kemalpaşada oturdum canım evet hemşireyim ama şimdilik evdekaydirigubbakcemile3 malesef iş bulamıyorum
aa hadi ya canım hemşire diye yazıyo ya çalışıyon bi hastanede falan diye düşündüm bende :1no2: hangi ilçede oturdun daha önce pekii
allah olmayan herkese versin canımm :Saruboceq: neden ayrıldın kaynananın yanıdan sorun mu oldu canımm:1no2:
Eşimden kaynanakalanan sorunlardan dolayı kovdular beni 8 aylık kızımı ve eşimi
inşallah canım yaaa ama bu kriz ortamında zor:1no2:
çocuk falan var mı senin??
Eşimden kaynanakalanan sorunlardan dolayı kovdular beni 8 aylık kızımı ve eşimi
hoşbuldum canımmmmmopuyorumnanaktantuğçeee hoşgeldin aramızazemuszemus sude sana çok üzüldüm Allah yardımcın olsun arkadaşım
senin mi o yakışıklııııııyerimseniben Allah bağışlasın canım.Bizde istiyoruz bakalım artık Allahım ne zaman verirse.İnşallah vermiştirde farkında değilimdir:lepi:
amin canım sağol evet benim o yakışıklı velett :1hug:
ayy işallah hadi bakalım vardır bişeyy :Saruboceq: bizde ikincisi için uğarşıyoruz kısmetseeeeeeeeeeea.s
ay canımm çok üzüldüm yaa nasıl böyle bişey yapabiliyolar anlamdım bi insan nasıl kovar evaldını ne demek yani kovmakk off canım yaa allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
Bide bizi kayınpederim evinden kovan görümcelerim ahh ahhh neyse geçti artık düzenimzii kurduk borçalarımız taksitlerimiz var işte ödüyoruz yavaş yavaş Allah zorda kalanalara kapılarda kalanlara yardımcı olsun
hoşbuldum canımmmmmopuyorumnanaktan
nasılsın?
iyiyim canım umarım sende iyisindir herşey düzene girer merak etmezemuszemus
bende iyiyim canım sağol.inşallah öyle olur:Saruboceq:Sen neresindensin bursanın?
ben yıldırım eriklide oturuyorum canım bilmem biliyomusun?:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?