Bursa///16

hayırlı cumalar canım.
hafta sonu geliyo mutluyuz
kk buluşması var heyecanlıyız
güzel bir gün bugün yakaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

aynen canım :) son gün bugün. Neler yapıcaksın hamur işi ve kaç çeşit. Ben heralde 2 falan yaparım araba yok dolmuşla anca bu kadar taşıyabilirim...

ben de iyiyim çalışıyorum her zamanki gibi :) amaaann hep iş hep iş boşver yapma. tatil yap bu gün. :)
ne oldu eşin izin verdimi görüşecekmiyiz yarın.

bende izin verdim bugün kendime keyif yapcam oooohhhh
canım yarın eşim dağa çıkarcak bizi,kızım hafta içi kursa gittiği için sabahtan bi yere gidemedik,yarın sabahtan gitcez kısmetse
inş bi dahaki buluşmada görüşürüz.

aynen canım :) son gün bugün. Neler yapıcaksın hamur işi ve kaç çeşit. Ben heralde 2 falan yaparım araba yok dolmuşla anca bu kadar taşıyabilirim...

ben börek yapıcam canım c.teside çalışıyorum iş yerinden çıkıp gelicem ancak bu kadar yapabilicem galibakaydirigubbakcemile5

kızlar kusura bakmayın yemek olaylarına dalınca yazdıklarınızı görmedim,ben beşevlerde çalısıyorum bi elektrik firmasında yaklaşık 2 senedir ön muhasebesini tutuyorum,okuyorum aynı zamanda açıköğretim kamu yönetimi 3.sınıf olacağım inşallah zemuszemus

buluşmaya gel ozaman yarın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…