Bursa///16

Eşimden kaynanakalanan sorunlardan dolayı kovdular beni 8 aylık kızımı ve eşimi

inşallah canım yaaa ama bu kriz ortamında zor:1no2:
çocuk falan var mı senin??

allah yardımcın olsun canımm sağlık olsun elbetki sanada bi ekmek kapısı açılır sıkma canını a.s
evet 5 yaşında bi oğlum var yani resimde gördüğün yakışıklı opuyorumnanaktan senin varmıı:ecrin_bebek:

Eşimden kaynanakalanan sorunlardan dolayı kovdular beni 8 aylık kızımı ve eşimi

ay canımm çok üzüldüm yaa nasıl böyle bişey yapabiliyolar anlamdım bi insan nasıl kovar evaldını ne demek yani kovmakk off canım yaa allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

senin mi o yakışıklııııııyerimseniben Allah bağışlasın canım.Bizde istiyoruz bakalım artık Allahım ne zaman verirse.İnşallah vermiştirde farkında değilimdir:lepi:

tuğçeee hoşgeldin aramızazemuszemus sude sana çok üzüldüm Allah yardımcın olsun arkadaşım

senin mi o yakışıklııııııyerimseniben Allah bağışlasın canım.Bizde istiyoruz bakalım artık Allahım ne zaman verirse.İnşallah vermiştirde farkında değilimdir:lepi:

amin canım sağol evet benim o yakışıklı velett :1hug:
ayy işallah hadi bakalım vardır bişeyy :Saruboceq: bizde ikincisi için uğarşıyoruz kısmetseeeeeeeeeeea.s

amin canım sağol evet benim o yakışıklı velett :1hug:
ayy işallah hadi bakalım vardır bişeyy :Saruboceq: bizde ikincisi için uğarşıyoruz kısmetseeeeeeeeeeea.s

inşallah tez zamanda alırız güzel haberler canım çok zor walla beklemek bende gebelik sayfaarında gezmekten burayı anca keşfettim iştekaydirigubbakcemile3

ay canımm çok üzüldüm yaa nasıl böyle bişey yapabiliyolar anlamdım bi insan nasıl kovar evaldını ne demek yani kovmakk off canım yaa allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

Bide bizi kayınpederim evinden kovan görümcelerim ahh ahhh neyse geçti artık düzenimzii kurduk borçalarımız taksitlerimiz var işte ödüyoruz yavaş yavaş Allah zorda kalanalara kapılarda kalanlara yardımcı olsun

aaaa onlara noluyomuş ki babaları dururken ay ne insanalr var yaa canım allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…