Bursa///16

mrb arkadaşlar bnde bursa hürriyet de oturuyorum.
hepinizle tanışmak isterim. görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
özel msj atmak isteyen arkadaşlar atabilirler.

canım aramıza hoşgeldina.s.nasılsın?
her zaman bekleriz.görüşmek üzere:teytey:

iyiyim ne olsun yemek yedik bulaşık falan derken geçti zaman geldim burayaa
geçmiş olsun canım durumu nasıl....

daha iyi canım.yarın ameliyat olcakmış.dirseğe platin takcaklarmış.
hadi iyi akşamlar.kendine iyi bak:1hug:

iyi akşamlar kızlar pazarları uğrayamıyorum malum babamız evde ama yazılanları okumaya çalışıyorum...kardelen o yüzden cevap veremedim şimdi okudum yazdıklarını...
kübracım teyzene çok geçmiş olsun...
selin hoşgeldin şekerim topiğimize.. bende sana yakın sayılırım dikkaldırımda oturuyorum...

slm nasılsınızz bende yeni uyandım tv izliyordum biraz uzanayım dedim uyumuşum bir kalktımki her yerim tutulmuş

iyi akşamlar bursalı hatunlar nasılsınız bir kaç gündür giremedim...
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum..

a.s. bursalılar yeni yılınızın keyif dolu sağlıklı huzur içinde ve tüm sevdiklerinizle birlikte dolu dolu mutluluk içinde geçirmeniz dileğiyle ii senelere:sm_cool:

iyi akşamlar bursa nasılsınız.senenin bu son saatlerinde neler yapıyosunuz?
HEPİNİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM.YENİ YIL SAĞLIK,HUZUR,MUTLULUK VE DE PARA GETİRSİN :teytey:

Bursalı arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun.
YENİ YILIMIZIN SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU OLMASI DİLEĞİYLE HOŞÇAKALIN.

iyi akşamlar,yılın ilk gününden herkeze merhaba.nasılsınız?
valla ben çok yoruldum nişan alışverişi için çarşıya çıktık.saat 10 da evden çıktım,akşam 5.30 da eve ancak geldim.yarın öbür gün de hazırlık yapcaz paketleme falan.fırsat buldukça gelirim yine.

ne nişanı kızz kimi nişanlıyorsunuzz...delikafadulden

kardeşim nişanlanıyo (erkek) bu pazar günü.evde olcak yani söz nişan bir arada.onun için telaşımız var canım.yardıma gelsene daha paketleme falan yapcaz.nasıl yetiştirecez bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…