Bursa///16

a.s.herkeze günaydınnn hepimiz için güzel bir gün olur inşallah :Saruboceq:
işlerim vardı iki gün uğrayamadım.hafta sonu eve hiç bakamamıştım bi gün bakmasan ev alıp başını gidiyo.bide dolap içlerini düzenledim.ancak bitirdim işleri.
sizler nasılsınız ?

sağol canım,çok şükür EEG çekilebildi.durdu yavrum.canım,benim kızım nisan ayında menenjit geçirdi.hastalık sebebiylede 3-4 defada havale geçirdi.5 gün yoğun bakımda kaldı.şükürler olsun rabbime ki hiç bi eser kalmadan atlattık.şimdide kontrol altındayız.daha önce EEG çekilmişti sonucu güzel çıkmıştı.inş buda temiz çıkar.ara ara çekilmesi gerekiyomuş EEG nin.

benim koca kaptan şuan seferde canım 3.5 ay var gelmesine o yüzden çok özledim

allah kavuştursun canım:1hug:

bir daha ki sefere inşALLAH çektircez foto.:lepi:

ne güzel buluşmuşsunuz,inş bi gün bizde tanışır kaynaşırız.

günaydın amin işallah güzel bir gün olur hepimiz için Şeniz
doğru söylüyosun 1-2 gün bakma ortalık karışıyoo bende kısmetse bu hafat sonu giricem dip köşe bakalım sen valla misler gibi temizlemişsin evini hadi tertemiz güle güle otur canımm a.s

günaydın canım hoşgeldin.:teytey:
sağol arkadaşım,evi tamizleyince bende rahatladım.darısı senin başına yerimseniben

günaydın arkadaşlar offf benimde evim temizlenecek ya çok toz oluyoo sizinde öylemi?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…