Bursa///16

günaydın kızlar

nihan sana dedi,m bende kaptım sanırım şifayı :2: dünden beri dökülüyorum resmen

günaydın hayırlı haftalar bursamın güzel hatunları :teytey: :teytey:
ooo ben uğramayalı topiğimiz ne güzel şenlenmiş arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz a.s. a.s. a.s.
topiğe uğrayan olmayınca bende uğramaz olmuştum topiğe.
hastalar var sanırım geçmiş olsun kızlar.salgın varmış benim küçük kızım geçen gün ateşlendi,önceki günde eltimin iki çocuğu birden ateşlendi dr a gittiler salgın varmış.

günaydın kızlar

nihan sana dedi,m bende kaptım sanırım şifayı :2: dünden beri dökülüyorum resmen

hadiya geçmiş olsun canım ya benim antibiyotikler işe yaradı geçti boğazlarım ama hala içmeye devam ediyorum yarıda kesince tekrarlıyor. canım boğazların ağrıyorsa boğaz spreyleri var çok iyi geliyor rahatlatıyor.

günaydınnn merhabaa.s.a.s.

bende antibiyotiğe başladım dün umarım işe yarar
boğazımda ağrı yokta kırgınlık ve burun tıkanıklığı var :S

kızlar günaydın iyi haftalar herkese
hasata olanlara allah tez şifalar versin :Saruboceq:
kübrabetülcüm günaydın hayatım çok şükür görüşebildik nasılsınnnnnn canım opuyorumnanaktan

bende antibiyotiğe başladım dün umarım işe yarar
boğazımda ağrı yokta kırgınlık ve burun tıkanıklığı var :S
yarar canım ama başlayınca geçti diye yarıda kesme sakın
KK ETİ Browni'de yarışıyor:lepi:
evet gördüm bende ama dağa açmadım linki

ETİ Browni

kızlar günaydın iyi haftalar herkese
hasata olanlara allah tez şifalar versin :Saruboceq:
kübrabetülcüm günaydın hayatım çok şükür görüşebildik nasılsınnnnnn canım opuyorumnanaktan

günaydın iyi sabahlar:hulya:

günaydın canım hoşbulduk

geçmiş olsun bu arada

slm cnım nasılsın geçmiş olsun.....

eh işte canım ya dün gece sahurdan sonra ateşim çıktı biraz şimdi de hapşurup :2: duruyorum
birde akşam koltuktan düştüm :roflol: bileğim burkuldu sanırım :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…