Bursa///16

selam bursam nasılsınız?
ben 2-3 gündür yoktum kafa dinlemeye gittim çok iyi geldi.
şeker kız hoşgeldin canım nasılsın?

:dance:selam arkadaşlar bende bursalıyım ve aslende bursalıyım 10 yıldır(evlendiğimden beri) dikkaldırımda oturuyorum evliyim ve iki kızım var sizlerlede tanışmak sabırsızlanıyorum:enbuyukkk:

:dance:selam arkadaşlar bende bursalıyım ve aslende bursalıyım 10 yıldır(evlendiğimden beri) dikkaldırımda oturuyorum evliyim ve iki kızım var sizlerlede tanışmak sabırsızlanıyorum:enbuyukkk:

slm cnm hoşgeldin aramıza.bana çok yakınsın bende doburcadanım.şaypanın üst tarafında oturuyorum.

selam canım hoşgeldina.s.yavrularını allah bağışlasın.
bende kemerçeşmede oturuyorum.benimde iki kızım var.biri 9 biri 4 yaşında.
görüşmek üzere canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

betülcüm sana bişey sorcam sen şu resim eklemeyi nasıl yapıyosun? ben birtürlü beceremiyorum cnm.

bende burdayımmmmm.kübracım bişi sorcam canım bursada gittiğin iyi bir kuaför var mı acabaaa:bbo::bbo:şutarafagitti

cnm betül ablaya sormuşsun ama bende fikrimi söyliyim sana.kahraman istasyonu varya mudanya yolu tarafında.oradan istikbal mobilyanın arasından gidince yalım sütüdyolarının 2 katı.kuaförr nurcan var.çok iyi hemde ucuz.yinede sen bilirsin cnm.ben sürekli ona gidiyorum arkadaşlarımda öğrendi onlarıda götürüyorum.

bursaya bir olmadı geleli ecem o sölediğin yerleri bilmiyorum ki eşimde çıkartabilir mi acabaasenağlama zafer plazada ki kuaföre gittim ben bi kesime dünya para verdim:1no2::1no2:bide çok beğenmedim oyüzden yardımlarınızı istiyorum

bursaya hoşgeldin cnm.kükürtlüdede güzel kuaförler var en azından heykel tarafını biliyorsundur.oben in karşısında var cnm.kıpırtının üstü.heykel de meridyenin orada.nereleri biliyorsun bilmiyorum ama heykelde kime sorsan gösterir meridyeni.ünlü kuaför cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…