günaydın hayırlı mutlu sabahlar
karamuk günaydın cnm nasılsın,oğlun nasıl oldu gittimi okula?
selam,
bende geldim aranıza yeni katıldım
selam,
bende geldim aranıza yeni katıldım
günaydın hanımlarrrr herkese çok güzel bir gün diliyorummmmmmm:1hug::1hug:
selam cnm aramıza hoşgeldin nasılsın,bursanın neresindensin?
merhaba amin cnm nasılsın?
nasılsın iki gündür giremedim hem gezmekten,hemde yanlışlıkla çıkış yapmışım siteden,şifre istedi bende şifremi bulana kadar 2 gün geçti.
mrb canım hoşgeldin Şeniz çok şükür iyiyim hayatım yok bir yaramazlık a.s
valla tahmin ettiydim bu iki gündür yok kesin geziyodur diye aklımdan geçiridiydim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen napıyon canım kızlar nasıl opuyorumnanaktan nasıl geçiyo betül ün sınavları :1hug:
merhabalarrrrr...... bursalıları burda görmekk çokk güzelllll.....herkese ii akşamlarr........
iyi bilmişsin,sende öğrendin benim gezenti olduğumu,ama insan gezerkende yoruluyo
bugün sabahtan ev işlerimi hallettim şimdi keyif yapıyorum.
betülün ortak sınav pek iyi geçmemiş,türkçe iyi geçti dedi.daha söylememiş öğretmeni
dinden 100 almış.ingilizceden 92 almış.
merhabalarrrrr...... bursalıları burda görmekk çokk güzelllll.....herkese ii akşamlarr........
merhaba hoşgeldin cnm a.s.a.s.
ee napıcaksın hayatım evde olunca gezeceksin tabi ben de evde olsan vallahi hergün gezerim heralde a.s
oh canım maşallahh betül ede iyi notlar almış derslerinden işallah ortak sınavı da iyi gelir allah yardımcısı olsun canım:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın yeni hafta hepimiz için hayırlı olsun:1hug::1hug::1hug:
günaydın canımmŞeniz işallah herkes için hayırlı bir hafta olur:1hug:
amin cnm:Saruboceq: nasılsın,kolay gelsin :1hug:
sağol canımçok şükür iyiym sen nasılsın :1hug: başaldık işte yeni bir haftaya yinea.s kızlar nasıl iyilermi a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?