Bursa///16

Merhaba arkadaşlar allahıma bin şükürrrrr bende bursalıyımmmmmm........ ama malasef artık bursada yaşamıyorum eşimin işi sebebiyle evlenince antalyaya yerleştik.... ama kalbim hep bursada

SELAM OLSUN HEPİNİZE GÜZEL BURSAMIN GÜZEL İNSANLARI...

merhaba canım hoşgeldin.a.s.a.s.a.s.

hoşbulduk... aslında aranıza yeni katıldım iki gün oldu üye olalı umarım güzel arkadaşlıklar kurarız... güzel paylaşımlar dileğiyle...

hoşbulduk... aslında aranıza yeni katıldım iki gün oldu üye olalı umarım güzel arkadaşlıklar kurarız... güzel paylaşımlar dileğiyle...

canım burası çok güzel bak kaç saat oldu kalkamıyorum başından.
evet çok güzel arkadaşlıklar da kuruluyo burda.görmesekte birbirimizi çok seviyoruz
görüşmek üzere.....ben şimdilik kaçıyorum kızlar uyandı onlara kahvaltı hazırlıcam.

selam ececim ben iyiim sen nasılsın?okul telaşı ramazan derken koşturup gidiyoruz işte..
sen neler yapıyosun canım?
bugün yağmur nasıl bastırdı.bizim yatak odasının camı açıkmış halım,mobilyalar falan hep ıslanmış.onlarla uğraştım.

Dostlara Günaydın

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

sagol cnm iyiyim bende.ramazan telaşı dediğin gibi.iftara çagır iftara git derken bir koşturma oluyo zaten dün tam medical parktan çıktık bizde bebegi ( eylülü) götürmüştük kontrole kapının önünde bir bastırdı taksiye zor bindik. tam altıparmak park girişindede agaç yıkılmış caddenin ortasına trafik kitlendi.allahtan taksici arabayı yolun ortasında ki barikattan atlatıp muradiye tarafından götürdü arabayı ama zaten intamın oralarda filan arabalar kalmış tekerlekleri gözükmüyodu hep suyun içinde cnm.bir sürü
agaçta kırılmıştı cnm.

gamarjobaT! Bursa inegölden merhaba,aranızda gürcü olan varmı,ben gürcüyüm.

Son düzenleme:
eşim sürekli akşam çalıştıgı için tek başıma yapıyorum genelde ve tv karşpmda leptop kucagımda oturuyorum böyle akşamları anlayacagın cnm

Selam kızlar artık bende bursalıyım 1 hafta evvel buraya taşındım eh hoşgeldim aranıza :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…