günaydın arkadaşlar offf benimde evim temizlenecek ya çok toz oluyoo sizinde öylemi?opuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldin.:teytey:
sağol arkadaşım,evi tamizleyince bende rahatladım.darısı senin başına yerimseniben
günaydın arkadaşlar offf benimde evim temizlenecek ya çok toz oluyoo sizinde öylemi?opuyorumnanaktan
günaydınlarrr
kübra betül ohhh evini temizlemişsin bacım, benim ev duruyo temizlencek gecen pazar dip köşe yapayım dedim annem erişte keselim dedi ona yardım ettim bu hafta pazarda oruçlu oruçlu nasıl temizlerim bende bilmiyorum, şaka maka geldi ramazan seviyorum ramazan ayını ben yaaa
günaydınlarrr
kübra betül ohhh evini temizlemişsin bacım, benim ev duruyo temizlencek gecen pazar dip köşe yapayım dedim annem erişte keselim dedi ona yardım ettim bu hafta pazarda oruçlu oruçlu nasıl temizlerim bende bilmiyorum, şaka maka geldi ramazan seviyorum ramazan ayını ben yaaa
günaydın canım,aynen öyle oluyo sabah siliyosun akşama heryer yine aynı
günaydın sudecim,ayyy temizlik gibisi yok,ama çocuklarla ev uzun süre temiz kalmıyo malesef :umursamaz:
evet oruçluyken zor olur ama sende özel günüde yaparsın.erişteyi de yapmışsınız allah yemek nasip etsin.cokacimcoook
ramazanın tadı bereketi bi başka oluyo.rabbim hakkıyla geçirmek nasip etsin:Saruboceq:
Amin canım
Bide biz ilk defa kendi evimizde oruç tutucaz sahura kalkıcaz çok heyecanlanıyorum
günaydın kıslar.Bu topiğe ilk kez yazıyorum bende Bursalıyımmmmmm benide alın aranısayerimseniben
günaydın hoşgeldin canım aramızaaaaaaa.s.
hoşbuldummmmmmmmm nasılsın?
ay canım yenimi taşındınız desene bu ramazan senin için başka bi anlamlı olacakk güle güle otur canım evindeeŞeniz
iyiyim canım kahvaltımı hazırlıyorum biraz keyifliyimdir de:)
beşevlerdeyim sen?
yok kız kendi evim değil kiraya taşındım kayananmalarla beraber oturuyodum ilk baş başa ramazanımız olacak eşimle
ohh ne güzel valla canım evde olmanın keyfini çıkar :içelim:
bende başaranda oturuyorum a.s
hııı analdım canımm bende kendi evine taşındın sandım a.s aman valla canım kira olsun boşver eşinle başbaşasın ya o yeter sağlık olsun işallah allah ordan kendi evine taşınmayı nasip etsin hayatımm:Saruboceq:
tuğce hoşgeldin aramıza canım nasılsın??
ah canım ya iş olsada çalışsam keşke işsizim şuan evde olmak çok kötü inanki.Başaran ne tarafta kalıyo ben daha önce ilçesinde oturuyordum bursanın da yeni öğrenmeye çalışıyorum buraları:dance:
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah mı söyletiyo seniiii inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?