Bursa 2011 hamileleri

elsaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
44
13
88
Bursa
10 aydır korunmuyordum.Bu ay gecikti hemen evde kendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.
2. gün testi tekrarladım bu sefer biraz daha belirgin çıktı.Sizce hamilemiyim?
Ne zaman doktora gitmem lazım?:40:
Çekirge doruğa gitmayi düşünüyorum ama doktorda kararsızım.Hem ilgili hemde tecrübeli doktor arıyorum bilgisi olanlar öneride bulunsun lütfen...

merhaba arkadaşım
bende 2 gün önce senin gibi düşünüyodum bu gün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim:))
bu arada bende bursadayım zübeydede yaptırdım tahlilimi

10 aydır korunmuyordum.Bu ay gecikti hemen evde kendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.
2. gün testi tekrarladım bu sefer biraz daha belirgin çıktı.Sizce hamilemiyim?
Ne zaman doktora gitmem lazım?:40:
Çekirge doruğa gitmayi düşünüyorum ama doktorda kararsızım.Hem ilgili hemde tecrübeli doktor arıyorum bilgisi olanlar öneride bulunsun lütfen...

bence önce emin ol kan testi yaptır

bence önce emin ol kan testi yaptır

bebişin hayırlı olsun darısı başıma.Bende biraz bekleyeyim haftaya yaptırıcam.Zübeydede hangi doktora yaptırdın sonucu aynı gün veriyorlar mı?Ben da ha önce kontrol amaçlı Özer Kutlu nun özeline gitmeme rağmen bir günüm tahliller yüzünden hastanede geçti.Çalıştığım için biraz problem oluyor.
sanırım daha doktora muayene olmadın.Ne zaman hangi doktora gitmeyi düşünüyosun?

Dün bende Doğum evinde kan testi yaptırdım.Hamileliğim kesinleşti ultrasonoda girdim tam 5 haftalık hamileymişim :emir_bebek:çoook mutluyum.:49: Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.

Back
X