Bursa 2019 Nisan-Mayıs Tüp bebek Yaptıracaklar Buluşma Noktası

Tüp bebek öncesi soğan suyu içmek Faydalımıdır

• Hayır

OY: 0 0,0%
  • Evet soğan kürüyle destekleyerek hamile kaldım

• Hiç gerekli değil

• Ağrı yapıyor ve işe yaramıyor

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

selanikgevregi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1
0
1
35
Bursa’da tüp bebek yaptıran, yaptıracak olanlar nasıl tavsiyeler verirsiniz anne çocuk Saglıgı için tecrübelerinizi ve yaşadıklarınızı anlatırmısımız

merhaba henüz yaptırmadım ama düşünüyorum geçen ay negatif aşılamam oldu . bir daha asilama düşünmüyorum son çare tup bebek ama bu ara pek cesaretim yok doktorum önümüzdeki ay gel dedi

Canım 2017 de bursa acıbadem de yaptırdım cok sükür oradan Bi oglum var suan 2 yasına geldi ve yeniden düşünmeye basladım eğer dogal yolla olmazsa mecbur tüp bebek yine

slm Bursalı Hemserilerime yardımcı olmak isterim
3 kez soranuste denedim olmadı ablam 2 kez denedi ikiside oldu
calısıyorum yıllık izininlerimden günü birlik izin kullandım 15 kez ist gidip geldim 7 ay sürdü tedavim araya eşimin ameliyatı girdi iş uzadı nasıp herşeyde vardır bir hayır .EŞİM AZO SPERM BENDE de rezer ve azaldı budan ist spermleri tasıdık . FULYA bahceci kliniğe 4 emrıo olustu 1 tanesi 5. blast emrio oldu trnasfer edildi rabbim ol dedi oldu kucağıma almayı nasıp etsin .ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN

Kesinlikle tüp bebek için jimer Suat Hazer derim
Ancak öncesinde profilime girip tüp tüp bebek yaptıracaklar okusun adı altındaki konumu okuyun
Tüp bebek çok ciddi bir süreç ve doktorların hiçbiri özellikle ilk denemede bazı ayrıntıları önemsemiyor

Size tavsiyem Bursa Şevket Yılmaz hast genetik bölümüne gidin ve eşinizle kan verip genetik test yaptırın
Ücretsiz yapılıyor sonuç 3 aya yakın çıkıyor
Randevu almanıza gerek YOk
Sabah 9-10 gibi gidin

Ve bu testin içinde kanınızda pıhtılaşma var mi ona da baktırın
Bu sonuçları almadan hiçbir merkeze başvurmayın
Zaman alıyor ama sonradan üzülmekten iyidir

Sonrasında da tüp bebek yapılınca embriyolarınızı imkanınız varsa pGt ye yollayın çünkü çok sağlıklı denilen 5. Gün embriyosu bile PGt den sağlıksız çıkabiliyor

Kizlar merhaba,moralim cok bozuk sabahtan beri agliyorum,klomen ile 3 yumurtam gelismisti normalde bugun asilama olacaktim,fakat esimin verdigi spermler de sayi asilama icin yetersizmis,iptal etti doktor,gel tüp bebek konusalim dedi,bursa da onerebileceginiz tup bebek merkezi var mi,ya da nereye gideyim surecte beni neler bekliyor,lutfen yardimci olun,bu konuda o kadar bilgisiz ve üzgunum ki

Merhaba canım öncelikle üzüldüm tedavinin yarıda kalmasına ama sıkma canını allah dermansız dert vermesin. Benimde eşimde sorun var bu ay pembe mavide nevin özsaraçta tüp bebeğe başladım. Aşılamayı düşünme dedi bana çünkü çok düşük eşimin değerleri. Ben bayan doktor istediğim için özellikle nevin hanımı seçtim. Ama acıbademde şahin bey hakkında olumlu şeyler duydum. Şubat başında bizede tüp bebeksiz olmaz dediklerinde dünyam başıma yıkıldı anlıyorum seni 2 ay karar verme süresi yaşadım. Ama en azından umudumuz var. Anne olmak istiyorsak güçlü olmalıyız Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Canim cok tesekkur ederim,simdi biraz daha iyyim kabullendim keske sorun bende olsaydi yikildi esim,o kadar zor bir surecmis ki,tahmin etmedigimiz seyler oldu,bu ay normal yolla deneyin doktor,adetim bitince gidecegim, nevin hanima randevu alirim,toplamda ne kadara malolcak canim bir de hemen olur mu yani haziran ayinda transfer gerceklesir mi,cunku doktor degerlerimin ve rahmin cok iyi oldugunu soyledi,ek tedavi uygular mi,cok sordum affet,bu mubarek gunlerde insallah allah kucagimizi bos birakmaz,sanada dua edecegim

İstediğini sorabilirsim canım bilirim insan herşeyi düşünüyor. Ben şubatta gitmiştim ilk görüşmeye ozaman 9.500 tl fiyat verdiler bana ama ben o şokla başlayadım tedaviye mayıs başında karar verdim adet oldum başladı hemen tedavi. Zaten 20 gün içinde tahmini transfer işlemi oluyor sonrası bekliyorsun 12 gün tutunacakmı diye. Stresli bir süreç ama zor değil aynı aşılama gibi iğnelerini oluyorsun 2-3 günde bir kontrole gidiyorsun doktorun ve hemşireler yönlerdirecek zaten seni.

Nevin hanımdan randevu alıcaksan tüp bebek için olduğunu belirt canım ücret almıyor ozaman. Tüm tahlillerinizide yanında götür. Bu arada ekstra ilaç kullanımı falan 11.500 tl para harcadık çünkü bazı ilaçları eczaneden kendin alıyorsun.

Tamam canim cok tesekkur ederim,cok cok sagol takildigim yer olursa rahatsiz ederim seni adetimin 2. Gunu randevu alayim ben,bu ay da dogal yoldan olmazsa ki olmayacagi besbelli

Tamam canim cok tesekkur ederim,cok cok sagol takildigim yer olursa rahatsiz ederim seni adetimin 2. Gunu randevu alayim ben,bu ay da dogal yoldan olmazsa ki olmayacagi besbelli

Tabiki ne zaman istersen yaz canım. Nasip kısmet jiç belli olmaz. Eşinin değerleri nasıl bu arada sayı, hız ve morfoloji olarak.

Tabiki ne zaman istersen yaz canım. Nasip kısmet jiç belli olmaz. Eşinin değerleri nasıl bu arada sayı, hız ve morfoloji olarak.
Telefonda soylediler gelmeyin diye,bu gun asilama olacakti,sayi yikama icin yeterli degil dediler biz de o şokla sormadik,ama gecen ay 65 milyon sperm vardi morfoloji 3 cikmisti hizda problem vardi yuzde 20 ymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…