Bursa///16

günaydın bursam hayırlı sabahlara.s.inş bugünümüz dünden daha güzel olur:teytey:

ece 22 cnm mrb yetmedi galiba hala oynuyo biz yoruluyoruz eylül yorulmuyo yürümeye başlayınca napcaz bilmiyorum artık

sanada günaydın ece22 nasılsın umarım iyisindir

sagol cnm iyiyim bende :teytey::dance:sabah msjı yazdım bir çıktım evden daha yeni geldim sayılır tekrar eve çarşıda işlerim vardı birazda gezdim.ancak gelebildim.

bende katılabilirmiyim yürümeye bursada pek yürümeye yer yok ama

cnm eylüleda bizim gelinimiz.eylülde benim 4 aylık yegenim çok kıpır kıpır biz o yürütelim bari kucaktan insin diyoruz.bizim şuanda yürüdüğümüz yok ama senin için yürürüz.nerde oturuyorsun.ben doburcadatyım sevvalciğin söylediği gibi dikkaldırımda yürüyüş alanı var banada yakın yürürüz cnm:dance::teytey:

iyi akşamlar gününüz nasıl geçti bugün.
ben davut kadıya gittim bugün.anneannemi ziyarete.çok hasta,zaten 17-18 senedir yatalak.sevindi gidince.akşamda eşim ve çocuklarla yemeğe gittik.

geçmiş olsun canım(anneannene)...biz aile olarak birtek pazarları çıkabiliyoruz. ne mutlu size yemeğede gitmişsiniz. afiyet olsun...

canım benim ne güzel,gelin,görümce k k dasınız.allah muhabbetinizi bozmasın.
eylüleda bebişini öpüyorum canım.

geçmiş olsun canım(anneannene)...biz aile olarak birtek pazarları çıkabiliyoruz. ne mutlu size yemeğede gitmişsiniz. afiyet olsun...

sağol canım.bizde genelde pazarları çıkarız.hatta eşim pek sevmez öyle gezmesini ama bugün küçük kızım çok ısrar etti.eşimde kırmadı götürdü.

eşim hergün 9 ile 24 saatleri arası çalıştığı için çıkamıyoruzzz

:teytey::dance:
canım benim ne güzel,gelin,görümce k k dasınız.allah muhabbetinizi bozmasın.
eylüleda bebişini öpüyorum canım.

sagol cnm benim.hem evde,hem telde,hemde kadınlar klübünde nette ne çok çene var dimi cnm bizde.

betülcüm ananenede geçmiş olsun cnm.iyi yapmışsın yaşlıları sevindirmek çok sevap.benim babannem saglıklı ama 80 yaşında var bizde 15-20 günde 1 gidiyoruz havalara uçuyor kadın duası yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…