Bursa///16

bu mübarek günde bu saate kadar tuttuğum orucumun bozulmasına mı yanayım,kadir gecesini boş geçeceğine mi yanayım, yine yicem orucu hemde 6 gün
SUDEcim niye boş geçsin kandil sende dua eder tesbih çekersin kuran hatim mevlit dinlersin
hiçbişey yapmadan oturup kendimizi sorguya çekmek bile yapılabilcek en iyi işlerden

Akşama müthiş yağmur geliyor kızlar !!
bende duydum yağmur haberini korkmaya başldım bizde istanbul gibi olurmuyuz acaba
ALLAH yardımcımız olsun

"bende duydum yağmur haberini korkmaya başldım bizde istanbul gibi olurmuyuz acaba
ALLAH yardımcımız olsun"

Allah korusun. Ayy ben bir de yarın işe gidicem. Öğrencilerime sınav yapıcam. İnşallah herşey yolunda gider. Bir de sorasında şehir dışına çıkıcam. :uhm:

ne sınavı ayol tatil tatil dersanedemi yoksa
şehir dışı dediğin netarafa yolculuk önemli diilse ertele arkadaşım
inşallah gerek kalmazda:Saruboceq:

ne sınavı ayol tatil tatil dersanedemi yoksa
şehir dışı dediğin netarafa yolculuk önemli diilse ertele arkadaşım
inşallah gerek kalmazda:Saruboceq:

Canım yabancı Dil öğretmeniyim. Sınav yapıcam cumartesi günü. Yolculuk İzmite gidiyor. Erteleyebilirim de. Duruma bakıcam...

Canım yabancı Dil öğretmeniyim. Sınav yapıcam cumartesi günü. Yolculuk İzmite gidiyor. Erteleyebilirim de. Duruma bakıcam...

izmitde çok yağmurlu olacak diyolar televizyonlarda
hem burda daha etkili olcak oralarda bence önemli diilse hiç kendini yorma yollarda yağmur çamur

günayydıııııııın herkeseeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!

hepinize süper bi haftasonu diliyorruummmm hihoyyyt a.s. :dance:

ıYıYım valla aslında çalışmıyodum bugün acil işler varmış apar topar geldim çok uykum var canım yaa

ya gidicek mallar var onların faturaları kesilecek işte eksik malların listesi falan filan işte...sen çalışıyomusun bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…