Bursa///16

[
kusura bakma ashkom yeni gördüm msjı.
bence de kızlar ya sadece merhaba, günaydın, nasılsın,, bu kadarız ben istiyorum daha çok tanışalım, kaynaşalım, görüşelim...
ben kendimi tanıtmıştım fakat yeniden başlıyorum hadi kızlar herkes kendini tanıtsın. aramıza yeni katılanlarda oluyor benim gibi delikafadulden onlar için.
24 yaşındayım, 1,5 yıllık evliyim henüz bebeğim yok. başaran taraflarında oturuyorum. Muhasebeciyim. Bursalıyım... herkesi öpüyorum... kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
canım çok memnun oldum bunda sonra daha öok kaynaşırız umarım

oooo sohbet başlamış napıyosunuz hanımlar

evet başldadık sende katılmazmısın senide tanyalım

günaydınlar hemşerilerim,maşallah muhabbet başlamış
kızlar benim bugün çok işim var,görümce olcam ya düğün yakınladı bugün çarşıya çıkcaz gelinlerle.
gelinliği yatak örtüsü falan alıncak.9 9-30 gibi evden çıkcaz,artık eve kaçta gelirim belli değil
bu arada ben 30 yaşındayım,10 yıllık evliyim iki kızım var,betül 9,kübra 4 yaşında,yeşilovada oturuyorum
bende sevvalcik gibiyim.2 elti kayınvalide vede boşanma arifesinde olan görümcemle birlikte oturuyorum
burada olmaktan ve sizleri tanımaktan çoookk memnunum
:1hug:

Son düzenleme:
günaydın hemşerilerimmmmmmmmmm
nerelerdesinizzz
kübrabetül sana kolay gelsin arkadaşımmmmmm
görümce olmak kolay olmuyo işte böyleee
eeee diğer kızlar sizler nerdesinizzzz

şevvalcik neden kızgınsın... özledim değinde eşin sanırım hayırdır nereye gitti.

selam tatlım hoşgeldinn
özledim dediğim büyük kızım annanesinde ama ayrılığa alışık değilim çok özledim onuuuu
offfffffff offfffffffffffffffffffffffff
:gitme::gitme::gitme:

yaa :) aman olsunda böyle ayrılık olsun güzelim hem oda seni özler biraz olsun..

birbirimizi özlememiz lazım zaten
kızım 9 yaşında genç kızlık havalarına girdi
küçük cadı 4 yaşında ama evin kralı benim diye düşünüyo
eşim zaten en büyük kral benim diyo
banada saray soytarılığı kalıyo
biraz kızımı gönderdim kafasını dağıtıp kardeşinide benide özlesinnn

mantığının sesini dinlemiş en iyisini yapmışsın canım... hatta büyük gelincede küçüğünü yolla anneannesine iyi geliyo çocuklar için anne kıymeti öğreniyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…