Bursa///16

selam,
bende geldim aranıza yeni katıldım

selam cnm aramıza hoşgeldin nasılsın,bursanın neresindensin?

günaydın hanımlarrrr herkese çok güzel bir gün diliyorummmmmmm:1hug::1hug:

merhaba amin cnm nasılsın?
nasılsın iki gündür giremedim hem gezmekten,hemde yanlışlıkla çıkış yapmışım siteden,şifre istedi bende şifremi bulana kadar 2 gün geçti.

mrb canım hoşgeldin Şeniz çok şükür iyiyim hayatım yok bir yaramazlık a.s
valla tahmin ettiydim bu iki gündür yok kesin geziyodur diye aklımdan geçiridiydim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen napıyon canım kızlar nasıl opuyorumnanaktan nasıl geçiyo betül ün sınavları :1hug:

iyi bilmişsin,sende öğrendin benim gezenti olduğumu,ama insan gezerkende yoruluyo
bugün sabahtan ev işlerimi hallettim şimdi keyif yapıyorum.
betülün ortak sınav pek iyi geçmemiş,türkçe iyi geçti dedi.daha söylememiş öğretmeni
dinden 100 almış.ingilizceden 92 almış.

merhabalarrrrr...... bursalıları burda görmekk çokk güzelllll.....herkese ii akşamlarr........

merhabalarrrrr...... bursalıları burda görmekk çokk güzelllll.....herkese ii akşamlarr........

hoşgeldin canım aramıza a.s.a.s.

ee napıcaksın hayatım evde olunca gezeceksin tabi ben de evde olsan vallahi hergün gezerim heralde a.s
oh canım maşallahh betül ede iyi notlar almış derslerinden işallah ortak sınavı da iyi gelir allah yardımcısı olsun canım:Saruboceq::Saruboceq:

Sensin mahzun kalplerin sığınağı.
Sensin mazlumun âhını işiten.
Sensin zalimin zulmünü bilen.
Senin adaletindir sığındığımız.
Senin mizanındır güvendiğimiz.
Senin hesabındır tesellimiz.

Nefsimize zulmetmekten alıkoy bizi.
Senin adaletine razı olanlardan eyle bizi.
Senin adaletinin korkusuyla terbiye et hepimizi.
Adaletinin korkusuyla yumuşat kalplerimizi.
Amellerimizin tartıldığı 'mizan'da güzel eyle akibetimizi.
Mizanında ağırlığı olanlardan eyle bizi.
Kolaylaştır sorgu sualimizi.
Sana hesap verme inceliğiyle yaşat bizi.
Hükmüne razı eyle bizi.
Zulmetmekten ve zulme uğramaktan uzak eyle hepimizi
-----------------------------------------

Cumanız Mübarek Olsun...

merhaba hoşgeldin cnm a.s.a.s.

ee napıcaksın hayatım evde olunca gezeceksin tabi ben de evde olsan vallahi hergün gezerim heralde a.s
oh canım maşallahh betül ede iyi notlar almış derslerinden işallah ortak sınavı da iyi gelir allah yardımcısı olsun canım:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

ama bu ara fazla gezdim ya evimi özlemişim
evet bu notları iyide bakalım seviye sınavı nasıl gelcek.baya kötü gibi
sana kolay gelsin,bazen bende çalışmak istiyorum evlenmeden önce çalışmıştım ama eşim olmaz diyo
evlere iş veriyolarmış bildiğin bi yer varmı?
eldiven,lastik kesimi,karton çanta gibi

Son düzenleme:

ama bu ara fazla gezdim ya evimi özlemişim
evet bu notları iyide bakalım seviye sınavı nasıl gelcek.baya kötü gibi
sana kolay gelsin,bazen bende çalışmak istiyorum evlenmeden önce çalışmıştım ama eşim olmaz diyo
evlere iş veriyolarmış bildiğin bi yer varmı?
eldiven,lastik kesimi,karton çanta gibi
[/QUOTE]

aman boşver hayatım gez vallahi bizim bir pazarımız var ona da neyi sığdıracağımızı şaşırıyoruz. ama işte şartlar çalışmayı gerketiyo ama şikayetçi değilim seviyorum çalışmayı çünkü sadece beni tek üzen her dakka oğlumun yanında olamayışım :sinifsinif:
işallah canım seviye sınavı da iyi gelir betülcüğümün :Saruboceq:
valla işle ilgili şuanda öyle bildiğim bi yer yok canım evlere işveren ama araştırım öyle bişey bulursam sana haber veririrm a.s

günaydın hayırlı sabahlar
kübra başımda oyun oynıcakmış,bi selam verip kaçıyorum bi ara gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…