Bursa///16

:roflol: :roflol: nihan bu kadar ortak özellik olabilir hee
ben 2 sene aöf ye gittim 1. sınıfı bitiremeyince dondurdum bu sene
belki seneye devam ederim emin değilim

:roflol: :roflol: nihan bu kadar ortak özellik olabilir hee
ben 2 sene aöf ye gittim 1. sınıfı bitiremeyince dondurdum bu sene
belki seneye devam ederim emin değilim

vallahamısırnaşık şey
hem sakarızz hem tembel
ben bu sene bidaha denicem şansımı aofyi bizimgibiler zengin etti valla

bayadır yoksun buralardayerimseniben

yok buralardayım hayatım ablanız olarak takip ediyorum sizi yakından kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işyerinde olduğum için tam yazıcak oluyorum bişey çıkıyo yazamaıyorum şuan biraz müsaitim doalşıyorum sitede

ben geçen sene dondurdum bu sene yine başlıcam soru ezberlemek işe yarıyoemu ya hangi kitaplardan çalışıyorsun hala 1. sınıftayım çok zor ya

Şimdiye kadarki çıkmış soruları ve Murat Açıköğretimin deneme sorularını ezberlersen, tabiki cevapları ile birlikte sositososito o zaman gerçekten sonuç alınıyor diyorlar.. Bende bütünlemede ilk defa deneyeceğim.. Yani test ettiğim bişey değil..

aynen ya
ama çalışmak zor oluyo be hem iş hem okul
sen birde eve yetişmeye çalışıyosun ondandır

sen kaçta iş başı yapıyosun bakiim

sen dene iyi sonuç alırsan bana mutlaka söle denemediğim şey kalmadı neredeyse 4 yıldır aofdeyim ama hala 1.sınıftayım hem çok zor hem hayata hızlı bi giriş yaptım ondan bukadar uzadı okul. sonuç alırsan bende soru ezberlerim

Geçmiş soruları ezberlerken en az 4-5 soru aynı çıkıyor.. Şimdiye kadarki ile izlenimim bu..

dolaş dolaş aradada yaz ama özletme kendiniolumunekankayizsmile

iyimiş ya ben 8 de evden çıkıyorum bi sabah geçerken uğrıyım işe yarım saat geç geliverim
ki belli olmaz bu ara erken çıkıyorum işten ansızın gelebilirim ona göre :jeyyar:
her an hazırlıklı ol herşeye
ama korkunç durumdayım sakın görünce korkup kaçma tamam mı :roflol:

Geçmiş soruları ezberlerken en az 4-5 soru aynı çıkıyor.. Şimdiye kadarki ile izlenimim bu..

bütünleme ne zaman eylülün ilk hafta sonu dimi şu kpsss sınavı bitsin şimdiden başlıcam çalışmaya 3 dersten geçmiştim dondurdum ya ben onları tekrar vermek zorunda değilimdir inş..

evet a.s

ders çalıştığım dediğim de soru ezberlemek..

tatlım benden sana tavsiye internette bi site var ordaki soruları çöz valla benim zamanımda bu siteden çok fayda gördüm ben bi bulayım san söylerim

oo maşallahh kızlar kaynatmışsınız sabahtan beri muhabbet koyu anlaşıln:hulya::hulya:
evetttt

kızlar nerde çalışıyorsunuz
bende özel bi şirketten muhasebedyimm sen ?

ben geçen sene dondurdum bu sene yine başlıcam soru ezberlemek işe yarıyoemu ya hangi kitaplardan çalışıyorsun hala 1. sınıftayım çok zor ya

nihan sanada aynısını önerrim

bütünleme ne zaman eylülün ilk hafta sonu dimi şu kpsss sınavı bitsin şimdiden başlıcam çalışmaya 3 dersten geçmiştim dondurdum ya ben onları tekrar vermek zorunda değilimdir inş..

Yok vermiyosun sanıyorum.. Çünkü sınıfta kaldığında da vermiyorsun..

Mavi_Peri... açıköğretim.gen.tr ise ordan aldım soruları zaten..

kızlar 4 sen aöfi 4 senede bitirdimiş biri olarak tavsiyem geçmiş yıllardaki soruları çözün bol bol :))) bu arada tabi kursada gittim ben 1-2 dersten :)))

gel kıs korkmamyerimseniben hem niye korkunç durumdasın bişey yok dimi hem biz bursalı gacılar her halimizle güzeliz her zaman beklerim benim burası sakin oluyor çay kahve içeriz ramazandan sonra:içelim:

valla ben geçen sene vizelere acayip hazırlandım dedim bi tek matematik kalcak diğerlerinden geçtim
sonuçlar bi geldi bi tek matamatikten 60 ın üzerinde almıştım diğerleri gümmm
finale hiç hazırlanmadım
sınav sonuçları geldi nasıl olduğunu hala anlamadım ama matematikten 7 iktisattanda 5 almıştım :roflol:

ilk fırsatta uğrıcam canım :lepi:
ya ramazan uykusuzluk falan bi araya gelince üzerime elime geçeni giyip saçımıda öylesine toplatıyorumda :roflol: aynaya bile bakasım gelmiyo

kızlar herkesin de tavsiye ettiği gibi bol bol soru çözün birde o açıköğretimden verilen kitapalrın arkalrındaki soruları çözmenizde faydalı oluyor ben sadece onalrı çözerek hazırlanıyodum çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…