmış ona götürdüm.
kübranın doktoru tavsiye etti o doktoru.onada götürdün mü canım
bakalım bizde başka doktorlarada gösterip öyle karar verelim diyoruz.

ben çekirge çocuk hastanesinde gürbüz ökten varmış ona götürdüm.
kübranın doktoru tavsiye etti o doktoru.onada götürdün mü canım
bakalım bizde başka doktorlarada gösterip öyle karar verelim diyoruz.

gürbüz beye görümcem ameliyay olmuştu 4 yıl önce
ben bu doktoru bulmamış olsaydım bende gürbüz beye götürcektim
farklı doktorlara göstermek iyi olur bence
genizetinin ilaç tedavisi yok diyodu bütün gittiğim doktorlar
ama osman atmaca ilaçla baya iyileşme olduğunğ söylüyo

selam kızlarrr nasılsınızzzzzzzzza.s.
askhom çok geçmiş olsun canımm allah şifalar versin benim oğlumada geniz eti olabilir diye şüphelenmişti doktor ama çok şükür öyle değilmiş bakalım şimdilik rahat

askhom çok geçmiş olsun canımm allah şifalar versin benim oğlumada geniz eti olabilir diye şüphelenmişti doktor ama çok şükür öyle değilmiş bakalım şimdilik rahat

canım hoşgeldin sizede geçmişolsun bu aylar alerjinin arttığı zamanlar olduğu için şikayetleri arttı herkesin

canım hoşgeldin sizede geçmişolsun bu aylar alerjinin arttığı zamanlar olduğu için şikayetleri arttı herkesin

hoşbulduk canımm sağol bizimkini kışın şüphelenmişti doktor burunları tıkalıydı ilaç falan verdi onları bitirince yine gelin dedi eğer geniz etiyse kbb a gönderecm demişti ama çok şükür şuanda bişeyi yok :1hug:

selam canım biz iyiiz seni sormalı?

mennnn deldimmm kısçelerrr delikafadulden

slm arkadaşlar nasılsınıza.s.

hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.nasılsınız?
nerelerde oturuyorsunuz?

GÜNAYDINNNN.... MUDANYADAN TÜM GÜZELLERE GÖNÜL DOLUSU SELAMLAR..... (yokmu hiç mudanya olan bir KK güzeli :)

geldim kızlar dün doktora gittik ameliyta gerek kalmadığını söyledi doktor ilaçlar küçültmüş geniz etini çok şükür
bugünde misafirim vardı onuda atlattım şimdide küçüğümü uyutup yemek yapcam şimdilik hoşçakalın byyyyy

gürbüz beye görümcem ameliyay olmuştu 4 yıl önce
ben bu doktoru bulmamış olsaydım bende gürbüz beye götürcektim
farklı doktorlara göstermek iyi olur bence
genizetinin ilaç tedavisi yok diyodu bütün gittiğim doktorlar
ama osman atmaca ilaçla baya iyileşme olduğunğ söylüyo

görümcen memnun kaldımı gürbüz beyden
bide osman atmaca nerenin doktoruydu.bizde bir iki başka doktorada götürmek istiyoruz.

günaydın arkadaşlar

günaydın hemşerim nasılsın?:1hug::1hug:

görümcen memnun kaldımı gürbüz beyden
bide osman atmaca nerenin doktoruydu.bizde bir iki başka doktorada götürmek istiyoruz.KÜBRABETÜL

selam arkadaşım
görümcem memnun kaldı gürbüz beyden kızımda iyileşmş olmasaydı bende gürbüz beye gitcektim
osman atmaca devlet hastanesi merkezde
bencede bir iki doktora daha gidin bize kesin ameliyat demişlerdi tedaviyle düzeldi şükür
çok basit bi operasyon geniz eti ameliyatı ama ne gerek var küçük çocuğa sıkıntı yaşatmaya dimi

Son düzenleme:
Back
X