Bursa///16

ya daha uyuyomusunuz hadi kalkın.ben birazdan gitcem.bak benden mahrum kalcaksınız:roflol:bak sonra pişman olmayın.sırnaşık şey
kızımın 11 de toplantısı var.sonra da küçük kızımla gezmeye gitcez.kaydirigubbakcemile

günaydınn herkeseee...
kübracım ben burdayım...uzun zamandır yazamadım işlerden dolayı işte geldim burdayımm:)))
nasılsınn tatlımm..sende yoğunsun bakıyorumda toplantılar falan...öpüyorum canımcım...

ay kızlar su böreği açmayı bilsem vallaha açar sizi de hemen davet ederdim ama gelin görünki o kadar kabiliyetim yok ama istediğin başka şeyler varsa söz yaparım ne demek ya sizden değerlimi ,toplantı ayarlarsanız gelin bana ben sizi davet etmiş olayım hemde yeriz mamalarımızı

ÖZİCİM senin samimiyetin yeter canım gelmiş ve yemiş say olurmu

ellerine sağlık çok güzeldi herşeycokacimcoook

canım benim hoşgeldin ama özletiyosun kendini yerimseniben
işlerinde allah kolaylık versin.
bende iki haftadır çok koşturdum,temizlik falan yaptım.şimdi sıra gezmelere geldi.
önce toplantıya sonra gezmeye gittim.
bende seni öptüm byyyy

ayy canım benim ne demek sen hazırla bize haber et.biz hemen geliriz.sırnaşık şey
ben mercimek köftesiyle,etimek tatlısı istiyorum.cokacimcoook:roflol::roflol::roflol:

bende içli köfte istiyorummmmmmmmmmmmmm....veyada patlıcan dolması....

iste canım özi ne istersek yapcakmış.ben onun yalancısıyım.sırnaşık şey
sevvalcik,ece nerdesiniz kız ne istiyonuz söyleyin.bak kaçırıyoruz mamaları.cokacimcoook

aslında toplansak çok güzel olur ben biraz zor gelirim ya :roflol:

canım bizim de bi şey yapacağımız yok.takılıyoz işte.:teytey:

KÜBRACIM BUNLAR SENİN İÇİN

al kardelencim bunlarda sana

ay kızlar çok yoruldum vallaha sırf sizler için

he kız vallaha gece hiç uymadım sırf sizler için sabaha kadar hazırlık yaptım :)))

birinizde çayı koysun hadi ama ben çay içcem yorgunluk çayı istiyom kübra senin çayların meşhurdu hadi hadi çabuk kalk çay demle de gel bana

hepinize hayırşı cumalar

OHHHHHH ÖZİCİM ELLERİN DERT GÖRMESİN GERÇEKTEN MÜTHİŞ

AYYYYYYYY ÇOK HOŞUMA GİTTİ KIZLAR HARİKASINIZa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…