Bursa///16

eee bursalılar nasılsınız bakalım bursalı fazla yok herhalde bizden başka yazan yok burda ....

slm hava şuan iyice kapandı yağdı yağcak.
büyük kızı okula yolladım küçük kızımda babaannesine çıktı.ben evde yalnızım işlerimi halletcem kimseler yokken.
sizler neler yapıyosunuz?

slm kızlar nasılsız? ben bugün yagmur yagacagını bile bile deli gibi cam sildim.temiz cama yagsın bayrama kadar yagacak çünkü bayram için cam silinmemiş olmasın dedim ve bütün gün camlarımı sildi şimdide yagmur başladı bende izliyom.

iyiyim canım sen nasılsın temizlik yapmışsın ama yağmur yağdı diyosun sana yine iş çıktı bende yemek yaptım oturuyorum ..............

ececim ben kendi adıma iyiim canım.sen nasılsın yeğenin nasıl baya büyümüştür yavrum.
sende yorulmuşsun bugün,ellerine sağlık.yağmur yağsada camlar temiz olunca o kadar batmıyo.
bende silcem de 1-2 gün sonra,ben yeni silmiştim ama bayramlık yine silcem.

Sizin yanınızda kendimi çok tembel hissettim valla,o yüzden ruh halimi de tembel yaptım. :içelim:

sagol cnm iyiyim bende.yegenim baya büyüdü cnm herşeye gülüyo zilli.çok tatlı oldu albüme resmini ekledim bakabilirsin cnm.
sagol cnm evet yoruldum ama ii oldu yavaş yavaş bayram temizliğide bitsin istiyorum herşeye birden kalkışınca daha çok yoruluyorum. kendine ii bak betülcüm:dance:

günaydınlar bursanın en güzel bayanları sabah şerifleriniz hayrola kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…