Bursa///16

günaydınlarrr
kübra betül ohhh evini temizlemişsin bacım, benim ev duruyo temizlencek gecen pazar dip köşe yapayım dedim annem erişte keselim dedi ona yardım ettim bu hafta pazarda oruçlu oruçlu nasıl temizlerim bende bilmiyorum, şaka maka geldi ramazan seviyorum ramazan ayını ben yaaa

günaydın canım hoşgeldin.:teytey:
sağol arkadaşım,evi tamizleyince bende rahatladım.darısı senin başına yerimseniben

amin canım valla nasıl gözümde büyüyorr yapmak aslında ben temizliklerimi hafta arası akşamları yapıyor hafta sonuna bırakmıyorum ama bu sefer böyel oldu cumartesi ehliyet sınavı var ders çalıyorum hiç bişeye bakamadım vallahii şunu bi atlatayım işte bi dip köşe girmem lazımm:1no2:

günaydın arkadaşlar offf benimde evim temizlenecek ya çok toz oluyoo sizinde öylemi?opuyorumnanaktan

günaydın canım hoşgeldin
kız olmazmı toz hemde benim ev de bütün gün kimse yok ama sanki toz yağıyor heryer kapalı olmasına ağmen ay allahtan mobilyalarım beyazda kesinlikle tozo göstermiyor o bakımdan rahatım yanii kaydirigubbakcemile3

günaydın canımm hoşgeldin
oo sizde yapmışsınız ramazan hazırlıkalrını ay evet deiğin gibi ramazan da bi başka oluyo insan yaa bende severim ramazanı ama bu günlerde çok uzun baksana hem çalışıyoruz bakalım nasıl yapcaz ama allah kolaylığını veriri heraldee yardımcımız olsun :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar offf benimde evim temizlenecek ya çok toz oluyoo sizinde öylemi?opuyorumnanaktan

günaydın canım,aynen öyle oluyo sabah siliyosun akşama heryer yine aynı

günaydın sudecim,ayyy temizlik gibisi yok,ama çocuklarla ev uzun süre temiz kalmıyo malesef :umursamaz:
evet oruçluyken zor olur ama sende özel günüde yaparsın.erişteyi de yapmışsınız allah yemek nasip etsin.cokacimcoook
ramazanın tadı bereketi bi başka oluyo.rabbim hakkıyla geçirmek nasip etsin:Saruboceq:

Amin canım
Bide biz ilk defa kendi evimizde oruç tutucaz sahura kalkıcaz çok heyecanlanıyorum

yok kız kendi evim değil kiraya taşındım kayananmalarla beraber oturuyodum ilk baş başa ramazanımız olacak eşimle

hııı analdım canımm bende kendi evine taşındın sandım a.s aman valla canım kira olsun boşver eşinle başbaşasın ya o yeter sağlık olsun işallah allah ordan kendi evine taşınmayı nasip etsin hayatımm:Saruboceq:

ohh ne güzel valla canım evde olmanın keyfini çıkar :içelim:
bende başaranda oturuyorum a.s

ah canım ya iş olsada çalışsam keşke işsizim şuan evde olmak çok kötü inanki.Başaran ne tarafta kalıyo ben daha önce ilçesinde oturuyordum bursanın da yeni öğrenmeye çalışıyorum buraları:dance:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah mı söyletiyo seniiii inşallah

aa hadi ya canım hemşire diye yazıyo ya çalışıyon bi hastanede falan diye düşündüm bende :1no2: hangi ilçede oturdun daha önce pekii

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah mı söyletiyo seniiii inşallah

allah olmayan herkese versin canımm :Saruboceq: neden ayrıldın kaynananın yanıdan sorun mu oldu canımm:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…