kızlar bende sizi özledim vallahi artık akrabalarımı özler gibi sizide arayıp özlüyorum
irem okula başladığından beri ben artık işlere yatişemiyorum KK yada vakit ayıramıyorum kısmetse artık hergün uğrıcam
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZE
365 gün daha eksildi ömrümüzden rabbim kalan nefesimizi hayra harcamayı nasib etsin
kızlar günaydınnnnnnnnn herlese iyi senelrr:1hug:
günaydın cnm nasılsın?
günaydın hayatım iyiym çok şükür Şeniz
bizimde valla pek tatil sayılmazdı yine oğlanın hastalığı ile uğraştık dün acile götürüdk şimdi evde okula göndermedim bugün :1no2:
geçmiş olsun cnm daha yeni iyleşmişti yavrum.cnm neden rahatsızlanıyo acaba acilin haricinde bi dr götürdünüzmü?
sağol canım benim işte demiştim ya hafta arası şişmişti diye halen devam ediyodu dün de daha kötü oldu. kendi doktoru var zaten canım sürekli ona gidiyor ama hafta sonu kulak burun boğaza götürücez geniz etinden şüpheleniyoruza.s
sağol canım benim işte demiştim ya hafta arası şişmişti diye halen devam ediyodu dün de daha kötü oldu. kendi doktoru var zaten canım sürekli ona gidiyor ama hafta sonu kulak burun boğaza götürücez geniz etinden şüpheleniyoruza.s
benim küçük kızımda da geniz eti var.bide bademcikleri çok büyük dr alınsın dedi ama biz korkuyoruz.bakalım sizde götürün ne dicek dr.
hangi dr a götüreceksiniz?
benim küçük kızımda da geniz eti var.bide bademcikleri çok büyük dr alınsın dedi ama biz korkuyoruz.bakalım sizde götürün ne dicek dr.
hangi dr a götüreceksiniz?
kızlar selam nasılsınız diycen ben gelene kadar zaten sealm sabah faslı bitmiş
karamuk geçmiş olsun canım
benim büyük kızımda çok sık hasta oluyo
ben çok KBB doktoru gezdim devlet hastanesinde OSMAN ATMACA adında bi doktor var onu bulduktan sonra aileden kim hasta olsa ona gidiyoruz çoook memnunum ben çok ilgili bi doktor ve tedavisi hep işe yaradı yani
tavsiye ederim
kübrabetül sen nasılsın canımcım
ireminde bademcikleri çok büyük yavrum geceleri çok zor uyuyo,horluyo,bide çok iştahsız sizdede varmı aynı şikeyetler
slm kızlar bende geldim
aranıza yeni katıldımda slmlaşalım dedimkaydirigubbakcemile5
kübrabetül sen nasılsın canımcım
ireminde bademcikleri çok büyük yavrum geceleri çok zor uyuyo,horluyo,bide çok iştahsız sizdede varmı aynı şikeyetler
slm kızlar bende geldim
aranıza yeni katıldımda slmlaşalım dedimkaydirigubbakcemile5
canım varsa geniz eti aldırın biran evvel hem çocuğun gelişimini engelliyor hemde böyle çok sık hasta olmalrına neden oluyor gece rahat nefes alamıyorlar o yüzden böyle boğazlar şişiyor.
daha dr ayarlamadık hayatım araştırıyoruz şuan
sağol canım benim hoşgeldin sende valla bizim oğlanda öyle işte sürekli boğazlar şişiyor ağzı açık uyuduğu için
canım biz daha doktor bulmadık bizede devlet hastanesini, anadolu hastanesini söylediler bir de benim doktorum var kbb dr u çekirge ssk da abdullah kaya diye bizde ailecek ondan çok memnunuz büyük bir ihtimalle ona gidecez yine heralde
canım iştah konusunda bi sıkıntımız yok ama geceleri horlaması ve zor uyuması var
iyiim cnm sen nasılsın?
kübranında çok büyük bademcikleri,bide geniz eti aynen çok zor uyuyo horluyo ilk 1 saat daha sonra kısmen rahatlıyo ama uykuya dalarken çok horluyo.
iştahsızlık doğduğundan beri var zaten.büyük kızımda yemek sornu yaşamadım ama kübrayla çok uğraştım hala daha uğraşıyorum.
aramıza hoşgeldin cnm a.s.nasılsın?
doktorumuz da alınması yönünde .KBB dr una götürdüm ama ameliyattan korkuyorum.bi tanıdığımızın oğlu ameliyattan sonra ölmüştü,onun etkisi var sanırım üzerimde.
gerçi çevremizden çok geniz eti ve bademcik aldıran oldu çok başarılı geçti ameliyatları
bilmiyorum en sonunda olacak ama bakalım nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?