günaydın hanımlar neler yapacaksınız buğün ben çarşamba pazarına gidecem ataevlerde sosyete pazarı varya orası bi dolaşayım dedim
günaydın hanımlar neler yapacaksınız buğün ben çarşamba pazarına gidecem ataevlerde sosyete pazarı varya orası bi dolaşayım dedim
günaydın hanımlarrrŞeniz
slm kızlar
selam ve kocaman günaydın bursanın güzel hanımları a.s bu topiği yeni farkettim nede olsa yeni sayılırım....
as merkezin ordan siz
ohh valla evdesiniz tabii gezin bakalım o pazar bu pazarrr:sinifsinif::sinifsinif: ben napıyorum bugün çalışıyorum ve çalışıyorum her zamanki gibiiiiakannehirakannehir
ay canımm benim yerimede gez opuyorumnanaktan
ay orda çok güzel şeyler var diyorlar birde gökderede pazartesi pazarı var orda da var ama her hafta takip etmek gerekiyor bazen o kadar ucuza güzel şeyler geliyoki orayada git derim bir hafta
günaydın kızlar Şeniz yeni yüzler görüyorum topiğimizdee hoş geldinizzzzzzzz:1hug: yeni gelen arkadaşlarrropuyorumnanaktan
ben ve karamuk yakınız,ben yeşilovadayım biliyosan buraları
ben ihsaniyede oturuyorum canım
orayı bilmiyorum canım daha doğrusu bursaya geleli 5-6 ay oluyo hiçbiyer bilmiyorum sayılır zamanla öğreneceğim inşallah fethiyede oturuyorum kızlar
metroyla gökderede iniyorsun hemen dibinde göreceksin zaten
ihsaniyede fsm nin karşı tarafı senle yakınız merve
sende hoşgelmişsin blacksperetas merkezin ordan siz
SELAAAAAMM
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler sefa getirmişler
karamukumla kübrabetülüm yine topiği yanlız bırakmamışlar vefalı arkadaşlar(siz olmasanız çoktaaan unutulurdu burası)
sende hoşgelmişsin blacksperet
bende asmerkeze yakın oturuyorum
hatta bende bekarkan k.balıklıda oturuyodum
inşallah vakit buldukça sohbet ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?