Bursa///16

ben acıkmıyorumda susuzluk bitiriyo :S
normalde 6 da çıkıyoduk ramazanda 3,5-4 gibi çıkıyorum
eve gidiyorum buz torbasını alıp yatıyorum serin seirn bi tek o iyi geliyo

bende peek acıkmam susarım ama sahurda pek bişey yemedim canım istemedi şimdide başım dönüyo açlıktan şöyle bi anda kendimi iftar sofrasında bulsam

amman dikkat et kendine
az kaldı sabret

ya hem çalışıp hemde eve yetişmek zor olmuyo mu
ben çok korkuyorum özellikle de ramazanda

annem sağolsun şimdi aradı yapmış yemeklerimi canım annemopuyorumnanaktan ramazanda zor tabi daha hiç yapmadım ben çalıştığım günler ama normalde zor olmuyor eşim yardım ediyor

ohh ne güzel
afiyet olsun şimdidn

açık mısın yoksa kapalı mı
ben açığımda
burda evlenince kapanıyo kızlar genelde

ben açıktım evlendikten sonrada açıktım hatta kapanmayı hiç düşünmüyordum ama bebeğim vefat edince kendi kararımla kapandım 6 aydır kapalıyım büyük konuşmusum demekki

anladım caım bende istemiyorum şimdilik kapanmak ama büyükte konuşmıcam zaman ne gösterir belli olmaz

aslen bursalıyız biz ama uzunnn zamandır inegöldeyiz

sayılı gün geçer merak etme askerini ıslattıkları günü de görürsün:)

seni sormuştum asistan yazıyor ya profilde ne asistanı diye

sayılı gün geçer merak etme askerini ıslattıkları günü de görürsün:)

seni sormuştum asistan yazıyor ya profilde ne asistanı diye

dergide çalışıyorum canı genel müdür asistanıyım ama neden se projeyide yüklediler bir dahaki hafta başlayacak bakalım

anladım canım internetten de araştırdınmı hoş geldin diyim bursamıza beğendinmi buraları
tşkler cnm hoşbuldum internetten baktım ama pek bişey yok
ben 2senedir burdayım ve gerçekten çok seviyorum ve çabuk alıştım bir tek bizim burası organize sanayiye çok yakın olduğu için hava çok kirli onun dışında süper bi yer bursa

sen nerde çalışıyorsun
ben belediyede çalışıyorum

canım önceki sayfalarda bi arkadaş ta varmış senin aradığından oda bursalı pazardan mutfak malzemeleri satılan yerden almış

cnm tşkler nerdeki pazar acaba biizim burdaki pazarlarda bulamadım yardımcı olursan çok sevinirim tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…