günaydın kızlar ben bugün yokum anneme gitcem bi selam vereyim dedim
ikimelekannesi günaydın cnm nasılsın?
kendinize iyi bakın inş akşama görüşürüz öptüm
günaydın kızlar ben bugün yokum anneme gitcem bi selam vereyim dedim
ikimelekannesi günaydın cnm nasılsın?
kendinize iyi bakın inş akşama görüşürüz öptüm
hanımlar hepinize günaydınlar olsunopuyorumnanaktangüzel bir gün biz bayanların olsun alkisalkisalkis
günaydın hanımlarrrrrrrrrr herkese hayırlı cumalarrrr:teselli:
günaydın hayırlı cumalar herkeze
ben bugün yine gitcem anneme,ama bugün erken gitmicem.dün misafir vardı bugün yine misafir geliyomuş.düğünlük gelmeyenler var daha.havada yağmurlu evden çıkasım yok hiç ama ne yaparsın.
ee sizler ne yapıyosunuz?
günaydın bi haftayı daha geride bıraktık bende herkeze iyi hafta sonları diliyorum
günaydın canımm nasılsınn:1hug:
günaydın cnm iyiim sen nasılsın,oğlunun resmi herhalde çok yakışıklıymış delikanlı
günaydın yeni hafta sağlık mutluluk huzur getirsin inşallaahhhhhh
günaydın hayatımm Şeniz amin işallah hepimiz için çok iyi bir hafta olsun:Saruboceq::Saruboceq:
nasılsın canım kızlar nasıllara.s
başaldık yine haftanın başından işte koşuşturmaya canım yerimsenibengünaydın karamuğum,iyiim cnm kızlarda iyi kübra ve eşim gittiler betül daha uyuyo
bugün yine sınavları var.............
sen nasılsın oğlun nasıl?öptüm cnm benim opuyorumnanaktan
başaldık yine haftanın başından işte koşuşturmaya canım yerimseniben
betüle allah zihin açıklığı versin canım işallah hepsinde çok başarılı olur :Saruboceq:
valla oğlum hafta sonu ateşliydi hayatım dün geceyi biraz rahat geçiridk bugün de okula göndermedim dinlensin evde iyi olursa yarın gönderirima.s
kolay gelsin cnm sana
amin cnm rabbim cümlemizin evladına zihin açıklığı versin
oğluşuna çok geçmiş olsun,iyi yapmışsın göndermemekle iyleşsin öyle gider
geceyi rahat geçirmişsiniz,inş bugün dahada iyi olur.
aimin canım amin cümlemizin evlatlarına allahım zihin açıklığı versin :Saruboceq:
sağol canım işallah iyi geçiriri bugünü de yarın gider okuluna :Saruboceq: akşam çok üzüldü göndermiyeceğim dediğimde dedim sen bugün de dinlen salı göndereceğim uff anne ufff diyo nasıl kızıyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?