evet a.s
ders çalıştığım dediğim de soru ezberlemek..
oo maşallahh kızlar kaynatmışsınız sabahtan beri muhabbet koyu anlaşıln:hulya::hulya:
:roflol: :roflol: nihan bu kadar ortak özellik olabilir hee
ben 2 sene aöf ye gittim 1. sınıfı bitiremeyince dondurdum bu sene
belki seneye devam ederim emin değilim
bayadır yoksun buralardayerimseniben
ben geçen sene dondurdum bu sene yine başlıcam soru ezberlemek işe yarıyoemu ya hangi kitaplardan çalışıyorsun hala 1. sınıftayım çok zor ya
Şimdiye kadarki çıkmış soruları ve Murat Açıköğretimin deneme sorularını ezberlersen, tabiki cevapları ile birlikte sositososito o zaman gerçekten sonuç alınıyor diyorlar.. Bende bütünlemede ilk defa deneyeceğim.. Yani test ettiğim bişey değil..
aynen ya
ama çalışmak zor oluyo be hem iş hem okul
sen birde eve yetişmeye çalışıyosun ondandır
sen kaçta iş başı yapıyosun bakiim
sen dene iyi sonuç alırsan bana mutlaka söle denemediğim şey kalmadı neredeyse 4 yıldır aofdeyim ama hala 1.sınıftayım hem çok zor hem hayata hızlı bi giriş yaptım ondan bukadar uzadı okul. sonuç alırsan bende soru ezberlerim
yok buralardayım hayatım ablanız olarak takip ediyorum sizi yakından kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işyerinde olduğum için tam yazıcak oluyorum bişey çıkıyo yazamaıyorum şuan biraz müsaitim doalşıyorum sitede
Geçmiş soruları ezberlerken en az 4-5 soru aynı çıkıyor.. Şimdiye kadarki ile izlenimim bu..
evet a.s
ders çalıştığım dediğim de soru ezberlemek..
evettttoo maşallahh kızlar kaynatmışsınız sabahtan beri muhabbet koyu anlaşıln:hulya::hulya:
bende özel bi şirketten muhasebedyimm sen ?kızlar nerde çalışıyorsunuz
ben geçen sene dondurdum bu sene yine başlıcam soru ezberlemek işe yarıyoemu ya hangi kitaplardan çalışıyorsun hala 1. sınıftayım çok zor ya
bütünleme ne zaman eylülün ilk hafta sonu dimi şu kpsss sınavı bitsin şimdiden başlıcam çalışmaya 3 dersten geçmiştim dondurdum ya ben onları tekrar vermek zorunda değilimdir inş..
iyimiş ya ben 8 de evden çıkıyorum bi sabah geçerken uğrıyım işe yarım saat geç geliverim
ki belli olmaz bu ara erken çıkıyorum işten ansızın gelebilirim ona göre :jeyyar:
her an hazırlıklı ol herşeye
ama korkunç durumdayım sakın görünce korkup kaçma tamam mı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?