Bursa///16

günaydın hanımlar neler yapacaksınız buğün ben çarşamba pazarına gidecem ataevlerde sosyete pazarı varya orası bi dolaşayım dedim

ay orda çok güzel şeyler var diyorlar birde gökderede pazartesi pazarı var orda da var ama her hafta takip etmek gerekiyor bazen o kadar ucuza güzel şeyler geliyoki orayada git derim bir hafta

günaydın kızlar Şeniz yeni yüzler görüyorum topiğimizdee hoş geldinizzzzzzzz:1hug: yeni gelen arkadaşlarrropuyorumnanaktan

günaydın hanımlar neler yapacaksınız buğün ben çarşamba pazarına gidecem ataevlerde sosyete pazarı varya orası bi dolaşayım dedim

ohh valla evdesiniz tabii gezin bakalım o pazar bu pazarrr:sinifsinif::sinifsinif: ben napıyorum bugün çalışıyorum ve çalışıyorum her zamanki gibiiiiakannehirakannehir
ay canımm benim yerimede gez opuyorumnanaktan

günaydın bursamın gülleri bugün topiğimiz şenlenmiş çok sevindim:teytey::teytey::teytey:

günaydın hanımlarrrŞeniz

günaydın cnm nasılsın?

selam ve kocaman günaydın bursanın güzel hanımları a.s bu topiği yeni farkettim nede olsa yeni sayılırım....

kızlar hoşgeldiniz aramıza a.s.herzaman bekleriz:1hug:

günaydın cnm,sana iyi gezmeler bizim yerimize de gez olurmuyerimseniben
ben bugün kayınvalidemde olcam,(yani üst katta)misafir gelcek.

ohh valla evdesiniz tabii gezin bakalım o pazar bu pazarrr:sinifsinif::sinifsinif: ben napıyorum bugün çalışıyorum ve çalışıyorum her zamanki gibiiiiakannehirakannehir
ay canımm benim yerimede gez opuyorumnanaktan

tamam canım gezmek iyide alış-veriş paraya bakıyo malum:1no2: ,en iyisi çalışmak sen daha iyi yapıyosunvereliniortak

ay orda çok güzel şeyler var diyorlar birde gökderede pazartesi pazarı var orda da var ama her hafta takip etmek gerekiyor bazen o kadar ucuza güzel şeyler geliyoki orayada git derim bir hafta

orayı bilmiyorum canım daha doğrusu bursaya geleli 5-6 ay oluyo hiçbiyer bilmiyorum sayılır zamanla öğreneceğim inşallah fethiyede oturuyorum kızlar

ben ihsaniyede oturuyorum canım

orayı bilmiyorum canım daha doğrusu bursaya geleli 5-6 ay oluyo hiçbiyer bilmiyorum sayılır zamanla öğreneceğim inşallah fethiyede oturuyorum kızlar

metroyla gökderede iniyorsun hemen dibinde göreceksin zaten

ihsaniyede fsm nin karşı tarafı senle yakınız merve

SELAAAAAMM
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler sefa getirmişler
karamukumla kübrabetülüm yine topiği yanlız bırakmamışlar vefalı arkadaşlar(siz olmasanız çoktaaan unutulurdu burası)

as merkezin ordan siz
sende hoşgelmişsin blacksperet
bende asmerkeze yakın oturuyorum
hatta bende bekarkan k.balıklıda oturuyodum
inşallah vakit buldukça sohbet ederiz

hoş bulduk ashkom bencede vakit buldukça sohbet edelim biz...opuyorumnanaktan

günaydın hayırlı sabahlar herkezea.s.a.s.
kızlar ben dün yoğun bi gün geçirdim,gündüz kayınvalideme misafir geldi,(kendi annemler)akşamda bizde kaldılar.bi daha giremedim topiğe,sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…