mavi peri nerde oturuyorsun sen
Bomba gibiyiz en azından kendi adıma öyleyim sen nasılsın.
slm tatlım şuan hürriyet tarafındayım ama 1-2 ay sonra fsm tarafında oturucam :))))))))))))sen nerdesin?
Evet sana demiştim.Aynı durum bendede var.Bağımlılık yaptı bu site valla
bende o taraftayım tam olarak nerde canım
gel canım beklerim tabii ki
ramazandan sonra gelirseniz çay kahve ikram ederim
tatlım hangi tarafı sordunn zemuszemus
aynen canım ee nerde oturuyorsun adın şenay sanırım
hürriyet canım ben karaman camiinin orda oturuyorum sen nerdesin
Uluyoldayım ben.evet adım senay senin adın ne...
tatlım ozman şöyle diyeyim yunuselitoki evleri yapıldı onlara çok yakınım ama ilköğretim ve lise hayatım hürriyette geçtiii :))
hürriyet lisesini biliyorum canım sakarya ilköğretim beraberdi bir ara aynı bahçeyi kullanıyorduk orda okudum ama sen adalet tarafında kalıyorsun sanırım
tamam tatlı sağol :)))tabii ki seve seve yardımcı olurum
bizde üreticiyiz arada ev müşterisine de veriyoruz siz gelirsiniz olmadı
patronlar sizi tanıdıkları bikaç üretici yere götürürler
selam kızlarrrr
bende sakarım 2 ay önce topuklu giyip ayağımı sakatladım 1 ay basamadım üstüne ayağım geçti yine aynen devam topukluya yarın öbürgün yine sakatlanırım teker topar gidiyoz iştekaydirigubbakcemile3krem sürdüm akşam ama zeytinyağını deniyim
çok skarım ya sanırım oruçtan oluyo dengem bozuluyo
nişandan 1 hafta önce merdivenlerden düşmüştüm ben
acayip kötüydü ya :S
çok düşerim sakarım sanırım birazcık
aynen hiç sevmem diktirmeyi tez canlıyım ondan galibasivribiber ben kumaş alıpta diktirmeyi hiç sevmediğim için bursanın tekstil nimetinden hiç faydalanmıyorum
yani
evet oralar çok güzel zaten genelde siteler var oralarda evler süperoo süpermiş.. Ben de orayı beğendim ya.. İnşallah orada otururuz..
kıs öğle arası eve gideyim dedim tatlım ben öğle araları neler yapıyorum bilsen 1 saatlik arada evi gidip bulaşık yıkayıp topraladığım oluyor hem çalışıp hem evli olmak baya bir yorucu Allahtan yemekleri annem yapıyo yoksa halim ne olurdu bilemiyorumnihannn nerdesin kız nereye kayboldun
off patronlardan izin isticem avansları ayarlayınca da erken çıkıp eve gidip hazırlanyım dimi ama
selam hoşgeldinselam kızlarrrr
evet tatlım o okul işte liseyi orada okudum tatlım evet adalet hava ulaştırma tarfındayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?