alnazmıyız canım aleyküm selam msj yazıyordum ben o sırada çok yavaş bu bilgisayar bide yarım saat bekliyorum açılmasını inegöldenmi nerdensin
yok İnegöl değil uluyoldayım ben sen inegöldemisin
günaydın kızlar
nihan sana dedi,m bende kaptım sanırım şifayı :2: dünden beri dökülüyorum resmen
günaydın hayırlı haftalar bursamın güzel hatunları :teytey: :teytey:
ooo ben uğramayalı topiğimiz ne güzel şenlenmiş arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz a.s. a.s. a.s.
topiğe uğrayan olmayınca bende uğramaz olmuştum topiğe.
hastalar var sanırım geçmiş olsun kızlar.salgın varmış benim küçük kızım geçen gün ateşlendi,önceki günde eltimin iki çocuğu birden ateşlendi dr a gittiler salgın varmış.
yarar canım ama başlayınca geçti diye yarıda kesme sakınbende antibiyotiğe başladım dün umarım işe yarar
boğazımda ağrı yokta kırgınlık ve burun tıkanıklığı var :S
kızlar günaydın iyi haftalar herkese
hasata olanlara allah tez şifalar versin :Saruboceq:
kübrabetülcüm günaydın hayatım çok şükür görüşebildik nasılsınnnnnn canım opuyorumnanaktan
ooo ben uğramayalı topiğimiz ne güzel şenlenmiş arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz a.s. a.s. a.s.
hastalar var sanırım geçmiş olsun kızlar.salgın varmış benim küçük kızım geçen gün ateşlendi,önceki günde eltimin iki çocuğu birden ateşlendi dr a gittiler salgın varmış.
günaydın kızlar
nihan sana dedi,m bende kaptım sanırım şifayı :2: dünden beri dökülüyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?