Bursa///16

amin canım hepimizin evladını
karamuku bişey sorcam yaa belki bilgin vardır
yalova yolunda kermes tekstil vardı polar kıyafetler satıyolardı
geçenlerde baktım kapanmış ama başka şubeleride varmış hiç gözüne çarptımı biyerde

amin canım :Saruboceq:
valla hiç gözüme çarpmadı hayatım başka yerde bende bir tek ordakini biliyorum ama netten gir adıyla bulursun bencea.s

günaydıııın
öğlen oldu aslında ama napalım bebekli insanız gece oturup gündüz uyuyoruz
herkese hayırlı günler olsun

günaydınnn bursam uzun bir aranın ardından yeniden aranızdayım
karamuğum merak etmişsin cnm,net gitmişti kaç gün onunla uğraştık.ps ye net geliyo ama ekranda açılmıyodu.onun için ayrı kaldım sizlerden.inş bi daha sorun yaşamam netle ilgili.
nasılsınız canlarım hepinizi çok özledim.hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydınnn canımmm hoşgeldinn Şeniz vallahi merak ettik nerelredesin diye aman çok şükür hastalık falan yokmuş burdasın yinee :Saruboceq: nasılsın görüşmeyeli kızların nasıl canımm opuyorumnanaktan

hoşbuldum cnmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiim canım,kardeşim bayramda izne gelmişti askerden,az önce ondan da haber geldi varmış hayırlısıyla birliğine.bende rahatladım.
sen nasılsın yumurcak nasıl?

günaydin arkadaslar...bursaya slmlar...ah simdi orda olmak vardi

günaydın hoşgeldin cnma.s.a.s.a.s. nasılsın?
inş bi gün gelirsin yerimsenibenyerimseniben

hadi hayırlısıyla varmış canım kardeşin çok şükür :Saruboceq: biz de iyiz canım ya yok bi yaramazlık başladık işte yine bir haftaya hayırlısı ile yumurcak da okulda iyi o da çok şükür canımma.s

evet cnm haber alınca rahatladık.35 gün sonra tezkereye gelecek inş.
sizinde iyi olmanıza sevindim.
bizde betülle sıkı ders çalışmaya başladık.aralığın 25 inde yarı yıl tatili olacakmış.
son iki hafta fuul sınav olacaklar.ben bile çok stres yapıyorum.allah bütün evlatlarımıza zihin açıklığı versin:Saruboceq:

aa çok az varmış kardeşinin gelemsine canım hadi hayırlısıyla işallah tezkeresini alır gelr:Saruboceq:
aralık 25 de mi kapancakmış okullar erken değilmi yaa daha ocak ortasında falan olmuyormuydu bu yarıyıl tatili :uhm:
size de allah kolaylık betüle de allah zihin açıklığı versin canımm:Saruboceq:

evet cnm zaten kısa dönem yapıyo askerliğini.rahatsızlık nedeniyle gelmişti bayramda.askerde ameliyat olmuş.çok şükür iyi gitti görevinin başına.
cnm öğretmenimiz öyle söylemişti ama haberlerde tam belli değil diyo.ama erkene alınacakmış.hayırlısı bakalım.
amin cnm şimdiye kadar karnemiz hep 5 ti.ilk sınavlarda da sosyal hariç hepsi 5 bi sosyal 80 geldi.inş bu sınavda düzeltir.

günaydın canım sana da Şeniz çok şükür iyileşmiş canım kardeşin :Saruboceq:
biizmde öğretmenimiz söylemedi hiç öyle bişey haberlerde falan da duymadım bakalım yarın okula gidicem o zaman sorarım ben de öğretmene a.s
maşallah canım kızına işallah hep böyle devam eder allahım bizlerede nasip etsin böyle iyi karneler :Saruboceq:

sor bakalım sizin öğretmeniniz ne diyecek.yalnız öğretmenlere ders programlarını hızlandırmalarını istemişler haberlerde öyle dedi.
amin cnm aslında bide kendisi içinden gelipte çalışsa daha iyi olacak dersleri.
olur cnm senin oğluşunda güzel karneler getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…