Bursa///16

ashkomm hoşgeldin canımmm a.s.nerelerdesin özlettin kendini ,artık burdasın bırakmıcan demi bizi:çok üzgünüm:

herkese günaydınlarrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
veeeee herkese sağlıklı,huzurlu ve bol kazançlı bir yıl diliyorumm:teytey::teytey::teytey::teytey:

askhom hoşgeldin canımmŞeniz valla dedğin gibi biz kübra betülle bu topiğin demirbaşı olduk:roflol::roflol: kimse uğramasada biz gelip gidiyoruz ama sesimiz duyan oldu heralde bak yeni arkadaşlarda katıldı aramıza a.s işallah hep beraber hoş sohbetlerde bulunruz. sen nerelerdeydin canım yoktun oratlıklarda özlettin kendini vallaŞenizŞeniz

günaydın tatlım sana da hayırlı sabahlar opuyorumnanaktan evet arkadaşım bayağı yoğunmuşsun ama olsun yabancı değillermiş yine de misafirlerin a.s
bizler iyiyiz canım sen nasılsın kızlar nasıl:1hug:

gününüz aydın olsun hanımlar buğün 2009 un son günü 1 yıl daha gitti ömrümüzden umarım yeni yıl herkesin kalbinden geçeni nasip eder yeni yılınız hayır ve uğur getirsin inşaallah

günaydın bursanın çıtır hanımları....

herkese günaydınlarrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
veeeee herkese sağlıklı,huzurlu ve bol kazançlı bir yıl diliyorumm:teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydıııınnnnn kızlar

günaydın hayırlı sabahlar nasılsınız
karamuğum amin cnm inş 2010 hepimiz için hayırlı bir yıl olur

günaydın cnmmm biz iyiiz kübra gitti,betül de yeni kalktı yok bi yaramazlık
sen nasılsın oğlun nasıl gittimi okula?

kızlar bugün yılın son günü herkese 2010 yılı sağlık huzur ve bol para getirsin

bayanlar eşim asker şafak 16 Bursa'ya selamlar

allah kavuştursun cnm az kalmış,nerde askerlik yapıyo
benimde kardeşim asker(kısa dönem konya)18 günü kaldı hayırlısıyla

aminn cnmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gününüz aydın olsun hanımlar buğün 2009 un son günü 1 yıl daha gitti ömrümüzden umarım yeni yıl herkesin kalbinden geçeni nasip eder yeni yılınız hayır ve uğur getirsin inşaallah

günaydın canım amin canım hepimizi için hayırlı ve uğurlu bir yıl olur işallah:Saruboceq:

amin canım amin :Saruboceq: oğluşumda iyi çok şükür okula gitti dün yılbaşı eğlencelri vardı aman bi anlatıyo ki heyecanlı heycanlı görmelisin yani çok eğlenmiş çok mutlu olmuş:1hug:

Düşsüz büyük şeyler yapılamaz. 2010 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle..

amin kızlar işallah allahım bu yeni yılda herkesin gönlüne göre versinnn:Saruboceq:

teşekkür ederim canım sağol evet az kaldı bir taneme kavuşmayadelikafaduldendelikafadulden

amin canım amin:Saruboceq: bilirim çok zor oluyo vallahi evliyken asker yolu beklemek benim eşimde öyle yaptı çok zor geldi bize :sinifsinif: o yüzden hiç kimseye tavsiye etmem evliyken askerlik yapmalrını çocuk falan var mı a.s

ashkomm hoşgeldin canımmm a.s.nerelerdesin özlettin kendini ,artık burdasın bırakmıcan demi bizi:çok üzgünüm:

kızlar bende sizi özledim vallahi artık akrabalarımı özler gibi sizide arayıp özlüyorum
irem okula başladığından beri ben artık işlere yatişemiyorum KK yada vakit ayıramıyorum kısmetse artık hergün uğrıcam

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZE
365 gün daha eksildi ömrümüzden rabbim kalan nefesimizi hayra harcamayı nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…