Bursa///16

gel canım beklerim tabii ki
ramazandan sonra gelirseniz çay kahve ikram ederim

tatlım ozman şöyle diyeyim yunuselitoki evleri yapıldı onlara çok yakınım ama ilköğretim ve lise hayatım hürriyette geçtiii :))

hürriyet lisesini biliyorum canım sakarya ilköğretim beraberdi bir ara aynı bahçeyi kullanıyorduk orda okudum ama sen adalet tarafında kalıyorsun sanırım

tabii ki seve seve yardımcı olurum
bizde üreticiyiz arada ev müşterisine de veriyoruz siz gelirsiniz olmadı
patronlar sizi tanıdıkları bikaç üretici yere götürürler

bende sakarım 2 ay önce topuklu giyip ayağımı sakatladım 1 ay basamadım üstüne ayağım geçti yine aynen devam topukluya yarın öbürgün yine sakatlanırım teker topar gidiyoz iştekaydirigubbakcemile3
sivribiber ben kumaş alıpta diktirmeyi hiç sevmediğim için bursanın tekstil nimetinden hiç faydalanmıyorum
yani
aynen hiç sevmem diktirmeyi tez canlıyım ondan galiba
oo süpermiş.. Ben de orayı beğendim ya.. İnşallah orada otururuz..
evet oralar çok güzel zaten genelde siteler var oralarda evler süper
nihannn nerdesin kız nereye kayboldun

off patronlardan izin isticem avansları ayarlayınca da erken çıkıp eve gidip hazırlanyım dimi ama
kıs öğle arası eve gideyim dedim tatlım ben öğle araları neler yapıyorum bilsen 1 saatlik arada evi gidip bulaşık yıkayıp topraladığım oluyor hem çalışıp hem evli olmak baya bir yorucu Allahtan yemekleri annem yapıyo yoksa halim ne olurdu bilemiyorum
selam kızlarrrr
selam hoşgeldin

ben yokken baya ilerlemiş muhabbet tüh kaçırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…