Bursa///16

günaydın bursam nasılsınız sevvalcik nerelerdesin burayı çok boşlamışsın sende bizim gibi.
evet kardelencim kimseler yok,hava da çok soğuk.bende soğuktan giremiyorum.
bilgisayar salonda.bizde doğalgaz sobası yakıyoruz.sadece oturma odası sıcak yani.faturadan dolayı kombiyi açmadık bu sene.ama bakalım içeri alcaz bilgisayarı bugün,yarın o zaman daha çok girerim.

kızlar iyi akşamlar
uzun zamandan beri hemşerilerimle selamlaşmamışım ama sanıyorum herkezin işi varmış
ben uğramadığım sürede kimse yokmuş

günaydın bursam herkeze iyi hafta sonları diliyorum.
kardelen ben iyiim canım sen nasılsın?
mumidihaba hoşgeldin nasılsın?

kardelen evet bu ara bende fazla giremedim.net soğuk odadaydı şimdi sıcak odaya aldık.artık rahatım.
ama bugün anneme gitcem birazdan çıkcam yani bugün giremem bi daha.
görüşmek üzere

selam bursalı hatunlar işlerim var burda olamıycam hepinizi kocaman ve kokulu kokulu öpüyorum...

selam kızlar ben iyiyim yaramazlık yok

havalar çok mu soğuk bu sene bursada yoksa bana mı öyle geliyor evde oturmaktan en kuşu olacağız

selam kızlar ben iyiyim yaramazlık yok

havalar çok mu soğuk bu sene bursada yoksa bana mı öyle geliyor evde oturmaktan en kuşu olacağız

selam canım haklısın valla soğuktan çocuklarla bakkal bile zor gidiyorum...:1shok::1shok:

kardelen sen nasılsın şekerim...kaydirigubbakcemile3

selam canım haklısın valla soğuktan çocuklarla bakkal bile zor gidiyorum...:1shok::1shok:

kardelen sen nasılsın şekerim...kaydirigubbakcemile3

iyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor hayat...

bende üşüdüm birazda uykum geldi gidip yatayım birazz delikafadulden

iyi pazarlar nasılsınız?
kardelen sevvalciğe sormuşsun ama ben bizim burası için cevap vereyim.burda yağmıyo ama çoookkkk soğuk var.bugün devlet hastanesine gittim.teyzem evde düşmüş kol dirseği parçalanmış oraya gittim.ordada kar yağmıyodu.ama yerlerde kar vardı azda olsa.

mrb arkadaşlar bnde bursa hürriyet de oturuyorum.
hepinizle tanışmak isterim. görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
özel msj atmak isteyen arkadaşlar atabilirler.

iyiyim ne olsun yemek yedik bulaşık falan derken geçti zaman geldim burayaa
geçmiş olsun canım durumu nasıl....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…