Bursa///16

merhaba arkadaşlar bende bursada oturuyorum sizden bir ricam var bursada iyi bir doktor araştırıyorum bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim bildiginiz iyi bir doktor varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim

selamlar nasılsınız bakalım ben yorgunum nöbettçiydik bu gece saat 11e kadar durdum eczanede sonra geldim ....

slm kızlar nasılsınız? ay biliyorum vefasızlık yapıyorum ama evde net yok böyle annemlere filan gelince girebilirsem giriyorum.çok özledim sizleri.neler yapıyosunuz bakalım.betülcüm,sevalcik,kardelen,özi anlatın bakalım kızlar?betülcüm kardeşini nişanlamışınız hayırlı olsun cnm

ben iyiyim valla ne olsun buguün misafir vardı akşam yine gelecek misafirler onlar iiçin bişeyler hazırlıyorumm sen nasılsın

iyi akşamlar,ben geldim.akşam nişanımızı yaptık çok şükür telaşemiz bitti.
ececim sağolasın canım sen nasılsın?özletme kendiniyerimseniben
kardelen ben iyiim canım sen nasılsın?
sevvalcik sen nasılsın neler yapıyosun?

grip olacam herhalde ateşler içinde yanıyorum canımm...

günaydın yine kimseler yok huuuuu nerdesiniz
kardelen geçmiş olsun canım,aman hemen ilaçlarını al,iyice ilerlemesin.

kardelen hoşgeldin valla ben kızın araştırma ödevleri var onları yapıyorum.kafam döndü bulcam diye.sen nasılsın?

teşekkür ederim hoşbulduk, bursa'nın diğer ucunda gürsu da oturuyorum. evlenmeden önce yıldırım' a bağlı erikli'de oturuyorduk. eşimin işi gürsu'da olduğu için buradayız şimdi

merhaba arkadaşlar 16 gundur izmirderydim özledim sizi şükur kavuşturana aysunn hg aramıza canım ben yıldırımda oturuom senn eski memlekette hehe :)

merhabalar nasılsınız bakalım ben çok sinirliyim ya msj sayım 4.065di en son ve şuan gördümki 3,665 deli oldummmmmmmmmmmmmm senağlamasenağlamasenağlama...

iyi geceler,bugün kızımın doğum gününü kutladık.aslında dündü doğum günü.ama kutlamayı bugün yaptık.çok mutlu oldu cimcimem.
ayçaaa hoşgeldin nerelerdesin bacım sen.artık özletme kendini.
kardelen k k da temizlik var galiba herkezin mesajlaını siliyolar.daha bana uğramadılar ama yakındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…