Bursa///16

oohh ne güzel bitirmişsin temizliğini mis gibi oturuyosundur.
canım ben daha bitiremedim.dün kayınvalideme misafir geldi izmirden(kayınvvalidemin akrabalarından düğün var da)onlarla biraz ilgilendim.haliyle işim yarım kaldı.bugün devam ediyorum işlere.bide çocuklar var ayağımın altında.onlarla da uğraşıyorum.
bilgisayarı açık gördümmü kızımdan iki dk lığına isteyip giriyorum k k ya.

slm kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor? bende annemlere geldim bugün annem çalışıyo eylüledayla oturduk sohbet ediyoz bizde sizede bir bakayım dedim.özledim valla.betülcüm,sevalcik,özi nasılsınız?

iyi akşamlar temizliğimi ancak bitirebildim.çok yoruldum ama değdi.
ececim ben iyiim canım.sen nasılsın?sonuçlarını ne zaman alcaktın?inş hayırlı haberlerle gelirsin.

günaydın kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekür ederim ama daha yeni görüyorıum cumartesi öğlene kadar çalışıyorum pazar tatilim o yüzde yeni görebiliyorum evde pc yokda sizler nasılsınız hafta sonu nasıl geçti benim güzeldi biraz temizlik biraz gezme yine bi hafta başı umarım iy igeçer

günaydın bursanın güzelleri bugün nasılsınız bakalım ben haftasonu kayınvalidemlerin yanına köye gittim sabah kalktığımdan beri köyden getirdiğim yiyecekleri yerleştirmeye çalıştım.nihayet işlerim bitti hemen pc ye koştum. ne çok özlemişim sizi....

iyi akşamlar,ben işlerimi bitirdim,misafirlerimi ağırladım.
şimdi sizlerleyim ama kimseler yok:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
günaydın vallaha ben bugün çok huzurluyum kızıım aylar sonra ilk kez çok rahat bi akşam ve gece geçirdi bana bütün işlerimi yaptım allahın izniyle rahatta uyudum ,kıızm inş hep böyle gider allah nasip ederse bu hafta mevlüt düşnüyorum zaten

selam kızlar nasılsınız bakalım benimde bugün misafirlerim vardı gittiler şimdide bebişim uyuyor bende size bakayım dedim uğrayamaz olmuşsunuz nerelerdesiniz bu arada çok mutluyum yarın doğumgünüm her sene 1 hafta öncesinden plan yapıp sevinirdim ama şimdi 1 gün kala heyecanım başladı yaşlılık böyle birşey herhalde :)

yarınki doğum gününü şimdiden kutlayayım bari.....doğum günün kutlu olsun canım....

günaydın,kaç gündür doğru düzgün giremiyorum siteye.temizlikti misafirdi derken.dünde gezmeye gittim,ordan da annemlere geçtim.
sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…